Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: سناریوی اتهامی واشنگتن برای تشدید فشار بر ایران، این بار با ادعای ارتباط ایران با حمله یازدهم سپتامبر ۲۰۱۲ به کنسولگری آمریکا در بنغازی لیبی در حال پیاده سازی و در تکاپوی دمیدن روحی تازه به طرح های مرده ضد ایرانی است.

نیویورک پست، رسانه راستگرای تندروی جمهوری خواه، ششمین روزنامه پرتیراژ آمریکا زیر نظر شرکت «نیوز کورپوریشن» متعلق به روبرت مرداک صهیونیست و ولید بن طلال، شاهزاده سعودی، این اتهام ادعایی را کلید زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در گزارش چند ساعت پیش این روزنامه با تیتر «چرا دولت آمریکا اذعان نمی کند که حملات بنغازی با پول ایران انجام شد؟» ادعا شده است که «سازمان های اطلاعاتی آمریکا، انبوهی از اسناد را در اختیار دارند که دخالت مستقیم و مادی ایران را در حمله یازدهم سپتامبر ۲۰۱۲ به کنسولگری آمریکا در بنغازی لیبی تأیید می کند؛ حمله ای که چهار آمریکایی در آن کشته شدند اما بوروکراسی دولتی این اسناد را اغلب هم بی دلیل، زیر لایه های طبقه بندی مدفون کرده است.»
کنت تیمرمن چهره تندرو جمهوری خواه، روزنامه نگار جنجالی و مدیر اجرایی تشکیلات موسوم به «بنیاد دموکراسی ایران» که رسماً خواستار براندازی در ایران است، این تحلیل را نوشته و ادعا کرده است که ده ها سند درباره عملیات اطلاعاتی ایران در بنغازی دارد.
البته تیمرمن ادعا می کند که این اسناد، منحصراً در اختیار خودش قرار گرفته است!
در بسیاری از بخش‌های این گزارش، تیمرمن مدعی شده است که منابعی آگاه که عمدتاً «پیمانکاران نظامی خصوصی» بوده اند، صرفاً با خود او «تماس گرفته» و ادعا کرده اند که « مرتبطان سپاه قدس در اوایل قیام ضد قذافی، آشکارا در خیابانهای بنغازی قدم می زدند.»
او ادعا کرده است که ایرانی ها با یکی از گروه های مسلح (انصارالشریعه) لیبی در ارتباط بودند و آنها را تأمین مالی می کردند.
تیمرمن در ادامه مدعی شد که «سازمان های اطلاعاتی آمریکا از این موضوع آگاه بوده و تهدید شده بودند که اگر این اطلاعات را منتشر کنند، تحت پیگرد قرار می گیرند»! آنهم درست در زمانی که گزنده ترین تحریم ها علیه ایران وضع می شد!
تناقض در سناریوی طراحی شده تیمرمن به قدری آشکار است که او حتی برای اتهام زنی به دموکرات های دولت اوباما از جمله هیلاری کلینتون و جان کری، وزرای وقت امور خارجه آمریکا، نمی گوید که چگونه نیروهای اطلاعاتی آمریکا با وجود آگاهی از اقدامات ادعایی، سکوت کردند یا هیچ برخوردی برای ممانعت انجام ندادند. او به این اکتفا می کند که «بوروکراسی دولتی این اسناد را اغلب هم بی دلیل» در طبقه بندی های غیرقابل انتشار قرار دادند.
او سپس به چند چهره در زندان ایران از جمله «بابک زنجانی» و «علیرضا زیبا حالت منفرد» اشاره و ادعا می کند که اینها تامین مالی عملیات جذب نیرو را در لیبی به عهده داشتند.
البته تیمرمن سابقه چنین جریان سازی هایی را نیز درباره ایران در کارنامه خود دارد؛ اما سوال این است که چه اهدافی از سناریوسازی جدید ضد ایرانی در جناح طرفداران سرسخت ریاست جمهوری دونالد ترامپ دنبال می شود و چرا دموکرات های در راس دولت وقت آمریکا را که طراحان سخت ترین تحریم ها علیه ایران بودند، اینگونه منفعل و بی عمل نشان می دهد؟ چرا تیمرمن اصرار دارد که مسئولان وقت آمریکا می دانستند ایران در لیبی چه می کند اما هیچ اقدامی نکردند؛ این در حالی است که آن روزها حتی از مذاکرات ابتدایی برجام هم خبری نبود و دولت وقت آمریکا هیچ دلیلی برای تسامح با ایران نداشت؟
برای پاسخ به این سوال، باید دید این اتهامات و ادعاهای ضد ایرانی در چه مقطعی مطرح می شود. این را هم باید افزود که اتهامات و ادعاهای کذب تیمرمن، فقط ایران را هدف قرار نمی دهد بلکه با یک تیر، دو هدف را نشان رفته است؛ اول، تهران که اخیرا آمریکا در تمدید تحریم تسلیحاتی آن در شورای امنیت ناکام ماند و دنبال اقناع سایر کشورها برای استفاده از مکانیسم ماشه است و دوم، دموکرات های آمریکا که ظاهرا عزمشان برای کنار زدن ترامپ جدی است.
در فضایی که نظرسنجی ها همگی حاکی از پیشتازی جو بایدن دموکرات در انتخابات آینده ریاست جمهوری آمریکا است، طرح این سناریو تلاشی برای تخریب بایدن است که در آن زمان، معاون باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا بود. گام بعدی در این باره احتمالا طرح پنهانکاری درباره ایمیل های جنجالی هیلاری کلینتون وزیر خارجه وقت آمریکا و ارتباط دادن این موضوع به پنهانکاری ادعایی سازمان های اطلاعاتی درباره اتهام دخالت ایران در حمله به کنسولگری آمریکا در بنغازی است. تیمرمن فعلا در گزارش خود از این عبارت استفاده کرده است که « بوروکراسی دولتی، این اسناد را اغلب هم بی دلیل، زیر لایه های طبقه بندی مدفون کرده است»، اما احتمالا  به زودی «دلیلی» برای این پنهانکاری از جعبه پاندورای اتهام زنی جمهوری خواهان بیرون خواهد آمد.
تیمرمن تلاش می کند اذهان را از ناکارآمدی دولت ترامپ و ریزش محبوبیت او به هزاران کیلومتر دورتر در بنغازی لیبی پرتاب کند.
مدیر اجرایی ضد ایرانی تشکیلات موسوم به «بنیاد دموکراسی ایران» همچنین می خواهد دلیلی جدید برای ضرورت تمدید تحریم تسلیحاتی ایران بیابد؛ هر چند تمامی منابع ادعایی او صرفا «در تماس با خودش» طرح اتهام کرده باشند، اما او امیدوار است این سناریو، جان دیگری به پروژه شکست خورده و بدون اقبال تمدید تحریم تسلیحاتی ایران بدهد. طرح ادعای پول دادن ایران به طالبان برای حمله به منافع آمریکا در افغانستان هم در همین پازل، قابل ارزیابی است.
تمدید تحریم تسلیحاتی ایران به سد بزرگ افکار عمومی جهانی و مخالفت و امتناع قریب به اتفاق اعضای شورای امنیت سازمان ملل خورد اما تیمرمن همچنان امیدوار است این شوک مصنوعی به کالبد بی جان تحریم، جانی تازه بدهد.
تمدید تحریم تسلیحاتی ایران مدت ها است که مرده است آقای تیمرمن!
منبع: ایرنا برچسب ها: بنغازی ، تحریم تسلیحاتی

منبع: خرداد

کلیدواژه: بنغازی تحریم تسلیحاتی تمدید تحریم تسلیحاتی ایران وقت آمریکا ضد ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۷۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست‌خوردگان،پشت نقاب تحریم

