Web Analytics Made Easy - Statcounter

انجیر یکی از قدیمی ترین و پرمصرف ترین میوه ها در دنیا است و ایران نیز یکی از مهمترین کشورهای تولیدکننده انجیر در جهان محسوب می‌شود انجیر به هر دو صورت تازه و خشک شده قابل استفاده است و حتی به صورت خشک، انجیر غنی از ویتامین‌ ها از جمله آسکوربیک اسید، ویتامین A، املاح معدنی نظیر کلسیم، پتاسیم، کربوهیدرات‌ها، قند، فیبر، برخی اسیدهای چرب و ترکیبات فنولی نظیر آنتوسیانیدین هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس،با گسترش و پیشرفت علم در حوزه ‌های مختلف نیز فواید و خواص طبی و تغذیه جدیدی از این میوه مشخص می ‌شود. انجیر نسبت به دیگر میوه‌ها حاوی فیبر بیشتری است. بیش از ۲۰ درصد افراد در جهان به بیماری‌ های مزمن دستگاه گوارش به ویژه یبوست مبتلا هستند که زمینه بروز بسیاری از بیماری های دستگاه گوارش نظیر سرطان روده بزرگ را فراهم می ‌کند. مطالعات نشان داده است انجیر باعث افزایش حرکات روده شده و در واقع یک ملین است و یکی از داروهای موثر در درمان یبوست و انسداد روده است. این ویژگی انجیر به دلیل تعداد زیادی هسته و وجود فیبرهای نامحلول آن است که  یک لایه محافظتی را بر روی مخاط روده کوچک و بزرگ ایجاد می‌کند و بدین ترتیب مانع از آسیب های مکانیکی به مخاط روده می شود. این میوه به دلیل وجود ترکیبات فنولی از بروز زخم معده ناشی از باکتری هلیکوباکترپیلوری جلوگیری می کند. مطالعات نیز نشان داده وجود فیبر برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش بسیار مفید است. داشتن قلب سالم به کمک مصرف انجیر از مهمترین دلایل بروز بیماری قلبی مصرف مواد غذایی با کلسترول و تری گلیسیرید های بالا است و داده های علمی نشان می دهد مصرف انجیر به واسطه وجود فیبر باعث کاهش کلسترول خون و وجود فلاونوئیدها از بروز بیماری های قلبی جلوگیری می ‌کند. شیره میوه تازه انجیر بر سلول ‌های سرطانی انسان موثر بوده و می ‌تواند به عنوان یک ماده ضد سرطان عمل کند. بر اساس تحقیقات مشاهده شده است که این میوه در درمان عوارض خارش دار پوستی مانند زگیل و میخچه نیز موثر بوده است. انجیر و تقویت حافظه از سویی دیگر در مطالعات مشاهده شده است میوه تازه انجیر دارای ترکیباتی است که نقش مهمی در یادگیری و حافظه دارد. انجیر غنی از آنتی اکسیدان های طبیعی از قبیل پلی فنول ها، ویتامین E، کارتنوئیدها و اسید آسکوربیک است که موجب مهار آنزیمی می ‌شود و در بروز بیماری ‌های عصبی مانند آلزایمر و عدم تعادل نقش دارد. همچنین انجیر سبب بالا بردن آستانه درد می شود و به عنوان آرام بخش، کاهنده میزان استرس و ترس توصیه می شود و به عنوان یک روش درمانی در بهبود بی خوابی، استرس، میگرن و صرع مورد استفاده قرار می گیرد. انجیر با دفع مواد زائد حاصل از متابولیسم و غذاهای گوشتی می‌ تواند موجب افزایش دفع اسید اوریک خون شود؛ بنابراین در کنترل بیماری نقرس سودمند است. با توجه به ترکیبات این میوه دارای موارد درمانی فراوان دیگری نظیر ضد سرطان، ضد دیابت، ضد میکروب، محافظ کبد، مفید برای سیستم ایمنی، ضد التهاب، ضد قارچ، ضد ویروس، بهبود بیماری های تنفسی مانند گلودرد، سرفه، و همچنین مفید برای بیماری های دستگاه گوارش نظیر کولیت است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انجیر سرطان روده دستگاه گوارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۶۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدصادق خیاطیان با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویدادهای علمی وفناوری در حوزه سلامت، از جمله کنگره کنسرژنومیکس، تصریح کرد: شکل گیری کمیته تجاری سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه ای است که می تواند در شکل گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور، اثربخش باشد و صندوق نوآوری و شکوفایی هم آماده تقویت و حمایت از استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه هایی است که مورد تایید کمیته تجاری سازی در نمایشگاه یا جشنواره ایده تا استارت ‌اپ قرار می گیرند.

رئيس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه سلامت از موضوعات راهبردی صندوق است، معاونت توسعه این نهاد، را مسئول همکاری های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسرژنومیکس معرفی کرد .

 مصطفی زمانیان عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با بیان اینکه بر اساس بررسی های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند می توانند در مدل‌های تامین مالی پروژه های اجتماعی مشارکت کنند افزود : صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل ها می‌تواند انگیزه ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه گذاران حوزه سلامت به ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

در بخش دیگری از این نشست، دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت و رئيس کنگره کنسرژنومیکس درباره شکل دهی برنامه هایی که در دستور کار کنگره قرار دارد و جذب کمک نهادهای مالی برای برگزاری این رویداد، توضیحاتی ارائه کرد. 

همچنین سیدجواد مولا دبیر علمی کنگره کنسرژنومیکس، نحوه برگزاری این رویداد را تشریح کرد.

در ادامه این نشست، پرویز کرمی دبیر کمیته تجاری سازی کنگره کنسرژنومیکس ضمن تشکر از اهتمام صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکت های حوزه پیشگیری و درمان گفت: امسال برای نخستین بار در کنار موضوع و اهداف علمی کنگره کنسرژنومیکس، تلاش شده برای شکل دهی زیست بوم پیشگیری و شخصی سازی درمان و شبکه سازی در ان اقدام شود. 

دومین کنگره کنسرژنومیکس با محورهای تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکرهای سرطان، از 2 تا 4 آبان ماه 1403 در تهران برگزار می شود. 

این رویداد در سه بخش علمی، تجاری سازی و مسوولیت پذیری اجتماعی، میزبان علاقه مندان خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • اعزام شبانه اکیپ عملیاتی توزیع برق خوی برای تعمیر تیر شکسته و پیشگیری از بروز خاموشی 
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
  • کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات