Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام سی و پنجمین نشست ستاد استانی مبارزه با کرونا در ایلام در حالی برگزار شد که شمار مبتلایان به کرونا در استان به تعداد ۷۷۷۶ نفر رسیده و تاکنون ۲۰۶ نفر به دلیل ابتلا این ویروس منحوس جان خود را از دست داده‌اند.

قاسم سلیمانی‌دشتکی استاندار ایلام، ضمن تسلیت فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری شهادت جانگداز سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین علیه السلام از متولیان امر در برنامه‌های  ایام محرم تشکر و اظهار کرد:  در برگزاری مراسمات محرم شاهد رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط هیئت های عزاداری و مردم بودیم که اینجا باید هم از مردم و هم از متولیان امر به ویژه نماینده محترم ولی فقیه در استان که در این زمینه تلاش کرده‌اند قدردانی کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از برگزاری کنکور ۹۹ به عنوان یک تمرین خوب و موفق در رعایت پروتکل‌های بهداشتی نام برد و گفت:  امروز رعایت پروتکل‌های بهداشتی جزء لاینفک و ضروری زندگی شده واگر دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنیم سلامتی خود را در انجام امور تضمین کرده ایم، بطور مثال در ماسک زدن اگر هردوی فرد بیمار و سالم توام با هم ماسک بزنند احتمال انتقال بیماری به ۱ و نیم درصد کاهش می یابد.

استاندار ایلام،  خواستار فرهنگ سازی پروتکل های بهداشتی در بطن زندگی مردم شد و گفت: دیگر باید نظارت کم کم جای خود را به فرهنگ‌سازی در امر بهداشت فردی و اجتماعی بدهد و با این ابزار قدرتمند به جنگ با کرونا رفت.

سلیمانی‌دشتکی از زحمات شبانه روزی مدافعان سلامت تقدیر کرد و گفت: امروز همه ما مدیون این عزیزان هستیم کسانی که در راه سلامت مردم جان خود را فدا کردند و اینجا یاد و خاطره این سربازان فداکار وطن را گرامی می داریم.

وی در ادامه به برنامه های هفته دولت در استان اشاره‌ کرد و گفت: در این هفته دو معاون رئیس جمهور به استان سفر می کنند و در لابه لای برنامه ها طرح ها و پروژه های قابل افتتاح و کلنگ زنی به صورت نمادین رونمایی می شود.

وی افزود: روز دوشنبه‌ استان میزبان معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور است و در روز سه‌شنبه نیز معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به استان سفر می کنند.

نماینده عالی دولت در استان به افتتاح و شروع به کار بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومان طرح و پروژه توسط رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس ظرف یکی دو ماه گذشته اشاره کرد و گفت: در زمینه افتتاح طرح ها و پروژه ها استان ایلام از استان های پیشرو و پیشگام بوده است.

وی ادامه داد: حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان طرح و پروژه دیگر آماده‌ افتتاح و کلنگ‌زنی داریم که در هفته دولت قریب ۴۰۰ میلیارد تومان آن با حضور معاون رئیس‌جمهور انجام می شود.

وی در ادامه ضمن اینکه از مدیران استان خواست تا در هفته دولت دستاوردها و خدمات نظام و دولت را به مردم گزارش کنند، تاکید کرد: البته دستاوردهای دولت عملکرد نظام است و در این شرایط باید با تشریح خدمات و کارهای خوب انجام شده امید آفرینی کرد.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود از زحمات و تلاش های اصحاب رسانه و خبرنگاران در امور مختلف تشکر کرد و گفت: قاطبه اصحاب رسانه استان بالای ۹۸ درصد منصفانه و در مسیر درست حرکت می کنند اما در این میان عده ای محدود با تندروی و بدون تحقیق در صحت‌ و سقم آنچه که می نویسند و یا بر زبان می آورند با اتهام زنی بی مورد انصاف را زیر سئوال می برند و با آبروی افراد بازی می کنند.

سلیمانی دشتکی ضمن دعوت از این افراد به انصاف، دقت نظر و تعقل بیشتر در انعکاس اخبار گفت: در چند روز گذشته مطالب و اخباری در خصوص یکی از بانک‌های استان منتشر شد که صحت نداشت و اینحا برخی دوستان رسانه ای بجای فضاسازی بایست بیشتر در این زمینه دقت نظر داشته باشند.

وی افزود: در بحث دیگر در زمینه برداشت معادن در منطقه ای از استان که باز هم مطالب غلط از آب درآمد و اشتباهی منتشر شده بود و یا در زمینه به پیمان نهادن پروژه هایی در یکی از شهرستان ها که در نهایت این گمانه زنی ها و اتهام زنی ها دروغ از آب درآمدند و اینجا نباید به خاطر حرف نسنجیده یک فرد غیر مطلع با آبروی افراد بازی کرد.

وی در پایان خواستار تداوم همکاری مردم در رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این ایام شد و گفت: ابتکار عمل در عبور از سد کرونا در دست ماست و اگر فاصله گذاری اجتماعی، ماسک زدن و حضور نیافتن در مراسمات و تجمعات را رعایت کردیم بر کرونا غلبه خواهیم کرد.

«جهانگیر رستم‌زاد» سرپرست معاونت اموراقتصادی استانداری، اظهار کرد: نظارت ها در زمینه تهیه مواد بهداشتی ، ضدعفونی، ماسک به روز شده است، گفت : درحوزه تسهیلات کرونایی تااین لحظه مقام اول رادرکشور دارا هستیم.

دکتر «محمد کریمیان» رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام، گفت: تاکنون 7776 نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند که متاسفانه تعداد ۲۰۶نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند. همچنین تعداد ۶هزار و ۸۴۳ نفر بهبودی کامل یافته و تعداد۱۰۵ نفر بستری بوده و تحت درمان این بیماری قرار دارند.

وی افزود:وضعیت  ابتلاء بیماران برحسب جنس ۵۶درصد مردان و۴۴درصد زنان است ودرصد فوت هم ۶۱درصد مردان و۳۹درصد زنان است.

دکتر «جمیل صادقی فر» معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام نیز اظهار کرد:وضعیت ۸ شهرستان از ۱۱ شهرستان استان قرمز و نارنجی است. در هفته اخیر به طور متوسط روزانه ۲۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان بستری شده اند.

وی تاکید کرد: میزان استفاده از ماسک و رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح استان در هفته آخر مردادماه به کمترین میزان در این ماه رسیده است. از مردم می خواهیم استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی را با جدیت تمام مورد توجه قرار دهند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه کنکور سراسری با زحمت شایسته همه دست اندرکاران با رعایت دستورالعمل های بهداشتی برگزار شد، تصریح کرد: بیش از ۱۰۰ نفر از همکاران بهداشتی در جریان برگزاری کنکور سراسری در ارتباط با گندزدایی حوزه های امتحانی، نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی قبل از ورود به حوزه امتحانی، در حین برگزاری آزمون و پس از برگزاری آزمون به بهترین صورت وظایف خود را انجام دادند.

«عمران خودآموز» مدیرکل فرهنگ وارشاداسلامی استان نیز با بیان اینکه راهبرد جدید رسانه‌ها، رصد وظایف نظارتی دستگاه‌ها خواهد بود، اظهار کرد: ۱۹ دستگاه در مقابله با کووید۱۹ وظیفه نظارتی دارند.

وی گفت: کارگروه رسانه‌ای کرونا بر اجرای "دستورالعمل فرایند نظارت بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی(الزامات سلامت محیط و کار) مدیریت بیماری کرونا، متمرکز خواهد شد و در این زمینه تقسیم کار تخصصی صورت خواهد گرفت.

دکتر «افشار خسروی‌زاد»  دادستان مرکز استان ایلام نیز با تبریک روز پزشک گفت: کماکان دریافت وجه نقد درنانوایی ها وتاکسی ها یک مشکل اساسی است وباید به سمت استفاده کامل ازدستگاه های پُزدراین اماکن برویم.

وی درخصوص امکان انتقال وجه دربانک ها هم رقم حداکثری ۶میلیون راناکافی دانست وگفت بابالابردن امکان انتقال بسیاری ازترددهای غیرضروری دربانک ها پائین خواهدآمد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه ایلام رعایت پروتکل های بهداشتی استان ایلام رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۶۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • ابطال مجوز فعالیت نانوایی های بی کیفیت
  • پیگیری و تسهیل رفع مشکلات اهالی کلاته محمدعلی پهلوان
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است