Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@02:36:31 GMT

ایمن‌سازی شهرهای هند برای عابران پیاده

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۷۳۹۸۹

ایمن‌سازی شهرهای هند برای عابران پیاده

راه رفتن، دوچرخه‌سواری و استفاده از حمل و نقل عمومی عمده‌ترین روش‌های تردد در شهرهای هندی است، اما به دنبال توسعه شهری و افزایش مالکیت خودروها، عابران پیاده با نبود امنیت کافی برخوردار هستند و همین امر نگرش آن‌ها را نسبت به پیاده‌روی تغییر داده است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، برای بسیاری از مردم کلانشهر بنگلور در هندوستان، پیاده‌روی در بخش‌های تاریک و بدون سیستم روشنایی شهر در هنگام غروب غیرقابل تحمل است چراکه در مسیر راه افراد چاله‌های پر آب کثیفی وجود دارد که امکان غوطه‌ور کردن عابران در لجن را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شهر، قابلیت پیاده‌روی حتی در نزدیکی مکان‌هایی نظیر مدارس و بیمارستان‌ها، که باید از امنیت کافی برخوردار باشد بسیار هراسناک است. شرایط برای افرادی با اختلالات حرکتی و مردم سوار بر صندلی‌های چرخ‌دار بسیار سخت‌تر است به طوری که این افراد در بسیاری از موارد انجام امور بسیار ضروری در بیرون از منزل را نادیده می‌گیرند و ترجیح می‌دهند در خانه بمانند.

امکان پیاده‌روی در شهر یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های آن به شمار می‌رود که متأسفانه مردم هند از آن محروم هستند. اخیراً مرگ تعدادی از دانش‌آموزان، بر اثر تصادف در هنگام خروج از مدرسه، بر وحشت مردم هند از پیاده‌روی افزوده و آن‌ها را به سمت استفاده هرچه بیشتر خودروهای شخصی و وسایل حمل و نقل عمومی سوق داده است.

خیابان‌ها در هند از امنیت کافی برخوردار نیست

در چند دهه اخیر، جمعیت شهرهای هندی به طور چشمگیری با افزایش روبرو بوده است و این در حالی است که تدابیر مناسب برای مدیریت زیرساخت‌ها به خوبی صورت نگرفته و منجر به ترافیک‌های سنگین در خیابان‌ها شده است. از سوی دیگر، حمل و نقل عمومی نیز از کیفیت مناسب برخوردار نیست و همین امر امنیت مسافران این وسایل و همچنین عابران پیاده و دوچرخه‌سوران را با تهدید جدی مواجه کرده است.

نرخ مالکیت خودرو در سراسر هندوستان، در مقایسه با سایر کشورهای جهان، بسیار پایین است به طوری که از هر هزار نفر جمعیت تنها ۱۳ نفر از خودروی شخصی برخوردار هستند. این در حالی است که با همین نرخ پایین، تصادفات خیابانی سالانه جان بسیاری از عابران پیاده و دوچرخه‌سواران را می‌گیرد به طوری که در سال ۲۰۱۶، تصادف به عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل مرگ و میر در میان جمعیت جوانان شناخته شد. علاوه بر این، طبق گزارشات ارائه شده در یکی از مجله‌های معروف هندی، از بین ۱۸۲ کشور جهان، هندوستان بالاترین رکورد نرخ مرگ و میر جاده‌ای را در سال ۲۰۱۰ از آن خود کرد. نتایج حاصل از تحقیقات پژوهشگران در این زمینه نشان داد که اغلب تصادفات در شهرهای بزرگ و پرجمعیت رخ داده بود به طوری که کلانشهرهای بمبئی، چنای، ایندور، دهلی، بنگلور و کلکته بیش از یک چهارم کل تصادفات خیابانی کشور را از آن خود کرده بودند.

نقش طراحی شهری در تصادفات خیابانی هند

بدیهی است که عابران پیاده و دوچرخه‌سواران در تصادفات جاده‌ای اغلب بیشترین آسیب‌پذیری را دارند که این شرایط در شهرهای هندی به خاطر ضعف طراحی زیرساخت‌ها بدتر نیز هست. گزارشات حاکی است که عابران پیاده در شهرهایی نظیر دهلی نو، بنگلور و کلکته به طور روزافزون جان خود را بر اثر سوانح جاده‌ای از دست می‌دهند به طوری که در بنگلور در هر دو روز، تعداد سه عابر قربانی تصادفات و بیش از ۱۰ هزار نفر نیز بر اثر این سوانح در بیمارستان‌ها بستری می‌شوند. در این بین، افراد فقیر بیشترین سهم قربانیان را به خود اختصاص می‌دهند چرا که اغلب در مناطقی زندگی می‌کنند که از زیرساخت‌های مناسب برای پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری برخوردار نیست.

ایمن‌سازی شهرهای هند برای عابران پیاده

مقامات رسمی هندوستان باید مسئله سوانح خیابانی را به طور جدی مورد توجه قرار دهند و برای بهبود زیرساخت‌های پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری هرچه بیشتر سرمایه‌گذاری کنند. متأسفانه آمار نشان می‌دهد که در اغلب شهرهای کشور، تنها ۳۰ درصد از خیابان‌ها دارای پیاده‌رو هستند که بیشتر این پیاده‌روها را نیز تجهیزات، دوچرخه یا موتور مغازه‌داران به خود اختصاص داده است و در نتیجه مردم برای تردد از این فضاها با موانع زیادی مواجه می‌شوند و به همین دلیل، قدم زدن در خیابان‌ها را به پیاده‌روها ترجیح می‌دهند. از سوی دیگر، فضای جاده‌ای به طور نابرابر توزیع شده چرا که در طراحی خیابان‌های سراسر کشور هند، تمام کاربری‌های یک خیابان به درستی در نظر گرفته نشده است.

اخیراً مقامات رسمی در شهرهایی نظیر چنای، پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری را در طراحی شهری به طور ویژه‌ای مورد توجه قرار داده و سعی کرده‌اند مسیرهای جدیدی برای عابران و دوچرخه‌سواران ایجاد کنند. علاوه بر این، برنامه‌ریزان شهر قوانین جدیدی برای رانندگی در شهر وضع کرده‌اند که پیروی از آن‌ها می‌تواند جان بسیاری از شهروندان را نجات دهد.

کد خبر 440660

منبع: ایمنا

کلیدواژه: هندوستان هند پياده راه سازي پیاده روی پیاده راه پیاده رو عابر پياده حمل و نقل عمومي حمل و نقل تصادفات رانندگی دوچرخه دوچرخه سواری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق عابران پیاده دوچرخه سواری زیرساخت ها شهرهای هند خیابان ها پیاده روی جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۳۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسدود شدن مسیر دسترسی به آبشار لوه؛ مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان دادستان گالیکش گفت: در پی فوت ۲ مسافر طی کمتر از ۱۰ روز در آبشار لوه، مسیر دسترسی به این آبشار مسدود شد.
سید سعید جباری افزود: شهرداری صادق آباد و اداره منابع طبیعی این شهرستان ۱۰ روز فرصت دارند این مسیر و نقاط حادثه خیز آن را ایمن سازی کنند و تا زمانی که کارشناسان ایمنی مسیر را تایید نکردند، ورود به این منطقه ممنوع خواهد بود.
دادستان گالیکش افزود: در صورتی که تغییری در وضعیت امکانات و ایمنی این منطقه گردشگری ایجاد نشود و در اثر کوتاهی متولیان، مسافران صدمه ببینند، با مدیران دستگاه‌های متولی از باب ترک فعل، برخورد قانونی خواهد شد.
سال گذشته با دستور دادستان گالیکش مسیر دسترسی به آبشار اول در لوه ایمن سازی شده بود و از امروز هم ایمن سازی مسیر دسترسی به آبشار دوم که مرتفع‌تر است آغاز شد.

دیروز یک مسافر پنجاه ساله سبزواری و سه شنبه گذشته یک جوان بیست و نه ساله تهرانی بر اثر سقوط از آبشار لوه جان باختند.

دیگر خبرها

  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان
  • ایمن‌سازی درختان خطرآفرین در اصفهان
  • ایمن‌سازی درختان خطر آفرین در اصفهان
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • اجرای طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان
  • انشعاب برق ۱۶۰ مرکز تجاری در محدوده بازار تهران ایمن سازی شدند
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • مسدود شدن مسیر دسترسی به آبشار لوه؛ مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر
  • مسیر آبشار لوه مسدود شد
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه