Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@14:06:13 GMT

شفافیت از ارکان افزایش اعتماد عمومی است

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۷۳۷۹۷

شفافیت از ارکان افزایش اعتماد عمومی است

ایسنا/مرکزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: توجه به شفافیت، نقش موثری در افزایش رضایتمندی کارگران و جلب اعتماد عمومی دارد.

محمدتقی آبایی در گفت و گو با ایسنا، با تاکید بر توجه ویژه مجموعه وزارت تعاون بر شفاف سازی خدمات، اظهار کرد: یکی از مصادیق عدالت، شفافیت است و وزارت تعاون در سال های اخیر تلاش بسیاری را در راستای استقرار شفافیت و مبارزه با فساد بکار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی رونمایی از سامانه شفافیت که اخیرا توسط وزارت تعاون صورت گرفت را گامی اساسی در این حوزه دانست و گفت: افزایش اعتماد عمومی، ایجاد رضایت بیشتر در میان کارگران، ایجاد زمینه مناسب برای کارفرمایان، توجه به عدالت و اجرای قانون از دغدغه های رهبری بوده است که با راه اندازی این سامانه در این مسیر اقدام شده است.

وی با بیان اینکه علاقمندان به دریافت اطلاعات درخصوص عملکرد این مجموعه در حوزه های مختلف می توانند به سامانه یاد شده به آدرس https://shafaf.mcls.gov.ir مراجعه کنند، افزود: با مراجعه به این سامانه می توان اطلاعاتی همچون اسامی اعضای هیات مدیره تابعه وزارت تعاون، رتبه بندی و سطح بندی شرکت های زیرمجموعه شستا، تامین اجتماعی و صندوق های بازنشستگی، لیست دریافت کندگان تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و تسهیلات بالای 50 میلیون ریالی مشاغل خانگی، تسهیلات کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا و سامانه های دستگاه های زیرمجموعه این وزارتخانه همچون بهزیستی، صندوق ها و بانک ها و ... را مشاهده کنند.

وی واگذاری بخشی از سهام شستا به مردم که بزرگترین عرضه در تاریخ بورس ایران لقب گرفت و انتقال روند تصمم گیری این شرکت ها از اتاق های دربسته به اتاق های شیشه ای و زیر ذره بین قرار گرفتن سهامداران و کارشناسان در این حوزه را اقدام بزرگی عنوان کرد که در مسیر شفاف سازی عملیاتی شده است.

وی اظهار کرد: راه اندازی 32 سامانه شفافیت شامل 10 سامانه ستادی، 18 سامانه مربوط به شستا و چهار سامانه در بخش های دیگر را از اقدامات انجام شده در حوزه شفافیت بیشتر با مردم دانست و درخصوص اقدامات اداره کل تعاون استان در این خصوص گفت: راه اندازی کمیته سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم، انجام بازرسی سلامت اداری، انجام مزایده ها و مناقصات تنها از طریق سامانه شفاف سازی در حوزه تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و مشاغل خانگی و اشتغال فراگیر و اعلام در سایت اداره کل به صورت هفتگی، از جمله اقدامات انجام شده است.

وی همچنین، معرفی سامانه جامع روابط کار، معرفی سامانه ثبت بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور، اطلاع رسانی درخصوص قوانین مرتبط با کارگران و کارفرمایان و ارائه آمارنامه اداره کل تعاون استان مرکزی در سال های متوالی از طریق سایت این اداره کل را از دیگر اقداماتی عنوان کرد که در استان در حال انجام است تا شفافیت در خدمات رسانی به جامعه هدف محقق شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی شفافيت وزارت تعاون اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۳۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: در فاز نخست میزان توافقات و حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جمله شستا، صندوق بازنشستگی کشوری و صندوق بیمه روستاییان و عشایر در استان ۴۵۰۰ میلیارد تومان است.

محسن مولوی امروز، هشتم اردیبهشت‌ماه در نشست هم‌اندیشی نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: ورود شرکت‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از برنامه‌های راهبردی استان بوده که در طول این دو سال به عنوان برنامه‌های اصلی مدنظر قرار گرفته و پیگیری شده است، اکنون شاهد حضور صندوق بازنشستگی کشوری، شستا و صندوق بیمه روستاییان و عشایر در بحث سرمایه‌گذاری در سطح استان هستیم.

وی افزود: در فاز اول قرار شد صندوق بازنشستگی کشوری طرح‌های توسعه شرکت شیرخشک پگاه و تکمیل زنجیره مورد نیاز این شرکت در استان انجام شود و برخی از نیازهای سایر شرکت‌ها و صنایع لبنی وابسته به صندوق بازنشستگی نیز در چهارمحال و بختیاری انجام شود، لذا در فاز نخست عملیات اجرایی سه طرح توسعه‌ای در شرکت شیرخشک پگاه در حال انجام است.

مولوی با بیان اینکه دستور واگذاری کشتارگاه صنعتی جونقان از جهاد کشاورزی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صادر شده که در شرف واگذاری است، بیان کرد: سرمایه‌گذار این طرح صندوق بازنشستگی کشوری مشخص شد، البته در کشتارگاه صنعتی جونقان دو اقدام باید توسط صندوق بازنشستگی کشوری انجام شود، ابتدا کشتارگاه صنعتی باید احیا و به ظرفیت اسمی خود برسد، یعنی به یک کشتارگاهی تبدیل شود که بتواند نیازهای اصلی استان و استان‌های مورد نیاز را تامین کند، در کنار احیای کشتارگاه قرار شد یکی از هلدینگ‌های وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری مجموعه کشت و صنعت ۳۰۰۰ راسی با ۳۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری را ایجاد کند.

مولوی ادامه داد: در کنار این مصوبه که عملیات اجرایی آن در سال جاری آغاز و به یک پیشرفت مطلوبی خواهد رسید، کشت و صنعت ۳۰۰۰ راسی دشت زرین توسط شستا انجام خواهد شد که حداقل حجم سرمایه‌گذاری۱۰۰۰ میلیارد تومان  است که در حال واگذاری زمین از جهاد کشاورزی به شستا هستیم و به محض واگذاری قطعی، عملیات اجرایی در دشت زرین آغاز می‌شود.

به گفته وی، میزان توافقات و حجم سرمایه‌گذاری در فاز نخست سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان ۴۵۰۰ میلیارد تومان است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری از چهار پروژه دیگر از جمله تصفیه روغن خوراکی، کارتن‌سازی جونقان، کشت و صنعت ۵۰۰۰ راسی و پالایشگاه سامان در بحث سرمایه‌گذاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و افزود: در پالایشگاه سامان قرار شد سرمایه‌گذاری توسط صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق بیمه روستاییان و عشایر و بخش خصوصی به صورت مشارکت سه جانبه اتفاق بیفتد.

مولوی بیان کرد: امید است در فازهای بعدی بتوان سرمایه‌گذاری‌های خوبی در سطح استان اتفاق بیفتد، زیرا اعتقاد داریم سرمایه‌گذاری‌ها متناسب با زیست بوم اشتغال استان هستند و اغلب مشکلاتی که به دلیل ورود نکردن سرمایه‌گذار داخلی بوده می‌تواند از این طریق حل و فصل شود.

وی اضافه کرد: در دور دوم سفر مصوبه‌ای گرفته شد که در صورت نیاز به تامین منابع مالی و تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد تومان از طریق شبکه بانکی به سرمایه‌گذاری‌های صندوق بازنشستگی کمک شود.

در این جلسه تشکل‌های کارگری و کارفرمایی نیز به مباحثی همچون نبود ساختمان مناسب برای انجام فعالیت‌های تشکل‌ها، لزوم دیده شدن بیش‌تر حوزه صنایع دستی، تهیه مصالح ساختمانی در بحث مسکن ملی از خارج از استان، سرمایه در گردش کارفرمایان، امنیت شغلی، معیشت و ایمنی کارگران، مباحث مالیاتی و بیمه‌ای کارفرمایان، افزایش هزینه پارکینگ برای کامیون داران در شهرکرد و اجرا نشدن درست قوانین پرداختند.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • دستگاه قضا با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهد
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • مسیر شفافیت از ارتباطات سامانه‌ای با حذف کاغذ می‌گذرد
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم(ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه ای انجام می شود