Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سابق مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان با بیان اینکه امروز داشتن مدرسه سمپاد انتخاب نیست بلکه یک الزام است و راهی جز آن وجود ندارد گفت: باید بچه هایی وارد مدارس سمپاد شوند که به مدرسه تخصصی و نه مدرسه خاص نیاز داشته باشند.

به گزارش ایسنا، فاطمه مهاجرانی با بیان اینکه خانم دکتر یاوری از نیروهایی هستند که تحویل دادن کار به ایشان لذت بخش بود و سمپاد را با طیب خاطر به ایشان تحویل دادم، درباره اقداماتی که از این پس باید برای سمپاد انجام شود گفت: چند آسیب در رویکرد تفکیک وجود دارد و چاره ای هم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وقتی از سیاست تفکیک استفاده می کنیم آسیب هایی در درون آن نهفته است از جمله اینکه چون بچه ها با خودشان در ارتباط هستند کمتر همزیستی با بقیه را تمرین می کنند.

وی با بیان اینکه یکسری برنامه ها و مهارت های نرم باید دراین حیطه تعریف شود اظهار کرد: در حوزه مهارت های سخت هم سمپاد مهارتی راه افتاده بود. اگر کارهایی از این دست ادامه یابد خوب است. خداوند را شاکرم که این کارها با دست و پای بسته انجام شد.

مهاجرانی تاکید کرد: یکی از مهمترین موضوعاتی که باید به آن توجه کرد شناسایی آسیب های تفکیک و طراحی برنامه هایی برای کاهش این آسیب هاست.

یک سوم مدارس سمپاد در مناطق محروم است

رئیس سابق مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان با بیان اینکه یک سوم مدارس سمپاد در مناطق محروم هستند گفت: کارهای بزرگی چون گسترش المپیادها و تسری آن به حوزه علوم انسانی و ... طی دو سه سال اخیر انجام شده است.

وی در واکنش به نمایش یک نمودار آماری درباره آمار ثبت نامی المپیادهای دانش آموزی که حاکی از نرخ ثبت نام بسیار پایین در استان های محروم مانند سیستان و بلوچستان و ایلام بود گفت: این آمار مربوط به ثبت نام اولیه نیست بلکه احتمالا آمار ارائه شده شما مربوط به قبولی های مرحله دوم است. هرچند به جهت تمرکز قبولی المپیادها در مراکز استان ها بخصوص تهران یک بازتولید ناعدالتی آموزشی در مناطق محروم داریم اما به معنای این هم نیست یک نفر در ایلام ثبت نام کرده باشد.

رئیس سابق مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان افزود: نکته این است که اگر نگاه ما بهبود فرایندها نباشد نمی توانیم این وضع را درست کنیم. زمانی که سمپاد تضعیف شد قبولی شهرستان ها دچار یاس شدند و این یاس بازتولید شد و باعث شد استان های برخوردار هم قبولی شان پایین بیاید، با این حال در المپیاد جغرافیا که تازه شروع شده هر چهار نفر تیم ملی، از شهرستان ها بودند.

امروز داشتن مدرسه سمپاد انتخاب نیست بلکه یک الزام است

مهاجرانی در برنامه تلویزیونی پرسشگر با بیان اینکه امروز داشتن مدرسه سمپاد انتخاب نیست بلکه  یک الزام است و راهی جز آن وجود ندارد گفت: امیدوارم به قدری اقتصاد آموزش و پرورش ما پیشرفته بشود که نیازی به تفکیک به این شکل نداشته باشیم اما باید تلاش بشود آسیب های سمپاد کم بشود و روند انتخاب دانش آموزان برای ورود به سمپاد صحیح باشد.

وی ادامه داد: انتخاب صحیح انتخاب فرایندی است نه اینکه یک آزمون برگزار شود. باید بچه هایی وارد مدارس سمپاد شوند که به مدرسه تخصصی و نه مدرسه خاص نیاز داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانش آموز مدارس سمپاد بازگشایی مدارس سال تحصیلی 1399 ـ 1400 مدارس سمپاد نیست بلکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۴۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در دادرسی کودکان به‌دنبال عدالت ترمیمی  هستیم

معاون حقوق عامه دادستان کل کشور گفت: اگر میخواهیم دادرسی عادلانه در مورد اطفال و نوجوانان داشته باشیم، نیازمند آیین دادرسی افتراقی و  ساختارهای مناسب هستیم.