  به همین دلیل بود که پس ازحمله رژیم اسرائیل به مکان دیپلماتیک ایران که درنقض آشکار حقوق بین‌الملل و بند۲ منشور ملل متحد صورت گرفت، جمهوری اسلامی با بهره‌گیری ازحق ذاتی دفاع ازخود مبتنی بر ماده۵۱ منشور ملل متحد به آن پاسخ داد و اعلام کرد ایران تاکید دارد که به اهداف و اصول حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد متعهد است اما دربه‌کارگیری حق ذاتی دفاع از خود بر اساس حقوق بین‌الملل درهنگام ضرورت تردید نخواهد کرد؛مسأله‌ای که برخی ازآن به عنوان بهانه غرب برای اعمال تحریم‌های ظالمانه جدید علیه ایران نام برده‌اند، موضوعی که می‌توان فرامتن آن را در شکست نظامی و سیاسی آمریکا و اروپا در دو جبهه جنگ اوکراین و غزه نیز بررسی کرد.آمریکا و متحدان اروپایی‌اش به بهانه تحولات اخیر منطقه که پیروزی ایران را در برابر رژیم صهیونیستی به دنبال داشته، باردیگر به ریسمان پوسیده تحریم آویزان شده‌اند و در نهایت پارلمان اروپا پنجشنبه هفته گذشته قطعنامه‌ای را علیه کشورمان تصویب کرده که در آن، حمله پهپادی و موشکی بی‌سابقه ایران به اسرائیل در اوایل ماه جاری را محکوم کرده، خواستار اعمال تحریم‌های بیشتر علیه نهادهای ایرانی شده است!این قطعنامه هرچند الزام‌آور نیست اما به‌خوبی نشان می‌دهد کشورهای اروپایی می‌خواهندشکست خودرا درجنگ‌هایی که به‌راه انداخته‌اند، ازاین طریق پنهان کنند.این قطعنامه که با اکثریت آرا یعنی۳۵۷رای موافق و۲۰رای مخالف به تصویب رسیده،عملیات وعده صادق ایران به اسرائیل،همچنین حملات انجام‌شده توسط حزب‌ا... لبنان و حوثی‌ها در یمن را قبل وحین این تهاجم محکوم و نقش تهران را در آنچه بی‌ثبات‌سازی خاورمیانه از طریق «شبکه‌ای از عوامل غیردولتی» می‌خواند، مذمت می‌کند.
   
شکل‌گیری نظم نوین منطقه
این اتهام‌زنی‌ها درحالی است که به اذعان صاحب‌نظران غربی، حمله ایران به اسرائیل، عملا نظم نوینی را در منطقه شکل داده که براساس آن، گروه‌های مقاومت در محور تحولات قرار می‌گیرند.این قطعنامه که در جلسه نهایی پیش از انتخابات آتی اروپا به تصویب رسید، تکرار تقاضای قبلی برای قرار دادن سپاه‌پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های تروریستی شناخته‌شده اتحادیه اروپا را در خود دارد و همچنین خواستار اضافه شدن کل حزب‌ا... به این فهرست شده است.
   
تحریم پوششی برای مخفی کردن شکست
اما این فقط اروپایی‌ها نیستند که شکست خود در برابر تهران را با سیاست تحریم می‌پوشانند. آمریکا نیز تحریم‌های بیشتری علیه ایران صادر کرده که فروش پهپادها و کالاهای ایرانی ازجمله استفاده روسیه از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین را هدف قرار می‌دهد.همزمان، انگلیس نیز شش نام جدید مربوط به افراد و سازمان‌های بخش دفاعی جمهوری اسلامی را به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرده است.در بیانیه روز پنجشنبه سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در مورد جزئیات این تحریم‌های جدید آمده است: «آمریکا امروز تحریم‌هایی علیه ۱۶نهاد و هشت فرد وضع می‌کند، همچنین پنج کشتی و یک هواپیما را به عنوان دارایی‌های مسدودشده شناسایی می‌کند که تجارت غیرقانونی و فروش هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) در حمایت از وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران و توسعه و تدارکات پهپاد رژیم را تسهیل کرده است.»
وزارت خارجه انگلیس هم می‌گوید شش نفر را در ارتباط با تولید هواپیماهای بدون سرنشین ایران در فهرست تحریم‌های خود قرار داده است. کانادا هم همراه با دیگر بازندگان تحولات اخیر، به راهبرد تحریم علیه ایران پیوسته هرچند به گفته کارشناسان، حجم بالای تحریم‌های اعمالی علیه کشورمان در سال‌های قبل، اقتصاد ایران را در برابر این استراتژی واکسینه کرده است.
   
سقوط دلار همزمان با تحریم‌های جدید
رویترز گزارش داده که وزرای خارجه اتحادیه اروپا در جلسه اخیر خود به‌دنبال توافق درخصوص این موضوع بودند که تا چه اندازه تحریم ایران را ادامه دهند.این البته اولین بار نیست که اتحادیه اروپا درصدد تحریم ایران برآمده و پیش از این نیز تحریم‌هایی را به بهانه‌های مختلف از جمله مسائل حقوق بشری و اتهام بدون سند عرضه موشک به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین علیه جمهوری اسلامی وضع کرده است.اما آنچه صاحب‌نظران در آمریکا و اروپا به‌خوبی آن را دریافته‌اند، این است که تحریم دیگر ترسی را در ایران ایجاد نمی‌کند و حتی دلالان دلار که از هر فرصتی برای افزایش مصنوعی نرخ ارز استفاده می‌کنند هم اهمیتی به چنین خبرهایی نمی‌دهند. به طور مثال همزمان با قطعنامه پارلمان اروپا و تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا، نرخ دلار در کشورمان کاهش پیدا کرد. دلیل این بی‌توجهی‌ها این است که غرب پیش از این بارها از حربه تحریم علیه کشورمان بهره جسته و اقتصاد ایران در چهار دهه گذشته به‌تدریج خود را با واقعیت تحریم تطبیق داده و راه‌های دور زدن آن را فراگرفته است.
   
پروپاگاندای غربی تنها فشنگ در خشاب
رسیدن ایران به رشد اقتصادی مثبت در سال‌های اخیر گواه آن است که ایران از شوک تحریم‌های حداکثری بیرون آمده و حالا دیگر تحریمی نمانده که آمریکا و اروپا با تکیه بر آن بر ایران فشاری مضاعف ایجاد کنند.صاحب‌نظران غربی پیش از این بارها به سیاستگذاران خود گفته بودند که کشش تحریم‌ها برای اثرگذاری بر رفتار کشورها محدود است و تحریم‌های بلندمدت بر هیچ کشوری اثر ماندگار نگذاشته است.نگاهی به رفتار کشورهایی مانند کوبا یا کره‌شمالی نشان می‌دهد حتی این کشورها با ظرفیت داخلی بسیار محدودتر نسبت به ایران یا روسیه، سال‌هاست به تحریم‌های غرب عادت کرده و سیاست‌های خود را متناسب با این تحریم‌ها تنظیم کرده‌اند.به این ترتیب به‌خوبی می‌شود دریافت که کشورهای غربی برای فشار بیشتر بر کشورمان ابزاری در اختیار ندارند و پس از قدرت‌نمایی دفاعی اخیر کشورمان، حالا این کشورها می‌دانند که به‌جز تبلیغات رسانه‌ای، تیری در تفنگ‌های خود برای شلیک به جمهوری اسلامی ندارند.

دیگر خبرها

  • کمک تسلیحاتی آمریکا به ارتش اوکراین با خرید جنگنده‌های قزاقستان
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • واکنش ایران به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا
  • کنعانی: تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • شکست‌خوردگان،پشت نقاب تحریم
  • موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل
  • مقام سابق موساد: ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد