Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوهساری گفت: در جهت تبلیغ علوم دینی و معارف، ظرفیت حوزه های خواهران در سطح بین الملل مورد توجه قرار بگیرد.

به گزارش خبرگزاري شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «حسینی کوهساری» در وبینار حضور بانوان طلبه در فضای مجازی، ظرفیت ها و نیازها اظهار داشت: برخي ظرفیت های مهم در حوزه علمیه خواهران وجود دارد که در سطح بین المللی دارای جایگاه مهمی است و باید به آن توجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

​مسئول مرکز ارتباطات و امور بین الملل حوزه های علمیه افزود: در جهت تبلیغ علوم دینی و معارف، ظرفیت حوزه های خواهران در سطح بین الملل مورد توجه قرار بگیرد.

 

وی تصریح کرد: همچنین یک سری از ظرفیت ها بیرون از حوزه علمیه خواهران است و در سامانه های مدیریت داخل یا خارج از کشور وجود دارد و باید به عنوان اولویت های حوزه مورد توجه باشد.

 

مسئول مرکز ارتباطات و امور بین الملل حوزه های علمیه بیان کرد: مهم ترین ویژگی عرصه بین الملل این است که در زمان معاصر در یک پیچ تاریخی قرار داریم و باید مسائلی در این پیچ تاریخی تحول پیدا کند.

 

وی خاطرنشان کرد: مناسبات تمدن های عالم وضعیتی دارند که دستخوش تغییراتی می شود و طبق مستندات تمدن غرب رو به افول است هر چند این تمدن ها یک دفعه نابود نمی شود اما تمدن های دیگری در حال شکل گیری است.

حجت الاسلام والمسلمین کوهساری بیان کرد: حجم قابل توجهی از خواهران و برادران زبان بین المللی دارند که ظرفیت بسیار مهمی است، همچنین باید به رویکرد مذاهبی و ادیاتی در روند تبلیغ دین توجه شود و ساماندهی خوبی اتفاق بیفتد.

وی گفت: همچنین در تبلیغ و پژوهش به وجوه مشترک در عرصه بین الملل توجه شود یعنی هر چه ظرفیت ها، گسترده شود ظرفیت تمدنی آن بالاتر می رود به ویژه اگر نگرش بین المللی داشته باشد.

مسئول مرکز ارتباطات و امور بین الملل حوزه های علمیه افزود: ظرفیت های بیرونی که قابل بهره‌گیری است نیز مورد تاکید است، برای نمونه ظرفیت فارسی زبانان عرصه بین الملل اهمیت زیادی دارد و در هفت کشور جهان به زبان فارسی صحبت می شود و می توان نگاه ویژه ای به آن داشت.

وی تصریح کرد: بسیاری از طلاب نیز در جامعه المصطفی زبان فارسی یاد گرفته اند و می توانند بسیاری از مفاهیم را در سطح جهان منتقل کنند، این نیز یک پتانسیل مهم و راهبردی است. حجت الاسلام والمسلمین کوهساری بیان کرد: توجه به ظرفیت فارسی زبانان در عرصه بین الملل دارای جایگاه مهمی است البته کار بین المللی منوط به زبان آموزی نیست، همین پژوهش و کار علمی فارسی را نیز می توان به دست مخاطبان در عرصه جهانی رساند.

وی گفت: از ظرفیت خواهران در المصطفی و خانواده آنان نیز باید استفاده کرد تا بتوان جریان مهمی را به وجود آورد و حرکت های ثمربخشی در حوزه بین المللی بر جای گذاشت.

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: تبلیغ علوم دینی بین الملل حوزه علمیه خواهران سطح بین الملل بین المللی مورد توجه ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۴۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌چهارمین همایش «حوزه انقلابی، حوزه منتظر» در شیراز برگزار می‌شود

ایسنا/فارس چهارمین همایش «حوزه انقلابی، حوزه منتظر» با رهیافت علوم انسانی اسلامی به میزبانی شیراز برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی چهارمین دوره همایش «حوزه انقلابی، حوزه منتظر» امروز، ۱۶ اردیبهشت‌ماه با اعلام این مطلب گفت: چهارمین همایش «حوزه انقلابی، حوزه منتظر» با رهیافت علوم انسانی اسلامی فردا دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۸:۳۰ صبح در شبستان حضرت امام خمینی(ره) حرم مطهر احمد بن موسی شاهچراغ(ع) برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام سیدمحمد متولی بیان کرد: این همایش هر ساله همزمان با بزرگداشت عالم ربانی آیت‌الله ایمانی، امام جمعه فقید شیراز برگزار می‌شود، چرا که در زمان حیات و مسئولیت ایشان در کسوت نماینده ولی فقیه در استان فارس حوزه‌های علمیه شهر مقدس شیراز جانی دوباره گرفت و در جهت رشد و پیشرفت علمی حوزه و طلاب اقدامات مؤثری از جانب ایشان انجام شد.

وی بیان کرد: این همایش با حضور طلاب و روحانیون بانو و آقا برگزار خواهد شد و در جهت تسهیل حضور گسترده آن‌ها در آن روز تمامی حوزه‌های علمیه آقایان و بانوان در سطح شهر شیراز تعطیل خواهند بود.

متولی با اشاره به دریافت ۲۰۰ اثر علمی و هنری به دبیرخانه همایش بیان کرد: در این همایش ملی برای اولین بار در کشور آئین اهدای جایزه ملی محی‌الدین برگزار خواهد شد. نام این جایزه از نام عالم ربانی و استاد اخلاق آیت‌الله حائری شیرازی اقتباس شده است.

دبیر اجرایی این همایش افزود: در این برنامه به تمامی طلاب و روحانیون شرکت‌کننده بن خرید کتاب ۵۰۰ هزار تومانی با تخفیف ۳۰ در صد اهدا می‌شود.

متولی در پایان با بیان اینکه امسال در چهارمین دوره این همایش ملی میزبان آیت‌الله رشاد به‌عنوان سخنران خواهیم بود، افزود: ایشان عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور و رئیس حوزه‌های علمیه استان تهران است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • بارش‌های سیل‌آسا اردبیل را در بر می‌گیرد
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • فراخوان پذیرش داوطلب برای حوزه علمیه استان
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • چهارمین همایش حوزه انقلابی، حوزه منتظر برگزار می‌شود
  • ‌چهارمین همایش «حوزه انقلابی، حوزه منتظر» در شیراز برگزار می‌شود
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • عزاداری سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در حوزه علمیه آخوند همدانی