به گزارش ایسنا، غلامعباس ترکی در نشست  نقد و بررسی اکران فیلم "بی بدن" که عصر امروز در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: اگر چه نویسنده و کارگردان و عوامل دیگر این فیلم  میگویند برداشت آزاد از پرونده آرمان و غزاله را داشتیم ولی روایت داستان این طور نیست و این مقدار شباهت عجیب است و چند اشکال دارد. یکی از اشکالات این است که  حریم خصوصی افراد را نقض می کند و  وقتی اتفاقاتی را در جریان فیلم نشان می دهیم مثل نشست و برخواست  یک وکیل با کارچاق کن و ... ممکن است مصداق رفتار مجرمانه باشد و  از این جهت لازم است که این موارد را  رعایت کنیم و یک هشدار است.

وی افزود: در کل این فیلم اقدام  شایسته ای است که به یک موضوع  اجتماعی پرداخته است‌ اما ارتباط نزدیک تر سازندگان فیلم با کارشناسان حقوقی قبل از اینکه فیلم نهایی شود، به اتقان فیلم  بسیار کمک می کند. قوه قضاییه از این شفافیت و نقدپذیری استقبال می کند و آمادگی همکاری در این زمینه را دارد.

ترکی درباره دادرسی افتراقی کودکان و ماده ۹۱ قانون مجازات اسلامی گفت:  هدف  دادرسی کودکان با بزرگسالان متفاوت است.  در دادرسی بزرگسالان بدنبال سزادهی و اهداف دیگر هستیم ولی در دادرسی کودکان بدنبال عدالت ترمیمی  و ابعاد حمایتی هستیم و  این موضوع را نسبت به کودکانی  که در معرض  مخاطره آمیزی  قرار گرفته اند، دنبال می کنیم.

وی با اشاره به ماده ۹۱ قانون مجازات اسلامی مصوب ۹۲ گفت: طبق این ماده، در جرائم موجب حد یا قصاص هرگاه افراد بالغ کمتر از هجده سال، ماهیت جرم انجام شده و یا حرمت آن را درک نکنند و یا در رشد و کمال عقل آنان شبهه وجود داشته باشد، حسب مورد با توجه به سن آنها به مجازاتهای پیش بینی شده در این قانون محکوم می‌شوند. همچنین طبق تبصره ماده ۹۱ قانون مجازات، دادگاه برای تشخیص رشد و کمال عقل می‌تواند نظر پزشکی قانونی را استعلام یا از هر طریق دیگر که مقتضی بداند، استفاده کند.

ترکی افزود: از حیث تکلیفی که ماده ۹۱ قانون مجازات اسلامی مقرر کرده و مجازات حد و قصاص را برای افراد زیر ۱۸ سال منتفی می کند،  شاهد رویه مختلف بین محاکم هستیم و  به همین دلیل  قوه قضاییه، دستورالعمل چگونگی احراز رشد و کمال عقل افراد بالغ کمتر از ۱۸ سال شمسی را در آبان ماه سال ۱۴۰۲  تدوین کرده است؛ البته این دستورالعمل هم  قابل نقد است و چند ماده مختصر دارد و بیشتر توصیه است و  جامعیت لازم را ندارد.

وی گفت: اگر میخواهیم دادرسی عادلانه در مورد اطفال و نوجوانان داشته باشیم، نیازمند آیین دادرسی افتراقی و  ساختارهای مناسب هستیم. نیازمند ضابطین تخصصی در مورد اطفال و نوجوانان هستیم که در ماده ۶ قانون‌ حمایت از کودکان و نوجوانان  پیش بینی شده و از سال ۹۹ روی زمین مانده و از  داشتن پلیس اطفال و نوجوانان محرومیم؛ لذا نیازمند دادسرای تخصصی مخصوصا اطفال و نوجوانان هستیم.

ترکی ادامه داد: در فیلم بی بدن هم‌ تحقیقات توسط دادسرای جنایی انجام شده و مناسب بود اما انجام تحقیقات توسط دادسرای تخصصی در راستای دادسرای افتراقی و برای تامین دادرسی عادلانه ویژه اطفال بسیار موثر است و نیازمند نظام مشاوره و مددکاری برای رسیدگی به اطفال و نیازمند مراکز تخصصی پس از خروج آنها از زندان هستیم. باید در رسیدگی به جرایم اطفال، پلیس ترمیمی و قاضی و مددکار و بازپرس ترمیمی داشته باشیم.

وی در پایان  گفت: پرونده آرمان و غزاله بدلیل عدم وجود جسد، پرونده استثنایی بود و قضات متعددی بر روی این پرونده کار کردند و با استناد به اسناد و مدارک موجود  به این علم رسیدند که  قتل واقع شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • تکریم شان معلم در این هفته بسیار مهم است/انتخاب۷معلم نمونه استانی
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • در دادرسی کودکان به‌دنبال عدالت ترمیمی  هستیم
  • برگزاری مسابقات ورزشی مدارس سمپاد همدان با حضور ۱۵۰ دانش آموز
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • وضعیت غمناک دانش‌ آموزانی که به‌ دلیل سیل و تخریب جاده ها به کنکور نرسیدند
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند