Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: پرواز‌های ایران-ترکیه با وجود صحبت‌ها و مذاکرات انجام شده همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، بنابراین از مردم می‌خواهیم که فعلاً بلیت پرواز این کشور که از طریق هواپیمایی ترکیه انجام می‌شود را خریداری نکنند.

به گزارش ایسنا، از سرگیری پرواز‌های ایران و ترکیه از اوائل تیر ماه بار‌ها در رسانه‌ها منتشر شد، اما با وجود اینکه ترک‌ها این خبر را تایید کرده بودند و برخی اوقات شرکت‌های هواپیمایی داخلی نیز بلیت فروشی خود را در این مسیر پروازی آغاز کرده بودند، به یکباره پرواز‌ها لغو می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی اخیرا جلال ابراهیمی - رییس خانه اقتصاد ایران و ترکیه - از دو زمان احتمالی برای از سرگیری پرواز‌های مشترک میان ایران و ترکیه خبر داد. وی در این باره گفت: در روز‌های اخیر یکی از مقامات ترک اعلام کرده که احتمالا شرایط برقراری مجدد پرواز‌های ایران – ترکیه در ۲۵ مرداد فراهم خواهد شد و ترکیش ایرویز و ایرلاین‌های ایرانی تردد خود را از سر می‌گیرند. البته این موضوع بسته به میزان شیوع کرونا دارد و در صورتی که اوضاع تا آن زمان بهبود نیابد، احتمالا پرواز‌های مشترک از ۱۱ شهریور کلید خواهد خورد.

اما با این وجود، خبری از این پرواز‌ها نشد و چند روز بعد و در نزدیکی تاریخ مذکور، ایرلاین‌های داخلی اعلام کردند که اتفاق جدیدی درباره پرواز‌های مسافری ترکیه رخ نداده و هیچ خبر و اطلاعیه رسمی از سوی این کشور به ما اعلام نشده است.

مقصود اسعدی سامانی – دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی- درباره آخرین وضعیت پرواز‌های مسافری بین دو کشور گفت: با وجود این که ترکیه اعلام کرده بود از اول سپتامبر یعنی یازدهم شهریور ماه پرواز به ایران را از سر می‌گیرد خبر‌هایی به دست ما می‌رسد که ممکن است این پرواز‌ها انجام نشود بنابراین از مردم می‌خواهیم برای اینکه مانند گذشته با مشکل مواجه نشوند فعلاً بلیط پرواز ترکیش ایرلاینز را خریداری نکنند.

وی افزود: شرایط هنوز مشخص نیست و با وجود اینکه شرکت‌های هواپیمایی داخلی درخواست هایشان را به ترکیه ارائه داده اند هنوز تاییدیه‌ای دریافت نکردند بنابراین از مردم می‌خواهیم برای اینکه مطمئن باشند پروازشان انجام می‌شوند تا زمانی که مجوز برای ایرلاین‌های داخلی صادر می‌شود، صبر کنند از همین طریق به ترکیه سفر کنند.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با بیان اینکه اگر قرار است این مجوز به شرکت هواپیمایی ترکیه داده شود باید این کشور به ایرلاین‌های ایرانی نیز مجوز پرواز بدهد، گفت: این مسئله بسیار بدیهی و روشن است چرا که بر اساس موافقتنامه‌های دوجانبه‌ای که در زمینه پرواز بین کشور‌های مختلف انجام می‌شود به هر تعدادی که مجوز پرواز به یک کشور داده می‌شود باید کشور مقابل نیز مجوز پرواز برای ایرلاین‌های خود به همان تعداد را داشته باشد و کشور‌هایی که در این بازه زمانی بین یکدیگر موافقت نامه دو یا چند جانبه امضاء می‌کنند، این شرایط را در نظر می‌گیرند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: پرواز هواپیما ایران و ترکیه شرکت های هواپیمایی پرواز های ایران پرواز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۱۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان

شرکت هواپیمایی اتحاد امروز در اعلامیه‌ای گفت که این شرکت با کام ایر در افغانستان، اسکای اکسپرس در یونان، رکس ایرلاینز در استرالیا، ججو ایر در کوریای جنوبی و میانمار ایرویز موافقت کرده است.

آریک دی، از مدیران شرکت هواپیمایی اتحاد گفته است این پنج قرارداد در میان خطوط هوایی، سفر را برای مهمانان تمام خطوط هوایی آسان‌تر می‌کند.

بر اساس اعلامیه شرکت هواپیمای اتحاد، مشتریان این شرکت از سراسر جهان می‌توانند در میدان هوایی ابوظبی با کام‌ایر به کابل و از آنجا به شهرهای دیگر افغانستان پرواز کنند.

شرکت هوایی اتحاد می‌گوید ۱۲۳ مشارکت میان‌خطی در سراسر جهان دارد.

اتحاد ایرویز که در سال ۲۰۰۳ تأسیس شد، هواپیمایی پرچم دار امارات متحده عربی است و دومین شرکت هواپیمایی این کشور است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • بازگشت پرواز تهران ـ خرم‌آباد ‌به مبدأ در پی شرایط بد جوی
  • وضعیت مبهم آزمون برای بازی مقابل یوونتوس
  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • لغو پرواز‌های شرکت هواپیمایی ایران ایر تهران - ایلام و بالعکس
  • پروازهای تهران به ایلام لغو شد
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ ایر تهران - ایلام و بالعکس
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام و بالعکس
  • سپهران کم تاخیرترین ایرلاین فرودگاه نجف شد