Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از علل مهم مرگ و میر کرونا و خستگی و فرسودگی کادر محترم درمان در کشورمان این است که در مواجهه با این بیماری از همه ظرفیت های کشور استفاده نمیشود و یکی از ظرفیتهای مهم، "طب سنتی کشورمان" است که مورد غفلت واقع شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر سید سعید اسماعیلی و دکتر رضا منتظر از پزشکان و متخصصان طب سنتی کشورمان با تنظیم نامه ای خطاب به مراجع عظام تقلید، نکاتی را درباره شیوع کرونا و ظرفیتهای گسترده طب سنتی در مهار و درمان آن را متذکر شدند؛ در ادامه متن این نامه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم
اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَة الْنِّجاة

مراجع معزز تقلید، فضلای گران‌قدر حوزه‌های علمیه، مبلغان مذهبی و مداحان سراسر کشور

سلام علیکم؛
اخیرا نامه ای در مورد مراسم سرور و سالار شهیدان با امضای جمعی از پزشکان و کادر درمان منتشر شده است؛ با توجه به اهمیت فوق العاده  موضوع عزاداری توجه حضرات را به چند نکته جلب می نماییم:

1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از علل مهم مرگ و میر کرونا و خستگی و فرسودگی کادر محترم درمان این است که در مواجهه با این بیماری از همه ظرفیت های کشور استفاده نمیشود؛ یکی از ظرفیتهای مهم، "طب سنتی کشورمان" است که مورد غفلت واقع شده است.

2. بارها از طرق رسمی و غیر رسمی این ظرفیت را یادآور شده ایم با استفاده از توصیه های پیشگیری ارائه شده می توان با تقویت سیستم ایمنی افراد میزان ابتلا به بیماری کرونا را بسیار کاهش داد.

در چند ماه گذشته شاهد بودیم که کسانی این توصیه ها را انجام داده اند در صورت تماس با افراد مبتلا هیچگونه مشکلی پیدا نکرده اند و فقط آزمایش آنها مثبت شده و گاها علایم بالینی بسیار مختصر در حد یک سوزش گلوی چند ساعته داشته اند و گاهی همین علایم را هم نشان نداده اند.

3. ما نیز برای حفاظت از سلامت مردم سوگند خورده ایم و از شنیدن خبر فوت همکاران و هموطنان خود متاثر میشویم اما تاثر بیشتر ما از این است که راه پیشگیری و درمان آزموده شده ما که دارای پشتوانه های طب سنتی و مقالات و یافته های طب نوین است، مورد بی اعتنایی وزارت بهداشت و درمان قرار می گیرد.

4.  اگر در کنار تاکید بلیغ بر زدن ماسک و فاصله گذاری اجتماعی بر روشهای ساده پیشگیری مانند مصرف سیر، پیاز،  عسل، سیاهدانه و زنجبیل و غرغره آب نمک تاکید میشد، بسیاری از همکاران و هموطنان متوفای ما هنوز در بین ما بودند.

5. با عنایت به مطالب بالا در برگزاری مراسم محرم حسینی ضمن رعایت دستورالعمل های بهداشتی مورد تاکید مقام معظم رهبری استفاده از دستور العمل های ساده تغذیه ای فوق می تواند با تقویت سیستم ایمنی شرکت کنندگان خطر انتقال و ابتلا به کرونا را به اندازه ای کاهش داد که نگرانی همکاران محترم برطرف شود.

منبع:تسنیم
انتهای پیام/ا

منبع: دانا

کلیدواژه: طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۴۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن