Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@02:17:38 GMT

آخرین وضعیت کرونا در آذربایجان شرقی

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۶۰۱۴۷

آخرین وضعیت کرونا در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جلسه شورای شهر تبریز گفت: امروز در ۱۸۶ روز از شیوع کرونا قرار داریم و ۸۰ نفر در زیر دستگاه‌های ونتیلاتور قرار دارند.

او با بیان اینکه این تعداد در کل کشور سه هزار و ۵۰۰ نفر هستند گفت: تعداد افرادی که زیر ونتیلاتور هستند نسبت به میانگین کشور چند برابر پایین‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صومی افزود: بیشترین تعداد مبتلا نسبت به جمعیت در شهرستان اهر و کمترین میزان در خداآفرین قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: در دو هفته اخیر بیشترین میزان ابتلا را در مراغه شاهد هستیم.

اومیانگین سنی مبتلایان را ۵۳ سال عنوان کرد و گفت: تمام فوت شدگان زیر ۲۰ سال به مشکلات زمینه‌ای گرفتار بوده‌اند.

صومی گفت: ۵۲ درصد جمعیت گرفتار بالای ۵۰ سال است و خانم‌ها کمتر از آقایان در صورت ابتلا فوت می‌کنند.

او افزود: شیوع بیماری در سن ۲۰ تا ۴۰ سال افزایش یافته است.

قائم مقام وزیر بهداشت در آذربایجان شرقی گفت: بیش از ۲ هزار نفر کادر بیمارستانی در استان گرفتار کرونا شده‌اند و ۴۰ درصد فوتی‌های تبریز بالای ۸۰ سال سن داشتند.

صومی گفت: بیشترین گرفتاران در مناطق باغمیشه، خطیب، شنب غازان و خیابان امام سکونت داشته‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: در غربالگری جمعیت در رتبه نخست کشوری قرار داریم و بیشترین تست بعد از شیراز و خوزستان در آذربایجان شرقی انجام می‌شود.

او افزود: در کل دنیا پس از شیوع کرونا خدمات عادی سلامت دچار مشکل شد، اما این موضوع در استان ما کنترل شده و خدمات عادی نسبت به دی ماه ۹۸ افزایش یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: امروز تنها واکسن کرونا در دنیا زدن ماسک و رعایت پرتکل‌های بهداشتی است.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تبریز ویروس کرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۰۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است.

 بهمن نقی پور در دوازدهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت ضمن تاکید بر لزوم همکاری نزدیک رسانه ملی در موضوع جوانی جمعیت و مقابله با بحران سالمندی در کشور اظهار کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است و تنها با عزم ملی می‌توان بر این بحران غلبه کرد.

وی افزود: همه ما موظف هستیم که مسئولانه به این موضوع نگاه کنیم و آن را تکلیف اخلاقی، شرعی و قانونی خود بدانیم هرکس در هر جایگاه و منصبی که هست باید وظیفه خود را در این خصوص انجام دهد و نباید کم کاری دیگران را دلیلی بر عدم تلاش خود بدانیم چرا که اگر اینگونه به موضوع نگاه نکنیم کارها درست پیش نمی‌رود و این ما هستیم که باید جلوی بحران جمعیتی در کشور خود را بگیریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت فضای مجازی در جامعه امروزی و لزوم توجه به این ظرفیت در خصوص تبلیغات جوانی جمعیت گفت: امروزه دیگر ذائقه جوانان عوض شده است و بیشتر از هر چیزی با فضای مجازی ارتباط دارند و ما نیز باید از این فضا استفاده کنیم و بحث نگرانی‌های جمعیتی و کارهایی را که باید بکنیم از طریق این رسانه مجازی به جوانان آموزش دهیم و آن‌ها را ترغیب به ازدواج، فرزندآوری و مقابله با سالمندی جمعیت کنیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سراسر کشور و به منظور تصمیم‌گیری و انجام اقدامات لازم و به موقع در خصوص بحث سالمندی کشور و نیاز جامعه به فرزندآوری و به تبع آن در وزارت بهداشت به عنوان یکی از وزارتخانه‌های کلیدی و دخیل در این خصوص و در کلیه استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی تشکیل شده است و در دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز جلسات آن به صورت ماهانه تاکنون برگزار شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گشایش نمایشگاه بین المللی ابزار و یراق آلات ساختمانی در تبریز
  • انحراف مینی بوس در تبریز هشت نفر را راهی بیمارستان کرد
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • رقابت ۱۲ نفر برای ۶ کرسی دیگر مجلس در آذربایجان شرقی
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در تبریز
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز