Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران، صادق درودگر، عضو هیئت رئیسه سازمان لیگ درباره انتقاد‌هایی که به قانون ممنوعیت جذب بازیکنان و مربیان خارجی مطرح شده گفت: برخی از دوستان خیال پرداز هستند و با خیال پردازی خبر تولید می‌کنند. این کار به یک رویه تبدیل شده و  برخی‌ افراد به این کار اعتیاد پیدا کرده اند و می‌خواهند بگویند که از همه چیز خبر دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فوتبال ایران حدود ۴۵ میلیارد تومان به خارجی‌ها بدهی دارد. تمام این مشکلات به نظام فوتبالی ما بر می گردد. باشگاهی را نمی‌بینید که چنین مشکلی نداشته باشد.  

درودگر در پاسخ به این سوال که چه کسانی در تصویب قانون ممنوعیت جذب بازیکنان و مربیان خارجی نقش داشتند گفت: نصیرزاده، شیرازی، قنبرزاده، بهاروند و خودم در تصویب این قانون نقش داشته ایم. ما به فدراسیون فوتبال این قانون را پیشنهاد کردیم، زیرا فوتبال در اختیار فدراسیون فوتبال است و ما نقش مجری را ایفا می‌کنیم. ما پیشنهادهای خود را به هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال ارائه می‌کنیم و در هیئت رئیسه درباره آن‌ تصمیم گیری می‌شود.  

عضو هیئت رئیسه سازمان لیگ در واکنش به اینکه پس از ماجرای ویلموتس، بلافاصله قانون ممنوعیت جذب بازیکنان  و مربیان خارجی تصویب شد گفت: این قانون به ویلموتس ارتباطی ندارد و برای باشگاه‌ها وضع شده است. حمیرا اسدی، مدیر دپارتمان روابط بین الملل فدراسیون فوتبال یک برنامه مطالعاتی را آغاز کرد که گزارش آن ۳۱ اردیبهشت ماه ابلاغ شد و براساس آن شمار بازیکنان و مربیانی که در فیفا از باشگاه‌های ایرانی شکایت کرده اند، مشخص شده بود.

او درباره جذب حامیان مالی گفت: من در این زمینه کمک کننده هستم، اما کیمیاگر نیستم. بضاعت فوتبال کشور ما در سال ۷۶ به اندازه‌ای بود که تنها ۱۷ میلیارد تومان درآمد داشت، اما درآمد‌های فوتبال امسال به ۱۲۰ میلیارد تومان رسیده و بیشتر این پول دریافت شده است. پرونده‌های شکایت مربوط به دوره من نبود، اما در حال حاضر با ۳ وکیل ۳ پرونده مختلف را پیگیری می‌کنیم و رای برخی از این پرونده‌ها نیز صادر شده است.

درودگر در ادامه گفت: در حال حاضر کشور ما شرایط ویژه‌ای دارد و هیچ کشور دیگری مانند ما نیست. محدودیت‌های اقتصادی زیادی داریم و نباید در باتلاق بدهی فرو برویم. گزارش اسدی برای سال قبل بود و امکان دارد مربیان و بازیکنانی که اکنون در لیگ ایران شاغل هستند، به جمع شاکیان اضافه شوند. قانون ممنوعیت جذب بازیکن و مربی خارجی، یک تصمیم مدیریتی برای بهبود وضعیت فوتبال کشور است. در حال حاضر کار به جایی رسیده که AFC  و فیفا بدون مطالعه پرونده ها، به ضرر ما رای می‌دهند. ۱۰۰ درصد با قانون ممنوعیت جذب بازیکنان و مربیان خارجی موافقم و در شرایط فعلی این تصمیم را به سود فوتبال کشور می‌دانم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: قانون ممنوعیت جذب بازیکنان بازیکنان و مربیان فدراسیون فوتبال مربیان خارجی هیئت رئیسه پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۷۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن لایحهٔ ممنوعیت تیک‌تاک را امضا کرد

سنای آمریکا روز سه شنبه، قانونی را تصویب کرد که به شرکت چینی بایت دنس ۹ ماه تا یک سال، فرصت می‌دهد تیک‌تاک را در آمریکا واگذار کند، در غیر این صورت با ممنوعیت این اپلیکیشن ویدئویی محبوب روبرو خواهد شد.

به گزارش ایسنا، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه، لایحه مربوط به فروش اجباری یا ممنوعیت تیک‌تاک را به همراه لایحه‌ای امضا کرد که میلیاردها دلار کمک جدید آمریکا به اوکراین برای جنگ با روسیه فراهم می‌کند.

شو زی چو، مدیرعامل تیک‌تاک در ویدئویی که لحظاتی پس از امضای لایحه توسط بایدن ارسال شد، گفت: مطمئن باشید هیچ جا نمی رویم. حقایق و قانون اساسی در کنار ماست و ما انتظار داریم که دوباره پیروز شویم.

رویترز در گزارشی به بررسی وضعیت تیک‌تاک پس از تحولات اخیر پرداخته است:

شمارس معکوس برای تیک‌تاک آغاز شد

اکنون که این لایحه توسط بایدن امضا شده است، بایت دنس، ۲۷۰ روز فرصت خواهد داشت تا فعالیت‌های آمریکایی سرویس ویدئویی تیک‌تاک را بفروشد. اگر به نظر برسد بایت دنس در پایان مهلت ۹ ماهه، به واگذاری تیک‌تاک نزدیک شده است، رئیس جمهور می‌تواند یک مهلت ۹۰ روزه دیگر بدهد تا هر گونه توافق، نهایی شود. اگر این لایحه، هفته جاری به قانون تبدیل شود، مهلت ۲۷۰ روزه، نزدیک زمان تحلیف رئیس جمهور بعدی آمریکایی در ۲۰ ژانویه سال ۲۰۲۵، به پایان خواهد رسید و تصمیم برای مهلت سه ماهه با رئیس جمهور بعدی خواهد بود که ممکن است بایدن دموکرات یا دونالد ترامپ جمهوریخواه باشد.

کارین ژان پیر، سخنگوی کاخ سفید روز سه شنبه گفت: ما نمی خواهیم شاهد ممنوعیتی باشیم. مسئله، مربوط به مالکیت چین است.

تیک‌تاک شکایت می‌کند

اکنون که این لایحه توسط رئیس جمهور آمریکا امضا و به قانون تبدیل شده است، انتظار می‌رود تیک‌تاک برای متوقف کردن آن، شکایت کند. همچنین انتظار می‌رود وکلای تیک‌تاک، از دادگاه بخواهند مانع اجرای این قانون شود.

تیک‌تاک اعلام کرده که قانون تصویب شده توسط کنگره آمریکا در شامگاه سه شنبه، غیرقانونی است و این شرکت، آن را در دادگاه به چالش خواهد کشید. این شرکت چینی، در پستی در شبکه اجتماعی ایکس، اعلام کرد: معتقدیم حقایق و قانون به وضوح طرف ما هستند و در نهایت پیروز خواهیم شد.

مدیران تیک‌تاک از زمانی که کنگره تصمیم گرفت لایحه ضد تیک‌تاک را در بسته‌ای از لایحه‌هایی شامل کمک‌های خارجی به اوکراین و رژیم صهیونیستی قرار دهد تا به تصویب قانون علیه این اپلیکیشن سرعت دهد، تا حد زیادی ساکت بوده‌اند.

تیک‌تاک می‌خواهد دستوری برای منع اجرای قانون صادر شود تا اجازه دهد پرونده کامل که قانون اساسی را به چالش می‌کشد، پیش برود. بعید است روند دادگاه تا پایان سال کامل شود.

تیک‌تاک در سال میلادی گذشته، اقدامات قانونی مشابهی را برای جلوگیری از ممنوعیت این اپلیکیشن در ایالت مونتانا انجام داد. اگر این سناریو، راهنمایی برای تلاش‌های تیک‌تاک در برابر دولت آمریکا باشد، خود شرکت و کاربران تیک‌تاک، پرونده‌های جداگانه‌ای برای مقابله با این لایحه آمریکایی تشکیل خواهند داد.

 این لایحه، دادگاه استیناف آمریکا را به عنوان محل انحصاری برای هرگونه چالش قانونی تعیین کرده است.

همه اینها چقدر طول می کشد؟

اگر تیک‌تاک با موفقیت حکم مسدودیت ممنوعیت را از دادگاه دریافت کند، روند فروش اجباری متوقف می‌شود و احتمالا به تیک‌تاک  فرصت بیشتری برای فعالیت آزادانه در آمریکا می‌دهد.

 ترامپ در اوت سال ۲۰۲۰ که رئیس جمهور وقت آمریکا بود، به دنبال ممنوعیت تیک‌تاک و وی‌چت بود، اما فرمان او توسط دادگاه مسدود شد. بایدن در ژوئن سال ۲۰۲۱، مجموعه‌ای از دستورات اجرایی دوران ترامپ را که به دنبال ممنوعیت دانلود جدید وی‌چت و تیک‌تاک بود، پس گرفت.

آیا تیک‌تاک اصلا تغییر خواهد کرد؟

اپلیکیشن تیک‌تاک برای ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی خود از هم اکنون تا پایان دوره واگذاری در چهار ماه اول سال ۲۰۲۵، احتمالا تغییری نخواهد کرد.

دولت چین چه می‌گوید؟

چین فهرستی از فناوری‌هایی دارد که قبل از صادرات، به تایید دولت چین نیاز دارند. کارشناسان گفتند الگوریتم توصیه تیک‌تاک  در زیر این فهرست قرار می‌گیرد.

بسیاری از کارشناسان این سوال را مطرح می کنند که آیا خریدار بالقوه منابع مالی لازم برای خرید تیک‌تاک را دارد و آیا چین و سازمانهای دولتی آمریکا، فروش آن را تایید می‌کنند یا خیر.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مسئولان تیک تاک فردا به ایران می‌آیند ترامپ: "تیک تاک" چینی را مسدود می‌کنم

دیگر خبرها

  • استوری مشترک مربیان و بازیکنان پرسپولیس؛ به جنگیدن ادامه می دهیم!
  • جیب پرپول سرخابی‌ها و صنعتی‌ها در نقل و انتقالات / جزئیات شرایط تخفیف قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • مربیان استقلال در روز تعطیل به محل کار رفتند
  • فوتبال اروپا مربی بزرگ کم آورده!
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • بایدن لایحهٔ ممنوعیت تیک‌تاک را امضا کرد
  • یوفا تهدید کرد: احتمال محرومیت اسپانیا از یورو
  • بایدن تیک تاک را از پرتگاه ممنوعیت یا فروش پرت کرد