Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@22:51:38 GMT

حق‌ آبه‌ی مجازمان از ارس را برداشت خواهیم کرد

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۳۳۳۱۳

حق‌ آبه‌ی مجازمان از ارس را برداشت خواهیم کرد

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی گفت: حق‌ آبه‌ی مجازمان از ارس را برداشت خواهیم کرد، انجام این کار با توجه کمبود آب، جزو ضروریات بوده و فکر نمی‌کنم کیفیت آب ارس مشکلی داشته باشد.

علیرضا ایمانلو، صبح پنجشنبه در نشست خبری با بیان این مطلب اظهار کرد: کیفیت آب‌های جاری معمولا برابر بوده و نمی‌دانم بر چه اساسی میگویند کیفیت آب ارس کم‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: هر چند متولی این امر، آب منطقه‌ای است، اما با توجه به برداشت آب از بالادست، مشکلی در کیفیت آب وجود نخواهد داشت.

وی متذکر شد: فرهنگ مصرف بهینه آب نیز باید نهادینه شود، متاسفانه ما عادت کرده‌ایم همه چیز را تا ته مصرف کنیم، پرمصرف بودن را رد کرده‌ و به مرحله هدر دادن رسیده‌ایم.

به گزارش ایسنا، ایمانلو اظهار کرد: تقریبا ۵۸۰۰ لیتر در ثانیه آب در تبریز به روی مدار آورده و از مردم خواسته بودیم تا تنها ۱۰ درصد در مصرف آب صرفه جویی کنند.

وی در ادامه در پاسخ به چرایی ارزان بودن آب مورد مصرف در بخش صنایع استان نسبت به آب مصرفی مردم، گفت: در بخش صنایع عقب افتاده‌ایم، در بحث پساب سعی داریم جایگزین کنیم، خوشبختانه هجمه‌ها علیه آب و فاضلاب باعث شد تا در استان به ویژه در شرکت آب منطقه‌ای، اقداماتی انجام شود و صنایع مجاب شده و به فکر راه‌های جایگزین تامین آب باشند.

وی افزود: بیشتر صنایع پیگیر هستند، مثلا چاه‌ها را در نیروگاه بر روی مدار آوردند و حدود ۱۰۰ الی ۱۵۰ لیتر در ثانیه آب از این محل آزاد شد.

ایمانلو بیان کرد: صنایع در راستای توسعه اقتصاد شهر و استانمان فعالیت می‌کنند، اما باید به راه جایگزینی هم فکر کنیم، کارهای لازم در مورد پساب انجام شده و پیگیری می‌شود، تاکنون جایگزینی از طریق چاه بوده و سعی خواهیم کرد تا حداکثر استفاده صنایع از چاه‌ها باشد.

به گزارش ایسنا، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در ادامه جمعیت شهری تحت پوشش این شرکت را نزدیک به سه میلیون نفر و جمعیت روستایی تحت پوشش را حدود ۸۵۰ هزار نفر عنوان کرد.

وی با اشاره به کیفیت آب در آذربایجان شرقی و توزیع آب ۱۰۰ درصد بهداشتی در بین مشترکان، اضافه کرد: با توجه به فعالیت بزرگترین آزمایشگاه آب شمالغرب کشور در تبریز و وجود ۲۴ آزمایشگاه در سطح شهرستان‌های استان، روزانه حدود ۳۵۰۰ نمونه برداری از آب انجام شده و کیفیت آب از نظر شیمیایی و میکروبی هر لحظه کنترل می‌شود، از این رو کیفیت آب استان قابل قبول بوده و وضعیت خوبی از این نظر داریم.

وی با بیان اینکه بیش از ۶۶ درصد جمعیت استان، تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند، اظهار کرد: تبریز با ۸۶ درصد، دومین کلانشهر کشور است که جمعیت آن تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار دارد.

ایمانلو، تعداد تصفیه خانه های تبریز را دو عدد عنوان کرد : انشعاب دهی‌ها در ۱۴ شهرستان استان انجام می‌شود و حدود پنج تصفیه خانه در مدار احداث قرار داشته و حدود ۱۱ تصفیه خانه استان مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند. 

وی، مجموع اعتبارات تکمیل پروژه‌های روستایی را ۱۴۵ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: ۳۸ میلیارد تومان از این میزاندر ۱۹ روستا افتتاح می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آب كمبود آب آب و فاضلاب آذربایجان شرقی کیفیت آب تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۳۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور در این همایش با اشاره به رکورد شکنی برداشت بیش از ۷ تن پنبه در هر هکتار گفت: سال‌های گذشته ۲ رقم پنبه داشتیم، اما اکنون ۱۴ رقم تجاری داریم که ارقام زودرس هستند و صرفه جویی در مصرف آب از جمله مزیت آنهاست.

قربانی افزود : کشورمان به سالانه حدود ۵۰۰ هزار تن وش پنبه برای صنایع مختلف نیاز دارد.

برزعلی رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان هم در این همایش از برنامه ریزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در استان خبر داد.

در این همایش از جدیدترین دستگاه کارنده پنبه که با توان تولیدکنندگان داخلی ساخته شده است رونمایی شد.

سالانه حدود ۲۰ هزار هکتار از مزارع گلستان زیر کشت پنبه می رود که یک پنجم تولید کشور از این سطح برداشت می شود.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع مناطق گرمسیر
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ jk گل محمدی در خراسان رضوی
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» می‌سازیم
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در خراسان رضوی