Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کرمان با اشاره به اینکه ۱۰۰۰ روستای استان کرمان دچار مشکل آب آشامیدنی هستند، گفت: این مشکلات شامل آب آشامیدنی بهداشتی، عدم لوله کشی و ... است به طوری که آب ۱۰۰۰ روستای استان مورد تایید مرکز بهداشت نیست و آنچه که به صورت جدی در میان این روستاها مطرح می باشد، این است که از این تعداد، ۵۲۷ روستا دارای مشکلات اساسی تر بوده و بوسیله تانکر آبرسانی می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ محمدجواد صادقی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان اظهار کرد: براساس آخرین سرشماری سال ۹۵، استان کرمان دارای ۳ میلیون و ۱۶۴ هزار نفر جمعیت است که از این تعداد یک میلیون و ۳۰۶ هزار نفر یعنی ۴۱.۳ درصد جمعیت کل استان، در روستاها ساکن هستند.

وی با اشاره به وسعت ۱۸۲ هزار کیلومتر مربعی استان کرمان (۱۱.۲۱ درصد مساحت کل کشور) اظهار کرد: میانگین جمعیت روستایی کشور در حدود ۲۶ درصد است که این میانگین جمعیتی در استان کرمان در حدود ۴۱ درصد می باشد.

صادقی با اشاره به فعالیت ۲۴۷۲ دهیاری در استان کرمان اظهار کرد: ۳۴۶ نفر از دهیاران استان کرمان را خانم‌ها و ۲۱۲۶ نفر را آقایان تشکیل می دهند ضمن آنکه در استان کرمان ۱۱۲۰۰ آبادی دارای کد، ۵۴۰۰ آبادی دارای سکنه و ۲۷۹۹ آبادی نیز دارای ۲۰ خانوار جمعیت می باشند.

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کرمان با اشاره به اینکه ملاک عمل برگزاری انتخابات در شهرها و روستاها، روستاهای بالای ۲۰ خانوار یا ۱۰۰ نفر جمعیت و ملاک داشتن دهیاری، نیز جمعیت بالای ۳۰ خانوار است اظهار کرد: ۲۵۲۳ شورای روستایی در سطح استان استان فعال است که ۱۴۵ شورا ۵ نفره و ۲۳۷۸ شورای سه نفره می باشند.

وی تعداد اعضای شورای روستایی استان را ۷۸۵۹ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد، ۲۳ نفر دارای مدرک دکترای، ۱۷۷ دارای مدرک کارشناسی ارشد، ۱۶۰۷ نفر دارای کارشناسی، ۲۶۹۱ نفر دیپلم و مابقی سیکل خواندن و نوشتن دارند.

صادقی با اشاره به اینکه ۲۶ نفر از اعضای شوراهای روستایی استان دارای تحصیلات حوزوی می باشند افزود: یکی از کارهای اساسی که در این دوره از شوراهای اسلامی انجام شد، بحث شناسنامه دار کردن شوراها بود که هم اکنون ۷۰ درصد شوراهای روستایی استان شناسنامه دار شده و مابقی کار شناسنامه دار کردن این شوراها نیز تا پایان سال جاری انجام خواهد شد.

وی به پروژه های قابل افتتاح در مناطق روستایی استان کرمان در هفته دولت اشاره کرد و گفت: در هفته دولت امسال، ۳۰۶ پروژه قابل افتتاح در بحث مسائل عمرانی و توسعه روستایی را در سطح روستاهای استان کرمان خواهیم داشت ضمن آنکه ۷۵ پروژه گردشگری نیز در این هفته با اعتبارات استانی و ملی در روستاهای استان کلنگ زنی یا به بهره برداری خواهند رسید.

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کرمان با مشکلات آب و برق روستاهای استان کرمان نیز اشاره کرد و گفت: هم اکنون در روستاهای بالای ۱۰ خانوار استان، مشکل برق وجود ندارند اما در بسیاری از روستاهای جنوب و شرق استان مشکل آب آشامدینی داریم که امیدواریم با اقدامات صورت گرفته از سوی استانداری کرمان و شرکت آب روستایی بتوانیم تا پایان سال ۹۹ بخشی اعظمی از این مشکلات را حل و شاهد ایجاد و راه اندازی شبکه آب سالم و آشامیدنی برای این مناطق باشیم.

