Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-06@00:12:04 GMT

امام حسین(ع) به دنبال اصلاح اندیشه بودند

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۶۸۳۹۶

امام حسین(ع) به دنبال اصلاح اندیشه بودند

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام عباس ابراهیمی در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو اظهار داشت: ماه محرم متعلق به سید و سالار شهیدان است و این ماه فرصتی برای حضور در کلاس درس نهضت عاشورایی ابا عبدالله و یاران باوفای ایشان است.

وی افزود: ماه محرم کلاس درس است که این کلاس درس پیام‌های فراوانی دارد که اصلاح عقیده، اندیشه و باور مهمترین پیام این کلاس درس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مشاور فرهنگی تولیت مسجد جمکران و مدرس حوزه و دانشگاه تاکید کرد: امام حسین (ع) تمام تلاش خود را به کار بردند تا اصلاح اندیشه شکل گیرد بنابراین تا زمانی که در مسیر امام حسین(ع) و یارانشان حرکت کنیم می‌توانیم باورها و اندیشه‌های خود را تغییر دهیم.

حجت الاسلام ابراهیمی تاکید کرد: باور آن چیزی نیست که به زبان می‌آوریم بلکه باور امری است که در قلب و زبان وجود داشته باشد بنابراین عقیده با درون و قلب انسان پیوند می‌خورد.

وی عنوان کرد: انسان‌ها براساس عقیده و اعتقاد خود زندگی می‌کنند و اگر عقیده ما به کلاس درس امام حسین(ع) پیوند بخورد موجب سعادت ما خواهد شد.

مشاور فرهنگی تولیت مسجد جمکران و مدرس حوزه و دانشگاه تاکید کرد: زمانی که قنداق امام حسین(ع) را برای پیامبر(ص) آوردند ایشان دعایی که حضرت ابراهیم برای همسر و فرزندشان در کنار خانه کعبه زمزمه کرده‌اند را بیان کردند و سپس فرمودند که خدایا قلب‌های مردم را با حسین من مهربان کن.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: امام حسین ع کلاس درس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۸۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان

۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت به رقابت می‌پردازند.

به گزارش مشرق، تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در حالی از بامداد ۱۳ اردیبهشت‌ماه آغاز شد که ۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای‌اسلامی به رقابت می‌پردازند؛ رقابتی که تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت.

ماراتن انتخابات مجلس دوازدهم که از اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده‌ در شرایطی روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به خط پایان می‌رسد که رقابت‌های انتخاباتی در ۱۵ استان کشور به اوج رسیده و کاندیداها در ۲۱ حوزه انتخابیه درحال فعالیت‌های انتخاباتی به‌منظور جلب‌نظر مردم هستند.

دراین میان رقابت‌های انتخاباتی در استان تهران حال‌وهوای دیگری به‌خود گرفته است؛ رقابت ۳۴ کاندیدا برای کسب ۱۶ کرسی نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین ورامین، پیشوا و قرچک رقابت‌ها در این حوزه را در کانون توجه رسانه‌ها و افکارعمومی قرار داده‌است.

در چنین شرایطی اگرچه رقابت انتخاباتی در تهران تنها در اردوگاه اصولگرایی در جریان است، اما کاندیداهای منسوب به جریان اصلاح‌طلبی نیز در برخی حوزه‌ها به دور دوم راه یافته‌اند؛ موضوعی که سبب شده در این دور از انتخابات نیز رقابت میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان جریان داشته باشد.

رویکرد اصلاح‌طلبان در دور دوم

طی روزهای اخیر تحرکات انتخاباتی محدود به جریان‌های اصولگرایی نبوده و جریان‌های اصلاح‌طلب نیز فعالیت‌هایی را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم داشته‌اند.

براین اساس هم بود که حزب اعتماد ملی اعلام کرد از کاندیداهایی که گرایش اصلاح‌طلبی یا متمایل به اصلاح‌طلبان داشته باشند، حمایت خواهد کرد.

براساس برخی گمانه‌زنی‌ها در اردوگاه اصلاح‌طلبی، ندای ایرانیان، کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه ازجمله احزاب اصلاح‌طلبی هستند که از برخی کاندیداهای به دور دوم راه یافته در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کنند.

رقابت در اردوگاه اصولگرایی

ترکیب کاندیداهای حاضر در دور انتخابات مجلس دوازدهم در تهران نشان می‌دهد در این حوزه انتخابیه رقابت تنها در اردوگاه اصولگرایی جریان دارد.

براین اساس هم بود که طی روزهای اخیر شاهد انتشار فهرست‌های مختلفی از این جریان به‌منظور رقابت در تهران بوده‌ایم؛ فهرست‌های چندگانه‌ای که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

دیگر خبرها

  • «داستان راستان» نردبانی برای خیزش‌های انقلابی بود
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • خیزش دانشگاهی علیه ظلم در جهان آغاز شده است
  • برنامه تلویزیونی «امتداد» آماده نمایش شد/ بررسی فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه 
  • گل گهر در اندیشه اولین پیروزی/ شمس آذر به دنبال رسیدن به رده ششم
  • ارگان‌زدگی؛ گریبان‌گیر نمایشگاه کتاب است
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم
  • امام صادق(ع) نهضت علمی بزرگی را در جهان اسلام پی‌ریخت
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی است