Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@15:05:51 GMT

مراجعه به روانپزشک عیب نیست

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۴۶۹۰۱

مراجعه به روانپزشک عیب نیست

ایسنا/گیلان یک روانپزشک، کاهش عملکرد را نشان دهنده آسیب دیدگی روحی دانست و بیان کرد: مراجعه به روانپزشک عیب نیست و نباید برچسب «بیمار روانی» به خودمان بزنیم.

دکتر مریم کوشا در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه زندگی روزمره ما پر از چالش های مختلف است، اظهار کرد: وقتی از خواب بیدار می شویم و زندگی اجتماعی را آغاز می کنیم، این چالش ها نیز آغاز می شود و می تواند برای ما اضطراب و استرس ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مسئولیت های ما در زندگی روزمره را استرس زا دانست و افزود: روزانه انرژی زیادی را برای حل مسائل و مشکلات مختلف صرف می کنیم و در برخی از مواقع مشکلات اقتصادی و جسمی و روحی مانند بیماری ها و از دست دادن عزیزان و... نیز اضافه می شود.

این فوق تخصص اعصاب و روان، زندگی انسان را جدا از اضطراب و استرس ندانست و تصریح کرد: مدیریت استرس یک هنر است و انسان در طول زندگی با آزمون و خطا مدیریت استرس های خود را یاد می گیرد، اما سیستم آموزشی باید کودکان را برای مدیریت استرس های خود آماده کند و حل مسائل را آموزش دهد.

کوشا، با بیان اینکه اضطراب های روزمره زندگی طبیعی هستند، گفت: می توانیم با مدیریت زمان و برنامه ریزی و اولویت بندی وظایف و مسئولیت ها استرس خودمان را مدیریت کنیم و تنش را به وجودمان راه ندهیم، زیرا بی برنامگی و از دست دادن زمان و عقب ماندن از کارها خودش استرس زاست.

وی مدیریت کردن خستگی را موجب کاهش تنش و استرس دانست و اضافه کرد: اضطراب و استرس در حد نرمال خوب و مفید است، زیرا حس مسئولیت پذیری به انسان می دهد، اما اگر این استرس ها از حد معمول خارج شود، دیگر طبیعی نیست و حالت بیماری ایجاد می شود.

این روانپزشک، اضطراب بیش از حد را مخرب دانست و ادامه داد: اگر اضطراب ما بیش از حد لازم باشد، نه تنها کمک کننده نیست، بلکه می تواند مشکل آفرین نیز باشد لذا اضطراب و استرس به شکل های مختلف برای ما مشکل ایجاد می کند.

کوشا، با بیان اینکه برخی از استرس ها عملکرد ما را دچار اختلال می کند و زندگی خانوادگی و اجتماعی ما را تحت تاثیر قرار می دهد، اظهار کرد: استرس زیاد انسان را دچار غمگینی، ناامیدی و یا پرخاشگری می کند و از عهده هیچ کاری درست برنمی آییم؛ حتی والدین دچار استرس زیاد ارتباط خودشان با فرزندان را از دست می دهند.

وی با تاکید بر لزوم مراجعه به روانپزشک در صورت بروز استرس شدید و اختلال در روحیه و رفتار فرد، تصریح کرد: کمک گرفتن از روانپزشک و روانشناس، به معنای یک بیماری روحی و روانی لاعلاج نیست و مردم باید یاد بگیرند به مشکلات روحی و روانی خودشان توجه و آنها را درمان کنند.

این فوق تخصص اعصاب و روان، کاهش عملکرد را نشان دهنده آسیب دیدگی روحی دانست و بیان کرد: مراجعه به روانپزشک عیب نیست و نباید برچسب «بیمار روانی» به خودمان بزنیم، زیرا همانگونه که برای انسان مشکلات گوارشی و تنفسی و پوستی و... ایجاد می شود، ممکن است مشکلات روحی نیز پیش آید و باید به سمت درمان برویم.

کوشا، با بیان اینکه امروز همه مردم دچار مشکل کرونا هستند، خاطرنشان کرد: شرایط خاص این بیماری و حضور طولانی مدت در خانه و دوری از فضاهای اجتماعی، مشکلات روحی را افزایش داده است.

وی طول کشیدن روزهای کرونایی را خسته کننده دانست و گفت: همه از کرونا خسته شده اند و خسته شدن از شرایط خودش استرس زاست لذا در چنین شرایطی چاره ای جز رعایت اصول بهداشتی نداریم و باید روحیه خودمان را از طریق برقراری ارتباطات خانوادگی تلفنی و مجازی کنیم و به یکدیگر دلگرمی دهیم تا آسیب روحی و روانی کمتری متوجه ما شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پزشک روانپزشکی مراجعه به روانپزشک اضطراب و استرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۶۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم : کنکوری‌ها اضطراب نداشته باشند/ فرصت جبران وجود دارد

وزیر علوم با تاکید بر اینکه با بیان اینکه نتیجه دو سال کنکور که چهار نوبت است برای داوطلبان لحاظ می شود، گفت: نتیجه نهایی کنکور تلفیقی از سوابق تحصیلی و نمره کنکور است، داوطلبان اضطراب نداشته باشند؛ زیرا فرصت جبران دارند.   به گزارش ایسنا، محمدعلی زلفی‌گل در حاشیه بازدید از حوزه برگزاری نوبت اول آزمون سراسری که امروز در دانشگاه الزهرا(س) برگزار شد، گفت: خوشبختانه تمهیدات لازم برای برگزاری امن و بانشاط کنکور پیش بینی شده است امیدواریم شاهد یک رقابت علمی در پنج رشته آزمایشی باشیم،   وی در ادامه تصریح کرد: نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در ۱۹۱۳ حوزه در بیش از ۴۰۰ شهرستان برگزار می شود، در رشته علوم تجربی بیشترین داوطلب را داریم.   وزیر علوم خاطرنشان کرد: تفاوت کنکور امسال با سال های گذشته نزدیکی زمان برگزاری دو نوبت کنکور است، ما مکلفیم در سال دو نوبت کنکور برگزار کنیم که با توجه به شرایط ماه مبارک رمضان فاصله دو کنکور زیاد نیست و کنکور بعدی تیرماه است.   زلفی گل با بیان اینکه نتیجه دو سال کنکور که چهار نوبت است برای داوطلبان لحاظ می شود، خاطرنشان کرد: داوطلبان می توانند از نمره بهتر خود استفاده کنند. سازمان سنجش آموزش کشور سعی می کند عدالت آموزشی را لحاظ کند.   وزیر علوم اظهار کرد: نتیجه نهایی کنکور تلفیقی از سوابق تحصیلی و نمره کنکور است، داوطلبان اضطراب نداشته باشند زیرا فرصت جبران دارند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اختصاص شعب ویژه کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • اجرای مسلمان شدن ژوزه مورایس چه بود؟
  • از روان تا درمان
  • چرا باید به روان‌شناس مراجعه کنیم؟
  • چرا باید به روانشناس مراجعه کنیم؟
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • معلمان سکانداران علمی جامعه هستند
  • دولت توانسته بخش قابل توجهی از اهداف خود برای رفع ناترازی‌ها و مشکلات اقتصادی را محقق کند
  • وزیر علوم: کنکوری‌ها اضطراب نداشته باشند/ فرصت جبران وجود دارد
  • وزیر علوم : کنکوری‌ها اضطراب نداشته باشند/ فرصت جبران وجود دارد