Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

حمید شاه‌آبادی معاون صدای رسانه ملی در نشست تشریح برنامه‌های محرمی رادیو که روز اول شهریور برگزار شد، گفت: محرم امسال تفاوت‌هایی را با سال‌های گذشته دارد و طبیعتاً محور فعالیت‌های شانزده گانه رادیو نیز تغییراتی را داشته و دارد.

اخبار فرهنگ و هنر - وی اضافه کرد: برنامه‌های خوبی با تعامل جامعه سلامت و مداحان تولید شده که منعکس خواهند شد تا تقدیری هرچند کوچک از جامعه پزشکی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسجد نیز موضوعی است که در یک سال گذشته در کارگروه معاونت صدا به آن پرداختیم و برنامه‌های مختلفی در شبکه‌های رادیویی در خصوص اهمیت آن پخش شد.

معاون صدا با اشاره به آغاز به کار رادیو محرم برای چهارمین سال متوالی با پیام حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی روی موج ۹۵.۵ گفت: رادیو محرم با شعار «حسینیه ای به وسعت دل‌ها» به بازخوانی پیام‌ها، درس‌ها و عبرت‌های عاشورایی، مهندسی الگوی صحیح عزاداری با رویکرد شور، شعور، حماسه و معرفت، ترویج مقتل خوانی و روضه خوانی مستند از منابع متقن و معتبر شیعی، تقویت و ترویج اشعار، مداحی‌ها، مراثی و روضه خوانی‌های فاخر و متقن می‌پردازد.

وی تاکید کرد: نگاه ما در رادیو محرم این است که در حوزه مقتل‌خوانی، داده‌های معرفت‌بخش درباره زندگی امام حسین (ع) را دنبال کنیم تا به‌عنوان یک رادیوی مرجع در این زمینه شناخته شویم. همچنین برنامه حسینیه، شور شیدایی، بخش اخبار کوتاه محرم در ساعت‌های ۱۲ و ۱۸، طراحی بسته‌های سه دقیقه‌ای سوگواره، بصیرت و دیگر برنامه‌ها، تدارک دیده شده تا با آرامش از این مقطع عبور کنیم.

معاون صدای رسانه ملی تحریف وقایع عاشورا را تلاش جریانات ضد دینی دانست و گفت: همواره تلاش شده تحریف در وقایع عاشورا صورت گیرد و گاهی این قرائت‌های ناصواب در مداحی‌ها نیز وارد شده، اما ما در رادیو محرم به‌دنبال مرجع شدن هستیم تا نقشمان را به‌درستی انجام دهیم.

شاه آبادی ادامه داد: تعدد مراسمات حسینی با جمعیت کمتر، اولویت کشور و ستاد کرونا است؛ ستاد کرونا به‌دنبال تعطیلی مراسم محرم نیست. جذابیت برنامه‌های رادیویی دو سویه است که بخشی از آن مربوط به کسانی است که امکان حضور در برنامه‌ها را ندارند و بخش دیگر پوشش برنامه‌های هیئت است.

معاون صدای رسانه ملی اظهار کرد: ما از فرصت این ماه برای گسترش و تبلیغ پویش «همدلی»، مواسات وکمک مومنانه استفاده می‌کنیم و تلاش می‌کنیم از ساختارهای گوناگون برای انتقال پیام عاشورا بهره بگیریم. همچنین در کنار برنامه‌های گفتگو و گفتار محور از ظرفیت بسته‌های نمایشی و سریالی بهره می‌بریم. برنامه‌های تعزیه محور، برنامه «چهارده مجلس»، «خیمه‌گاه خورشید» در رادیو ایران اجرا خواهند شد و برنامه «پرده عشاق» در رادیوفرهنگ در ۱۲ مجلس توسط مرشدهای مطرح اجرا خواهد شد.

وی افزود: شبکه‌های رادیویی امسال با توجه به شرایط خاص کشور و شیوع ویروس کرونا با رویکرد هر خانه یک حسینیه با ۲۳۹ عنوان و ۳۲۱۳ قسمت برنامه به مدت ۵۸۸۶ ساعت و ۵۰ دقیقه به استقبال «ماه محرم» می‌روند و مردم می‌توانند در منازل خود شنونده یک بسته کاملاً هیأتی شامل سخنرانی، مداحی و عزاداری متناسب با این فضا از رادیو باشند.

شاه آبادی در پایان عنوان کرد: ۱۲ عنوان برنامه نمایشی در ۲۵ قسمت از تولیدات اداره کل هنرهای نمایشی و رادیو نمایش در شبکه‌های مختلف پخش می‌شود، مانند نمایش «قصه واقعه» به سفارش رادیو معارف در ۲۸ قسمت ۳۰ دقیقه‌ای داستان واقعه کربلا را از زبان یکی از اشخاص حاضر در صحرای کربلا بیان می‌کند و سریال «سریر» در ۲۸ قسمت ۱۵ دقیقه‌ای به سفارش رادیو جوان تولید شده است که به انتخاب اشعار برای گروه‌های مداح جوان می‌پردازد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: رادیو رادیو محرم رسانه ملی کربلا رسانه ملی محرم رادیو محرم معاون صدا حمید شاه آبادی رادیو محرم برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۶۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با اعضای قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ضمن تأکید بر ضرورت حمایت ملی از زیرساخت‌های استان خراسان رضوی و شهرستان مشهد اظهار کرد: برای صیانت از هویت مشهد که منتسب به امام مهربانی‌ها است، شایسته است که تمامی برنامه‌ها به‌ویژه برنامه‌هایی که با حضور زائران و کیفیت سفر آنان ارتباط دارد متناسب با هویت امام هشتم (علیه‌السلام) باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر اینکه دولت مهم‌ترین جریانی است که می‌تواند از پیک‌های زیارتی مشهد گره‌گشایی کند، افزود: در ایام نوروز و ایام سوگواری دهه آخر صفر از تمام کشور زائر به مشهد می‌آید که با توجه به تشرف میلیونی این حجم از زائران نیاز به داشتن نگاه ملی و حمایت دولتی نسبت به زیرساخت‌های این شهر بیشتر احساس می‌شود.

وی با بیان اینکه ضروری است تا نواقصی که در مسیر حمل‌ونقل جاده‌ای زائران وجود دارد برطرف شود، ادامه داد: مساله حمل‌ونقل از جمله عرصه‌های حیاتی و حساس زندگی مردم است. چه حمل‌ونقل هوایی و چه ریلی و جاده‌ای، عمده خانواده‌ها برنامه‌ریزی برای چگونگی رسیدن به مقصد خود در یک سفر را از جمله محورهای تصمیم‌گیری خود در نظر می‌گیرند و در این میان، تردد جاده‌ای از اولویت نخست برخوردار است.

علم الهدی با اشاره به نادیده گرفته شدن حضور میلیونی زائران و ترددهای چشمگیر در جاده‌ها در تصمیم‌گیری‌های وزارت راه و شهرسازی افزود: در این راستا ضروری است تا تأمین منابع مالی آزادراه حرم تا حرم هر چه سریع‌تر انجام شود. این جاده که پیرامون آن تلاش‌های بسیاری در حال انجام است همچنان به مرحله اجرا نرسیده است که این موضوع باعث شده رسیدن زائر امام رضا (ع) به مشهد مقدس با گرفتاری و سختی همراه باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به‌ضرورت ایمن‌سازی جاده‌های استان خراسان رضوی ابراز کرد: یکی از نقاط حادثه‌خیز استان جاده سبزوار به شاهرود است که بیشترین تصادفات جاده‌ای نیز در آن رخ می‌دهد، در این خصوص نیز باید راهکاری از سوی وزارت و راه شهرسازی اتخاذ شود تا دیگر شاهد از دست دادن عزیزانمان نباشیم.

وی با انتقاد از نا به سامانی وضعیت حمل‌ونقل هوایی و ریلی در ایام پیک مسافری خاطرنشان کرد: متأسفانه در این ایام که مسافران زیادی قصد تشرف به مشهد الرضا (علیه‌السلام) را دارند، برخی از شرکت‌های هواپیمایی نرخ بلیت‌های مسافربری را افزایش می‌دهند و یا در حمل‌ونقل ریلی که وسیله تشرف قشر متوسط جامعه است زائران برای تهیه بلیت با مشکلات بسیاری مواجه می‌شوند که گاهی درخواست‌ها برای اضافه کردن یک رام قطار فوق‌العاده نیز در این خصوص بی‌نتیجه مانده است.

کد خبر 6090361

دیگر خبرها

  • آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود
  • ضرورت تسهیل مسیرهای حمل‌ونقل جاده‌ای برای سفر زائران
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • رضایتمندی مردم از اجرای طرح نور در سطح استان سمنان
  • انتقاد آیت‌الله علم‌الهدی از وضعیت حمل‌ونقل هوایی و ریلی
  • رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مهمان «بی واسطه» شد +فیلم
  • نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»
  • برنامه «خط اول» از رادیو ورزش
  • پویش قدردانی از معلم در «زنگ انشا» از رادیو صبا