Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-09@02:10:46 GMT

چه کنیم تا مثل انیشتین خلاق شویم؟

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۶۰۵۲۰

چه کنیم تا مثل انیشتین خلاق شویم؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همه‌ی آدم‌ها نیاز دارند گاهی هیچ کار خاصی ندهند تا کمی از فشار‌ها و مشغولیت‌های روزانه‌ی زندگی دور شوند و به جسم و روان خود استراحت دهند. برخی این زمان «هیچ کاری نکردن» را بی حاصل و بی فایده می‌دانند، در حالی که تجربه‌ی نوابغ تاریخ و نتیجه‌ی تحقیقات عکس آن را اثبات کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آلبرت انیشتین دوست داشت خیالبافی کند و تصور می‌کرد روی یک موج نوری با سرعت موج سواری می‌کند. این موج در ذهن انیشتین شکلی منجمد داشت. همین خیالبافی‌ها بود که در نهایت به شکل گیری نظریه‌ی معروف انیشتین یعنی نظریه نسبیت انجامید. 

بیشتربخوانید

یادداشت انیشتین ۱.۵۶ میلیون دلار فروخته شد +عکس

در ادامه با این قانون دو ساعته بیشتر آشنا خواهیم شد.

انیشتین دست به «آزمایشات فکری» می‌زد

آلبرت انیشتین آزمایشات فکری زیادی داشت. مثلاً برای نظریه‌ی معروف نسبیتش، آزمایش‌های خیالی انجام می‌داد. معروف‌ترین نظریات او که به زیربنای فیزیک مدرن بدل شدند، فقط بخشی از تخیلات او بودند.

ما هم می‌توانیم  مثل انیشتین در ذهن خود دست به آزمایشاتی بزنیم، مثلاً گزینه‌ها و خروجی‌های احتمالی یک موقعیت مشخص را تصور کنیم و از خودمان بپرسیم که اگر این کار را انجام دهیم چه اتفاقی رخ خواهد داد.

اجازه دهید ذهن تان برای خود پرسه بزند

وقت بیشتری برای تفکر و تجزیه و تجلیل جایگاه تان در زندگی صرف کنید. شما باید بفهمید که آیا از اهداف تان راضی هستید و برنامه‌های آینده‌ی خود را مشخص کنید. بعد از آن فقط خیالبافی کنید. این کار باعث می‌شود وقتی مجبور به مواجهه با موقعیت‌های غیر استاندارد می‌شوید بازدهی بیشتری داشته باشید یا به ایده‌های خلاقانه‌ای برسید.

از خودتان سؤال بپرسید

بعضی افراد دو ساعت گشت زدن در شبکه‌های اجتماعی را عادی، اما اختصاص دادن دو ساعت از روز به تفکر و تعمق را خیلی زیاد می‌دانند. اگر شما هم اینطور فکر می‌کنید، این روش احتمالاً به شما کمک خواهد کرد. قلم و کاغذ بردارید و به چند سؤال مثل این‌ها جواب دهید: «به چه هدف‌هایی رسیده یا نرسیده ام؟»، «آیا می‌توانم سرعت رسیدن به هدف هایم را بیشتر کنم؟» یا «خودم را شش ماه دیگر کجا می‌بینم؟»

پیاده روی کنید و از طبیعت لذت ببرید

یک پیاده روی تنهایی در پارک روش خوبی است برای اینکه درباره‌ی چیز‌هایی که معمولاً برایشان فرصت ندارید خوب فکر کنید. طبق تحقیقات، گذران وقت در طبیعت برای سلامت روان هم بسیار مفید است، خلاقیت را افزایش می‌دهد و مهارت حل مسأله را بهبود می‌بخشد.

برای خودتان نامه بنویسید

نوشتن نامه تأثیر درمانی زیادی دارد. این کار روش بسیار خوبی برای خودکاوی است، چون این فرصت را می‌دهد که به افکار و احساسات خود توجه کنید (هم در مقام راوی و هم در مقام شنونده)، به نتیجه گیری‌های جدیدی برسید که واضح و بدیهی نیستند و نگاهی به گذشته و آینده بیندازید.

تحقیقات نشان داده نوشتن افکار خود درباره‌ی آینده‌ی دور بسیار مفیدتر از ننوشتن آن‌ها است. این کار می‌تواند باعث شود که ببینید برای رسیدن به اهداف خود چه کار‌هایی باید انجام دهید و آن‌ها را دنبال کنید.

با اختصاص دادن دو ساعت در هفته سرمایه گذاری ارزشمندی برای خود می‌کنید

شما هم می‌توانید «قانون دو ساعته» را بر اساس عادت‌های دانشمندان و فیلسوف‌های بزرگ دنیا امتحان کنید.

هفته‌ای تنها دو ساعت را به تفکر و تعمق اختصاص دهید. خواهید دید که ذهن تان عملکرد بهتری پیدا خواهید. به طور حتم با این کار سرمایه گذاری روی وقت تان می‌کنید تا گشت زدن در شبکه‌های اجتماعی.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آلبرت انیشتین دانشمندان برتر دنیا جالبترین ها برای خود دو ساعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۰۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد است 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود حسنلو دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در آیین افتتاحیه نخستین دوره رویداد مانوین گفت: ما برنامه‌های متنوعی در این ستاد دنبال می‌کنیم. یکی از این برنامه ها، مانوین است.

به گفته وی، آغاز رویداد مانوین یک جریانی است که توجه بیشتری به صنایع خلاق و فناوری‌های نرم داشته باشیم.

وی افزود: راهکار حل مسائل کشور در گروی توجه به این مسئله است. هرچقدر به این جریان در اکوسیستم توجه بیشتری داشته باشیم، باعث رشد کشور می‌شود.

وی اظهار کرد: صنایع خلاق در اقتصاد جهانی سهم بسزایی دارد؛ معادل قیمت نفت در دنیاست.

وی یادآورشد: این اقتصاد در کشورمان زیر یک درصد و کمتر از ۴ میلیارد دلار است. در افق کوتاه مدت سهم اقتصاد خلاق ما باید به سه درصد برسد. اکنون سهم دنیا از اقتصاد صنایع خلاق ۱۰ درصد است. ما برای رسیدن به این نقطه فاصله زیادی با دنیا داریم.

وی یادآور شد: دومین مساله، تقدیر و تشکر از پیشکسوتان، اساتید باعث شدند اکنون در این نقطه قرار بگیریم. اکنون در میانه این راه قرار گرفته ایم. اکنون برخی از  مسائل اجتماعی کشور در حوزه سخت توسط دانش بنیان‌ها رفع شده است، در این حوزه نیز نیاز به رفع مسائل اجتماعی داریم.

وی گفت: تنها راه حل مسائل اجتماعی در گروی توسعه صنایع خلاق یا ابزار‌های صنایع خلاق است. امروز با امضای توافقنامه میان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان با منطقه آزاد قشم امیدواریم گامی در توسعه صنایع خلاق، نوآوری و فناوری داشته باشیم.

  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جعفری: تراکتور باید در جام حذفی قهرمان شود
  • (ویدیو) توضیحات وزیرارشاد درخصوص ایجاد شهر جهانی صنایع خلاق
  • «نقشه راه اجرای سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم» رونمایی شد
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد!
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد است 
  • به پایان عمر سیاسی رژیم غاصب صهیونیستی نزدیک می‌شویم‌
  • آیا با خوردن تخم‌مرغ لاغر می‌شویم؟
  • اگر بیش از حد به دیگران وابسته می شوید بخوانید
  • از تأثیر معلمان بر لوح سفید کودکان نباید غافل شویم
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است