Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مهدی سلامتی روز یکشنبه در نشست کمیته بررسی مؤلفه‌های کسب‌وکار استان در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی سمنان گفت: شاخص‌های کسب‌وکار در استان سمنان روند مناسبی دارد، باید با تعامل بیشتر بین دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی بتوان موانع و مشکلات کسب‌وکار را به حداقل رساند.

مدیرکل دفتر هماهنگی استانداری سمنان ادامه داد: گزارش شاخص کسب و کار با تلفیق داده‌های پیمایشی با داده‌های آماری بر اساس نظریه عمومی کارآفرینی ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تاثیر شیوع کرونا بر روند بهبود کسب و کارها، افزود: به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور از اسفند سال ۱۳۹۸، شاخص ملی کسب‌وکار با احتساب اثر کرونا به‌عنوان یکی از موانع کسب کار محاسبه و ارائه‌شد.

دبیر اتاق بازرگانی سمنان نیز در این نشست با تاکید بر ضرورت رفع قوانین مخل کسب کار با محوریت توسعه تولید، افزود: رونق تولید، رفع موانع مخل کسب کار در دستور کار قرارگرفته است و پایش کسب کار از واحدهای صنعتی و معدنی و کشاورزی توسط اتاق بازرگانی به‌صورت فصلی انجام می‌شود.

محمد همتیان ادامه داد: بازخوردها مورد بررسی و مطالعه قرار می‌گیرد مواردی که نیاز به واکاوی و توجه دارد توسط این کمیته مجدد بررسی می شود.

دبیر اتاق بازرگانی سمنان ادامه داد: رتبه کسب کار استان سمنان در جایگاه خوبی قرار دارد، اگر همکاری‌های درون بخشی را بتوان افزایش داد، شرایط کسب کار در استان به رتبه‌های بالاتری می رسد.

بهار امسال فعالان اقتصادی مشارکت‌کننده در این پایش سه مؤلفه غیرقابل‌پیش‌بینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات، بی‌ثباتی سیاست‌ها، قوانین و مقررات و رویه‌های اجرایی ناظر به کسب‌وکار و دشواری تأمین مالی از بانک‌ها را به‌عنوان مشکلات شاخص عنوان کردند.

۹۰ درصد از صنایع استان سمنان مربوط به صنایع کوچک، ۶ درصد مربوط به صنایع متوسط و بقیه مربوط به صنایع بزرگ است. ۳۰ شهرک صنعتی، منطقه ویژه اقتصادی و ناحیه صنعتی در سمنان وجود دارد.

برچسب‌ها سمنان وزارت صنعت معدن و تجارت بهبود فضای کسب و کار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان وزارت صنعت معدن و تجارت بهبود فضای کسب و کار سمنان وزارت صنعت معدن و تجارت بهبود فضای کسب و کار اتاق بازرگانی کسب وکار کسب کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۸۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیش‌بینی مالی برای کسب‌وکار‌های نوپا براساس موقعیت‌های فرضی رخ می‌دهد و شامل صورت جریان‌های نقدی، ترازنامه مالی و صورت درآمد‌های پیش‌بینی‌شده می‌شود. سند پیش‌بینی مالی که براساس تکنیک‌های مدل‌سازی ساخته می‌شود، به سوالات فرضی سرمایه‌گذاران و بقیه ذی‌نفعان پاسخ می‌دهد.

اما در این میان، لزوم پیش‌بینی سرمایه برای کسب و کار‌های نوپا از اهمیت بیشتری برخوردار است و دلایل زیادی برای ضرورت پیش‌بینی مالی برای کسب‌وکارهای کوچک وجود دارد.

فواید به‌کارگیری پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌ها

مدیریت مالی کسب‌وکار‌های نوپا و استارت‌آپ‌ها به معنی نظارت بر جریان‌های نقدی و آگاهی از نیاز‌های مالی است که با تکیه بر آن می‌توان روند تولید یا قیمت‌گذاری کالا و خدمات را مشخص کرد. برای کسب‌وکار نوپا یا استارت‌آپ‌های کوچک صرف اشراف داشتن به وضعیت مالی کافی نیست بلکه جایگاه مالی کجا مهم است.

فواید بهره‌گیری از پیش‌بینی مالی برای کسب‌وکار‌های کوچک و نوپا شامل مواردی مانند مدیریت مالی، مدیریت وجوه نقدی، برآورد سرمایه راه‌اندازی، تشخیص سوددِه بودن ایده، تشخیص قابلیت اجرایی داشتن ایده و درنهایت تشخیص زمان رسیدن به نقطه سوددهی می‌شود.

به‌طور خلاصه می‌توان گفت دلیل استفاده از پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک، در مدیریت وجه نقد است. دانستن این نکته که سرمایه از کجا قرار است بیاید و در کجا خرج خواهد شد، تکلیف سرمایه‌گذار و سرمایه‌پذیر را به‌خوبی روشن می کند.

برای آماده‌سازی پیش بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک و کسب‌وکارهای نوپا ابتدا باید جایگاه آن کسب و کار مشخص شود. برنامه‌ریزی برای کسب‌وکاری که در مرحله اجرا قرار دارد، متفاوت از کسب‌وکاری است که هنوز در مرحله ارزیابی آینده قرار داد. تنظیم سند پیش بینی مالی برای مورد اول با تکیه بر داده‌های تاریخی آسان‌تر است اما کسب‌وکار دیگری ممکن است به تحقیقات بازار برای مدل سازی احتیاج داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام طرح‌های پایداری تأمین گاز طبیعی آغاز شد
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • پیگیری درخواست ها و نامه های مردم در سفر دوم رئیس جمهور به استان سمنان
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان در سال ۲۰۲۳ شکسته شد
  • رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان ۲۰۲۳ شکسته شد
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • آخرین مهلت الکترونیکی کردن مجوز‌های کسب وکار و دریافت شناسه یکتا
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است