Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@16:46:14 GMT

کرونا مانع صعود نفت شد

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۷۰۲۶۴

کرونا مانع صعود نفت شد

قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی در با رسیدن طوفان به خلیج مکزیکو و توقف تولید این منطقه از یک سو و نگرانیها نسبت به دورنمای تقاضا با ادامه بحران کرونا از سوی دیگر، تغییر چندانی نداشت.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت دو سنت معادل ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۴۴ دلار و ۳۳ سنت در هر بشکه رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا دو سنت معادل ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۴۲ دلار و ۳۲ سنت در هر بشکه رسید. هر دو شاخص قیمت در ابتدای معاملات روز دوشنبه افزایش داشتند.

طوفان مارکو و طوفان گرمسیری لورا روز یکشنبه کارائیب و خلیج مکزیکو را درنوردید و شرکتهای انرژی را وادار کرد کارکنانشان را از سکوهای نفتی فراساحلی تخلیه کرده و تولید نفت را متوقف کنند.

تولیدکنندگان ۵۸ درصد از تولید نفت فراساحلی خلیج مکزیکو و ۴۵ درصد از تولید گاز طبیعی را در روز گذشته متوقف کردند. این منطقه عامل ۱۷ درصد از تولید نفت و ۵ درصد از تولید گاز طبیعی آمریکا است.

ادوارد مویا، تحلیلگر ارشد شرکت OANDA در نیویورک در این باره اظهار کرد: قیمتهای نفت با مشکلات مضاعف در آتلانتیک و اختلال فعالیتهای نفتی در خلیج مکزیکو می توانست افزایش پیدا کند با این همه ابهامات ناشی از شیوع ویروس کرونا که بر دورنمای تقاضا برای نفت سنگینی می کند مانع صعود قیمتها شد.

طبق آمار رویترز، شمار قربانیان ویروس کرونا در سراسر جهان روز یکشنبه از مرز ۸۰۰ هزار نفر عبور کرد و آمریکا، برزیل و هند در زمینه افزایش آمار قربانیان پیشتاز بودند.

عامل دیگری که رشد قیمتها را محدود کرد، افزایش شمار دکلهای حفاری نفت و گاز طبیعی آمریکا در هفته گذشته بود که نخستین افزایش هفتگی از مارس به شمار رفت و شرکتهای انرژی آمریکایی بیشترین میزان دکلهای نفتی را در هفته ماه گذشته اضافه کردند.

بر اساس گزارش رویترز، با این حال عاملی که از قیمتهای نفت پشتیبانی کرد گزارش اوپک اعضای اوپک و متحدانش شامل روسیه بود که بر اساس آن، کشورهایی که در گروه اوپک پلاس در فاصله مه تا ژوییه بالاتر از سهمیه خود نفت تولید کرده اند باید به مدت دو ماه تولیدشان را بیش از یک میلیون بشکه در روز کاهش دهند تا مازاد تولیدشان را جبران کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قيمت نفت کرونا در جهان توافق کاهش تولید اوپک و غیراوپک درصد از تولید خلیج مکزیکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۰۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد

اداره تحلیل اقتصادی آمریکا (BEA) در گزارشی اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی سریعتر از حد انتظار کاهش یافت و این در حالی بود که نرخ تورم همچنان در حال افزایش است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل فاکس بیزینس، اداره تحلیل اقتصادی آمریکا (BEA) در گزارشی اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی سریعتر از حد انتظار کاهش یافت و این در حالی بود که نرخ تورم همچنان در حال افزایش است.

بر اساس برآورد پیشین اداره تحلیل اقتصادی (BEA) که روز پنجشنبه منتشر شد، تولید ناخالص داخلی واقعی آمریکا پس از افزایش 3.4 درصدی در سه ماهه چهارم سال 2023، با نرخ سالانه 1.6 درصد برای دوره ژانویه تا مارس رشد کرد که نسبت به دوره قبل کاهش نشان می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، کارشناسان اقتصادی پیش بینی کرده بودند که سرعت رشد تولید ناخالص داخلی آمریکا در طول ماه قبل کاهش یافته و به 2.4 درصد رسیده است.

هشدار صندوق بین المللی پول درباره بدهی دولت آمریکانرخ تورم آمریکا در دوره بایدن به 18.8 درصد رسید

در مقایسه با سه ماهه چهارم، کاهش تولید ناخالص داخلی واقعی آمریکا در سه ماهه اول 2024 عمدتاً منعکس کننده کاهش هزینه‌کردهای مصرف کننده و صادرات و کاهش هزینه‌های دولت محلی و دولت فدرال است. البته این کاهش سرعت رشد اقتصادی تا حدی با تسریع رشد سرمایه گذاری ثابت در بخش مسکن جبران شد.

رابرت فریک، اقتصاددان "اتحادیه اعتباری فدرال نیروی دریایی" در این باره می‌گوید: ما می‌دانستیم که اقتصاد خود را از حمایت دولت دور می‌کند، فقط تصور نمی‌کردیم که تولید ناخالص داخلی به این سرعت کاهش یابد.

وی افزود: با کاهش هزینه‌های دولت و تعدیل هزینه‌های مصرف‌کننده همراه با ناپدید شدن حمایت‌های دوران کرونا، تولید ناخالص داخلی کمتر از همه برآوردها بود.

بنا بر این گزارش، شاخص قیمت مخارج مصرف شخصی (PCE)، به استثنای قیمت مواد غذایی و انرژی - معیاری که فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) برای اندازه گیری نرخ تورم دنبال می‌کند - پس از افزایش و رسیدن به 2 درصد در سه ماهه چهارم، 3.7 درصد در سه ماه اول 2024 افزایش یافت.

این در حالی است که داده‌های اخیر و اظهارات مدیران بانک‌های آمریکایی، نشان می‌دهد که مصرف‌کنندگان آمریکایی با درآمدهای پایین برای پرداخت به موقع اقساط وام‌های خود با مشکلات روزافزون مواجه هستند که این موضوع بانک‌ها را بر آن داشته است تا در اعطای کارت‌های اعتباری و وام‌های خودرو محتاط‌تر شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • پانزدهمین صعود ایران به فینال فوتسال آسیا با حذف ازبک‌های سمج / تایلندِ میزبان؛ آخرین مانع فتح جام سیزدهم
  • پانزدهمین صعود ایران به فینال فوتسال آسیا با حذف ازبک‌های سمج / تایلند میزبان آخرین مانع تا فتح جام سیزدهم
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت