Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@16:33:19 GMT

۷ مجازات صادرکنندگانی که ارز را به کشور بازنگردانند

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۴۶۳۰۰

۷ مجازات صادرکنندگانی که ارز را به کشور بازنگردانند

به گزارش خبرگزاری مهر، گمرک ایران مجازت صادرکنندگانی که ارز را به کشور برگشت ندهند، تشریح کرد.

بر این اساس، مجازت این افراد به شرح است:

- وزارت صنعت، معدن و تجارت حق صدور و تمدید کارت بازرگانی، صدور یا تمدید ثبت سفارش و صدور هر گونه مجوزهای واردات و صادرات تولیدی، صنفی و نظایر آن را نداشته و محدودیت از سایر خدمات مرتبط به تجارت اعم از داخلی و خارجی را نیز برای صادرکنندگان متخلف اعمال خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

- گمرک جمهوری اسلامی ایران امکان استفاده از تسهیلات و خدماتی نظیر مسیر سبز، پذیرش ضمانت‌ها و نظایر آن را از صادرکنندگان سلب کرده و حق استراداد حقوق و عوارض گمرکی را نخواهد داشت.

- سازمان امور مالیاتی مکلف است معافیت‌ها و مشوق‌های مالیاتی را لغو خواهد کرد.

- بانک مرکزی حق صدور گواهی ثبت آماری یا تخصیص ارز را نخواهد داشت و باید گزارش عملکرد حساب‌های مشکوک را به نهادهای ذی‌ربط اعلام کند. ضمن اینکه بانک‌های عامل نیز حق اعطای تسهیلات و ضمانت‌نامه‌های ریالی و ارزی و خدمات بانکی را نخواهند داشت.

- شبکه صرافی‌ها نیز اجازه ارائه خدمات خرید، فروش و نقل و انتقال ارز و خدمات در خارج از کشور به صادرکنندگان به صورت مستقیم یا غیرمستقیم (تراستی‌ها) در راستای عدم برگشت ارز حاصل صادرات را نخواهند داشت و این کار تخلف محسوب می‌شود؛ به نحوی که در صورت احراز، ضمن لغو مجوز فعالیت توسط بانک مرکزی، صرافی متخلف به مراجع قضائی معرفی خواهد شد.

- صندوق ضمانت صادرات از ارائه هرگونه خدمات مرتبط نظیر اعتبارسنجی، صدور بیمه‌نامه و ضمانت‌نامه‌های صادراتی برای صادرکنندگانی که ارز خود را به کشور نیاورده باشند منع شده است.

- سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و سازمان بنادر و دریانوردی باید محدودیت در صدور بارنامه‌های داخلی و خارجی و نیز ارائه کلیه خدمات بندری و تسهیلات مرتبط را اعمال کند.

کد خبر 5004862

منبع: مهر

کلیدواژه: بازگشت ارز صادراتی گمرک ایران صادرات کالا ویروس کرونا قیمت دلار بورس تولید نفت قیمت نفت قیمت طلا دارا دوم وزارت صنعت معدن و تجارت اوراق سلف نفتی بازار سهام بانک مرکزی ایران شاخص کل بورس گشایش اقتصادی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۶۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهمین تلاش برای صلح در غزه/ آتش بس در غزه باید ضمانت اجرایی داشته باشد

کارشناس مسائل غرب آسیا با یادآوری اینکه مذاکرات فعلی دهمین دور از مذاکرات در طول هفت ماه گذشته تلقی می‌شود، گفت: اگر مذاکرات در روز یکشنبه به نتیجه نرسد جنگ ادامه پیدا خواهد کرد که باید برای رسیدن به این هدف یک سری تضمین‌ها و پیشنهاداتی را به طرف فلسطینی ارائه شود.

حسن هانی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: مذاکرات آتش بس روز شنبه در قاهره بین نمایندگان دولت مصر، رژیم صهیونیستی، حماس و قطر به دلیل زیاده خواهی و کارشکنی هیئت صهیونیستی با شکست مواجه شد.

وی با بیان اینکه قرار بود روند ادامه مذاکرات امروز یکشنبه در قاهره از سر گرفته شود، یادآور شد: اصرار نمایندگان آمریکا این است که مذاکرات تا رسیدن به یک خروجی قابل قبول ادامه پیدا کند، حماس توقف جنگ به صورت کامل را همراه با خروج نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی از غزه، بازگشت آوارگان به محل زندگی خود و نیز بازسازی غزه و دریافت کمک‌های انسان دوستانه توسط مردم غزه بخشی از شرایط خود اعلام کرده است.

کارشناس مسائل غرب آسیا با یادآوری اینکه مذاکرات فعلی دهمین دور از مذاکرات در طول هفت ماه گذشته تلقی می‌شود، تصریح کرد: هیئت رژیم صهیونیستی اصرار دارند قبل از آتش بس گروگان‌ها آزاد شوند و به همین دلیل خواهان آن هستند که مذاکرات از سر گرفته شود اما برای رسیدن به این هدف باید یک سری تضمین‌ها و پیشنهاداتی را هم برای عملیاتی کردن به طرف فلسطینی ارائه بدهند و به همین دلیل به نظر می‌رسد اگر مذاکرات در روز یکشنبه به نتیجه نرسد قطعاً جنگ ادامه پیدا خواهد کرد.

وی ادامه داد: در حالی که آمریکا، مصر و هم کشورهای اروپایی اعلام کرده‌اند که حمله به رفح ممکن است اوضاع را پیچیده‌تر کند اما اصرار بنیامین نتانیاهو بر این است که به رفح حمله کند بنابراین آنچنان که به نظر می‌رسد طرح چهار مرحله‌ای در طول ۱۲۴ روز آتش بس برقرار شود هنوز نهایی نشده است و روزنامه‌های صهیونیستی هم بخشی از طرح چهار مرحله‌ای آتش بس در غزه را منتشر کردند اما هنوز خروجی قابل قبولی نداشته است.

هانی زاده در خصوص طرح چهار مرحله‌ای آتش بس تشریح کرد: قرار بر این بود که در طول این مدت هم کمک‌های انسان دوستانه و هم آتش بس برقرار شود؛ این طرح قابل قبول است اما باید ضمانت اجرایی هم باید داشته باشد تا رژیم صهیونیستی پس از آزادی گروگان‌ها دوباره حملات خود را آغاز نکند؛ به همین دلیل به نظر می‌رسد آزادی گروگان‌ها در مقابل آزادی اسرای فلسطینی در بند رژیم صهیونیستی بخش‌های مهمی از این طرح را تشکیل می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: لازم است گروگان‌ها در یک فرایند زمانی ۱۲۴ روزه حین آتش بس به تدریج در مقابل شماری از زندانیان اسیر فلسطین آزاد شوند و آتش بس هم با نظارت سازمان ملل انجام شود؛ اگر این طرح عملیاتی شود قطعاً مورد قبول حماس نیز قرار خواهد گرفت.

کد خبر 750668

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • حمایت‌های صندوق ضمانت صادرات از صادرکنندگان
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • دهمین تلاش برای صلح در غزه/ آتش بس در غزه باید ضمانت اجرایی داشته باشد
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها