Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@21:57:03 GMT

چه زمان‌هایی نباید آب بنوشیم؟

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۴۹۶۵۵

چه زمان‌هایی نباید آب بنوشیم؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، عادت‌های بد نوشیدن آب از مواردی است که احتمال به خطر افتادن سلامتی شما را افزایش می‌دهد. آب نوشیدن در زمان‌های نادرست یکی از این عادات اشتباه است. بسیاری از افراد بدون آنکه بدانند در مواقع نامناسب آب می‌نوشند اما برخی دیگر از افراد با آگاهی نسبت به زمان‌های ممنوعه نوشیدن آب، عادت‌های خود را تکرار می‌کند و کمترین تلاشی برای ترک چنین رفتارهای پرخطری ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورتی که با کمی تمرین به سادگی می‌توان عادت‌های بد آب نوشیدن را ترک کرد. در این مقاله قصد داریم برخی از زمان‌های نامناسب برای نوشیدن آب را بررسی کنیم که بهتر است در این زمان‌ها به هیچ عنوان آب ننوشید.

حین خوردن غذا، پیش از غذا و بعد از غذا آب ننوشید!

متأسفانه یکی از بدترین عادات اکثر مردم، نوشیدن آب و مایعات خنک بعد از غذاست. اگر در رستوران‌ها به میزهای غذا دقت کرده باشید همه افراد بعد از سفارش غذا، حتماً سفارش آب معدنی یا یک نوشیدنی خنک دیگر دارند.

دقت داشته باشید که معده انسان، برای هضم غذا نیاز به حرارت دارد. در صورتی که بلافاصله بعد از غذا و یا حین خوردن غذا، آب بنوشید حرارت معده را از بین خواهید برد و با سخت شدن فرآیند هضم غذا احتمال مبتلا شدن به یبوست نیز وجود دارد. بهتر است تا نیم ساعت قبل و ۱ ساعت بعد از غذا از نوشیدن مایعات خودداری کنید.

قبل از ورزش مایعات نخورید

بسیاری از ورزشکاران با هدف لاغر شدن، پیش از شروع ورزش مقدار زیادی آب می‌خورند و سپس ورزش را شروع می‌کنند. مهم‌ترین نکته‌ای که در این باره باید به یاد داشته باشید این است که حین ورزش، ضربان قلب شما بیشتر می‌شود و با افزایش حرارت بدن شاهد تعریق زیاد هستید.

با این حال باید به روش‌های صحیح آب مورد نیاز بدن را تأمین کنید تا دچار سردرد ناشی از کم آبی نشوید. سر درد ناشی از کم آب شدن بدن از مشکلات رایج ورزشکاران است. اگر دقت کرده باشید در همه ی باشگاه‌ها مخازن آب سرد کن به همراه پمپ دستی آب معدنی یا آب سرد کن‌های مجزا و بدون پمپ وجود دارد تا ورزشکاران آب مورد نیاز را بنوشند.

تأمین آب بدن نباید دقیقاً قبل از شروع ورزش صورت گیرد. بلکه بهتر است نهایتاً نیم ساعت قبل از ورزش آب بنوشید. هر چند که بسیاری از مربیان ورزشی توصیه می‌کنند آب نوشیدن زیاد را کنار بگذارید و به جای آن سعی کنید دفعات زیاد به مقدار کم آب بنوشید.

زمانی که بدنتان به آب نیاز ندارد!

قطعاً برای تأمین آب مورد نیاز بدن باید در طول روز چندین لیوان آب بنوشید، اما در نظر داشته باشید که نباید زیاده روی کنید. با توجه به میزان سوخت و ساز بدن آب بنوشید. به هیچ عنوان خودتان را مجبور نکنید که آب زیادی بخورید.

نوشیدن آب زیاد به ظاهر تنها باعث دل درد خواهد شد اما در واقع عوارض دیگری در انتظار شماست. با نوشیدن آب بیش از حد، میزان نمک موجود در بدن بسیار کم می‌شود و ممکن است در مواقعی استفراغ، تهوع و همچنین تشنج ایجاد شود.

زمانی که از سالم بودن آب مطمئن نیستید

بدن شما به آب سالم نیاز دارد! قطعاً نوشیدن آبی که سالم نیست می‌تواند مشکلات متفاوتی را در بدنتان ایجاد کند. یکی از ساده‌ترین مشکلاتی که در صورت خوردن آب ناسالم ایجاد می‌شود، اسهال است. اگر بخواهیم تعریفی از آب ناسالم داشته باشیم باید بگوییم در صورتی که مواد شیمیایی، آلاینده‌های مختلف و موارد دیگر با آب مخلوط شده باشد، آب ناسالم خواهد شد.

اگر بخواهیم مثالی در این باره بگوییم آبی که مدت زمان زیادی در یک ظرف یا فضای آزاد مانده، آب راکد و ناسالم است. هر حالتی که آب می‌تواند ناسالم شود را باید بشناسید و از نوشیدن چنین آبی خودداری کنید.

یکی از رایج‌ترین اشتباهات افراد درباره انتخاب آب معدنی ناسالم، استفاده چندین باره از بطری‌های یک بار مصرف و قرار دادن آنها در فریزر است. این اتفاق معمولاً در مسافرت رخ می‌دهد و افراد از بطری‌های آب معدنی یک و نیم لیتری یا نیم لیتری یخ زده به عنوان آب مورد نیاز در مسیر استفاده می‌کنند.

در نظر داشته باشید از بطری‌های یکبار مصرف تنها یکبار استفاده کنید و از قرار دادن آنها در فریزر خودداری کنید.

در نهایت پیشنهاد می‌کنیم برای خرید آب معدنی سالم در اندازه‌های مختلف به سایت سورپرایز مراجعه کنید. سورپرایز تأمین کننده آب معدنی سالم است که امکان خرید اینترنتی با بهترین قیمت‌ها را فراهم کرده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5005121

منبع: مهر

کلیدواژه: آب معدنی آب شرب آب آشامیدنی گروه خودروسازی سایپا گروه صنعتی ایران خودرو قیمت دلار صنعت خودروسازی کسب و کار سایپا قیمت یورو قیمت سکه بهار آزادی کنکور تبلیغات سیستم ایمنی سفرهای تابستانی تصفیه آب آب مورد نیاز داشته باشید بعد از غذا آب بنوشید نوشیدن آب آب معدنی زمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۹۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب این قارچ‌ها باشید!

آفتاب‌‌نیوز :

طی روز‌های گذشته سخنگوی سازمان اورژانس کشور از افزایش سه برابری مسمومیت با قارچ‌های وحشی در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و اعلام کرد که در یک ماه گذشته ۵۳ نفر بر اثر مصرف قارچ‌های خود رو، دچار مسمومیت و ۱۴ نفر از آن‌ها در بیمارستان‌ها بستری شده‌اند.

گفته می‌شود در فصل بهار و با افزایش حجم بارش‌ها، قارچ‌های زیادی در طبیعت می‌رویند و ممکن است برخی افراد بدون آگاهی این قارچ‌های خود رو را به‌عنوان قارچ خوراکی مصرف کنند که در نهایت ممکن است منجر به مسمومیت‌های شدید و حتی مرگ افراد شود.

اما سوالی که با انتشار این اخبار در ذهن بسیاری از افراد پیش می‌آید این است که چگونه می‌توان قارچ‌های سمی را از غیرسمی در طبیعت تشخیص داد و آیا همه قارچ‌هایی که در طبیعت می‌رویند سمی هستند؟ سوالی که ترحم بهزاد - مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری در پاسخ به آن می‌گوید طبق مطالعات متخصصین و کارشناسان مربوطه، قارچ‌های سمی از نظر خصوصیات ظاهری مانند شکل، رنگ، بو، قوام و مزه شباهت زیادی به قارچ‌های خوراکی داشته و بسیار خطرناک هستند. تشخیص انواع خوراکی قارچ از انواع سمی مشکل بوده و تنها توسط متخصصان و کارشناسان مجرب قارچ شناسی و گیاه شناسی امکان پذیر است.

بهزاد همچنین از مردم درخواست کرد که از برداشت و مصرف خودسرانه قارچ‌های موجود در طبیعت و همچنین گیاهان دارویی که نوع آن‌ها را نمی‌شناسند جداً خودداری کنند.

وی همچنین عنوان کرد که بر اساس گزارش‌های واصله برای سم قارچ، پادزهر وجود ندارد و معالجه میسر نیست؛ بنابراین تنها راه ممکن جلوگیری از صدمات مصرف این نوع گیاهان و عدم برداشت گیاهان ناشناخته است که علاوه بر صدمات جانی، به اکوسیستم مرتعی آسیب می‌رساند، تنوع زیستی را از بین می‌برد، موجب تخریب منابع می‌شود، خسارات و زیان فراوان به نسل فعلی و نسل‌های آینده می‌زند و موجب انقراض گونه‌ها شده و حیات را از بین می‌برد.

مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری تصریح کرد: مصرف قارچ توسط حیوانات و پرندگان، بیانگر غیر سمی بودن آن قارچ برای انسان نیست و حتی برخی از سموم مقاوم به گرما بوده و آماده سازی آن به صورت کباب، آب پز و بخار پز و سرخ کردن، مواد سمی از بین نمی‌برد و سم زدایی نمی‌شوند؛ بنابراین توصیه می‌شود از برداشت و مصرف خودسرانه گیاهان دارویی و قارچ‌ها که نوع آن‌ها را نمی‌شناسید جداً خودداری کنید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نوشیدن این چای فشارتان را تنظیم می‌کند
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟ علم پاسخ می دهد
  • چه نوع آبی برای سلامتی مفید است؟
  • فیلم| هر جا که باشید، این مرسدس بنز به دنبال شما می‌آید!
  • مراقب «کلاهک‌های مرگ» باشید
  • انحلال دو فدراسیون ورزشی/ بازگشت بادبانی به فدراسیون قایقرانی
  • مراقب این قارچ‌ها باشید!
  • آیا می توان گیاهان را به صورت خودکار آبیاری کرد؟
  • مدارک لازم برای تعویض شناسنامه در ۱۴۰۳ + جزئیات