صادقی با اشاره به اینکه ۱۰۰۰ روستای استان کرمان دچار مشکل آب آشامیدنی هستند افزود: این مشکلات شامل آب آشامیدنی بهداشتی، عدم لوله کشی و ... است به طوری که آب ۱۰۰۰ روستای استان مورد تایید مرکز بهداشت نیست و آنچه که به صورت جدی در میان این روستاها مطرح می باشد، این است که از این تعداد، ۵۲۷ روستا دارای مشکلات اساسی تر بوده و بوسیله تانکر آبرسانی می شوند.

وی با اشاره به وضعیت اعتبارات دهیاری های استان نیز گفت: در سال گذشته ۳۲۵ میلیارد تومان توزیع اعتبارات از محل درآمدهای نفتی و مالیات به دهیاری های استان داشتیم که این رقم در سال جاری، تاکنون  ۹۹ میلیارد تومان واریزی بوده است.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صادقی مدیرکل امور روستایی استانداری کرمان ۱۰۰۰ روستای استان استانداری کرمان روستایی استان استان کرمان آب آشامیدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۳۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» که در روستای ایزی سبزوار اجرا می شود،‌ گفت: هدف وزارت جهاد کشاورزی، تبدیل هر خانه‌ روستایی به یک کارگاه تولیدی به منظور کمک به اقتصاد و معیشت خانوارهای روستایی است.

وی افزود:‌ وزارت جهاد کشاورزی با این طرح تلاش می‌کند با درگیر کردن زنان روستایی در اجرای طرح های اشتغالزا، رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص را متناسب با ظرفیت هر منطقه، امکان‌پذیر کند.

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی سبزوار نیز گفت:‌ طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد»، برای نتخستین بار در استان خراسان رضوی،‌ با هدف بهبود معیشت خانوار روستایی در روستای ایزی از توابع بخش مرکزی شهرستان سبزوار، به اجرا درآمده است.

علی اصغر امانیان افزود:‌ زنان عضو صندوق اعتباری خرد زنان روستایی، به عنوان زنان کارآمد در این طرح حضور دارند و توسعه نقش آفرینی زنان در عرصه اقتصادی و اجتماعی به عنوان بخش مهمی از جمعیت فعال جامعه یکی از ارکان مهم توسعه همه جانبه کشور و اهتمام بخشی به توسعه پایدار است.

وی اضافه کرد: جهاد کشاورزی سبزوار این طرح را به منظور توسعه کشاورزی خانوادگی، توسعه مشاغل مکمل کشاورزی و بهبود معیشت خانوار روستایی به صورت نمونه در روستای ایزی به اجرا درآورده است.

مدیر جهاد کشاورزی سبزوار اظهار کرد: با درگیر کردن زنان روستایی در اجرای طرح های اشتغال‌زا و تشکیل زنجیره تولید پرورش مرغ بومی و تولید تخم مرغ، رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص حاصل خواهد شد.

بازدید از چند طرح تولیدی زنان روستایی در روستاهای ایزی و دولت آباد از جمله برنامه های سفر مشاور وزیر جهاد کشاورزی به شهرستان سبزوار است.

روستای ایزی، با جمعیتی حدود سه هزار نفر در پنج کیلومتری شمال شرق سبزوار قرار دارد.

 
 

دیگر خبرها

  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • بهسازی و آسفالت جاده روستایی تنگ بابا احمد اندیکا+فیلم
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستایی جوزستان به معدن
  • ۱۲۰ روستای سردشت دارای تنش آبی هستند
  • سیل موجب انسداد ١٠ راه روستایی در شهرستان بم شد
  • افتتاح ۲ خانه بهداشت روستایی در تالش
  • فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت اعلام شد
  • ۲ خانه بهداشت روستایی در تالش افتتاح شد
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود