Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-07@08:30:08 GMT

تاثیر محیط مدرسه روی سلامت روان

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۷۶۱۶۵

تاثیر محیط مدرسه روی سلامت روان

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، نوجوانان در جنوب غربی انگلستان وقتی به علت بیماری همه گیر جهانی کووید-19 از مدرسه دور بودند، احساس اضطراب و نگرانی بیشتری داشتند. نتایج حیرت انگیز تحقیقات به رهبری دانشگاه بریستول، امروز توسط موسسه ملی تحقیقات بهداشتی تحقیقات بهداشت عمومی (NIHR SPHR) طی گزارشی منتشر شده که سؤالاتی در مورد تأثیر محیط مدرسه بر سلامت روان جوانان منتشر می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشخص شد که بیش از نیمی (54 درصد) دختران 13 تا 14 ساله مورد بررسی در اکتبر گذشته در مقایسه با حدود یک چهارم (26 درصد) پسران با همان سن، در معرض خطر اضطراب قرار دارند.

بررسی های دوباره در ماه می که همه گیری مدارس را مجبور به تعطیل کرد و محدودیت‌های بی سابقه ای را در زندگی مردم قرار داد، این آمار را در حدود 10 درصد بین دختران کاهش (45 درصد) و به کمتر از یک از هر پنج پسر (18 درصد)کاهش یافت.

امیلی ویدنال، عضو ارشد تحقیقاتی در علوم بهداشتی جمعیت در دانشگاه بریستول گفت: با توجه به اینکه همه دنیا در معرض همه گیر ویرانگر قرار دارد طبیعی است که شاهد افزایش اضطراب باشیم.

در حالی که شاهد بودیم که سطح اضطراب برای تعدادی از شرکت کنندگان ما بالا می رود، کشف یک مسئله خلاف واقع برای بسیاری از آنها تعجب آور بود. از نظر خاص ، آن دانش آموزانی که قبل از قرنطینه با مدرسه کمی ارتباط داشتند، کاهش اضطراب را بیشتر نشان دادند و این سؤال را ایجاد می کنند که چگونه محیط مدرسه بر بهزیستی ذهنی برخی از نوجوانان جوان تأثیر می گذارد.

میزان افسردگی با گذشت زمان، با کاهش 2 درصدی پسران در معرض افسردگی و افزایش 3 درصدی در دختران در معرض افسردگی، نسبتاً ثابت و ماندگار شد.

فشار عصبی، تنیدگی یا استرس ( stress) در روان‌شناسی به معنی فشار و نیرو است. تنش و هر محرکی که در انسان ایجاد تنش کند، استرس زا یا عامل تنیدگی نامیده می‌شود. استرس یک فشار روانی و احساسی بیش از حد تحمل فرد است. در واقع استرس زمانی ایجاد می‌شود که ما نتوانیم با فشارهای کوچک کنار بیاییم. استرس در افراد مختلف متفاوت است، ممکن است عاملی برای فردی ایجاد استرس کند ولی در فرد دیگر، به هیچ عنوان استرس ایجاد نکندهر چیزی می‌تواند جزو این فشار کوچک باشد مثلاً پول، کار، درس و ….

استرس می‌تواند روی رفتار شما تأثیر بگذارد؛ به عنوان مثال شما را کم طاقت یا عصبی کند یا روی عملکرد بدن شما تاثیر گذارد؛ مانند لکنت زبان هنگام استرس. حتی برخی می‌گویند می‌تواند روی اندام و زیبایی صورت شما تأثیر بگذارد.

انتهای پیام/

178 / 336 جوانان اضطراب کووید-19 مدرسه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: جوانان اضطراب کووید 19 مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۶۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید

افکار منفی باعث بروز مشکلات تیروئیدی، ضربان قلب سریع، مشکلات گوارشی، فشار خون بالا و درد پایین کمر می‌‎‎شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، افکار منفی یکی از مشکلات و دغدغه‌های اساسی در بین بسیاری از افراد جامعه است که ممکن است باعث بروز مشکلاتی مانند اضطراب، افسردگی، استرس و عزت نفس پایین شود؛ در ادامه به بررسی مشکلات ناشی از افکار منفی می‌پردازیم:

مشکلات تیروئیدی

افکار منفی می‌تواند بر عمکلرد غده تیروئید که متابولیسم، سطح انرژی و خلق‌وخو را تنظیم می‌کند، تأثیر بگذارد؛ نتایج بررسی‌های منتشر شده نشان می‌دهد که استرس مزمن و احساسات منفی می‌تواند تعادل هورمون‌های تیروئید در بدن را مختل کند و منجر به ایجاد شرایطی مانند کم کاری یا پرکاری تیروئید شود، این شرایط می‌تواند علائمی مانند خستگی، افزایش یا کاهش وزن و نوسانات خلقی را به همراه داشته باشد.

ضربان قلب سریع

افکار منفی مزمن می‌تواند پاسخ استرس بدن را تحریک کند و منجر به افزایش ضربان قلب شود، نتایج بررسی‌های انجام شده حاکی از این است که استرس مزمن و احساسات منفی می‌تواند در ایجاد مشکلات قلبی عروقی از جمله ضربان قلب سریع نقش مهمی داشته باشد، این خطر با گذشت زمان می‌تواند احتمال بروز بیماری‌های قلبی جدی‌تر مانند حملات قلبی را افزایش دهد.

مشکلات گوارشی

سلامت روده ارتباط مستقیمی با سلامت روان افراد دارد و افکار منفی می‌تواند برای سیستم گوارش خطرناک باشد، استرس و احساسات منفی می‌تواند تعادل باکتری‌های روده را مختل کند و باعث ایجاد مشکلات گوارشی مانند سندرم روده تحریک‌پذیر، رفلاکس اسید معده و زخم معده شود.

فشار خون بالا

تفکر منفی مزمن می‌تواند سطح فشار خون را افزایش دهد و باعث بروز دیگر مشکلات قلبی عروقی شود، افرادی که به صورت مداوم احساسات منفی را تجربه می‌کنند، به مرور زمان بیشتر در معرض فشار خون بالا قرار می‌گیرند.

درد پایین کمر

احساسات منفی مانند استرس، اضطراب و افسردگی می‌تواند کمردرد را تشدید کند؛ نتایج پژوهش‌های انجام شده نشان می‌دهد افرادی که دارای احساسات منفی مزمن هستند، بیشتر از دیگران در معرض کمردرد قرار دارند، متخصصان معتقدند که ارتباط بین احساسات منفی و کمردرد با افزایش تنش عضلانی و التهاب ناشی از استرس مرتبط است.

کد خبر 751309

دیگر خبرها

  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • آمادگی جسمانی با سلامت روان بهتر در جوانان مرتبط است
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • راهکارهای کاهش استرس
  • رابطه سلامت روده و سلامت مغز
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • با این راهکار استرس را از خود دور کنید