Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوع آنفلوآنزای فصلی، هر سال مسئول مرگ و میر صد‌ها هزار نفر در سراسر جهان است. در جریان یک همه گیری مانند همه گیری سال ۱۹۱۸ آنفلوآنزا در اسپانیا، میلیون‌ها نفر می‌توانند جان خود را از دست بدهند.

محققان برای کاهش این سرایت، باید بدانند که دقیقا ویروس آنفلوآنزا چگونه از فردی به فرد دیگر منتقل می‌شود. کارشناسان تصور می‌کنند که قطرات تولید شده در زمانی که فرد مبتلا به ویروس نفس می‌کشد، صحبت، سرفه یا عطسه می‌کند، تنها مسئول انتقال ویروس‌ها از طریق هوا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما نتایج یک مطالعه که به تازگی انجام شد، نشان می‌دهد که ذرات گرد و غبار، فیبر‌ها و سایر ذرات میکروسکوپی می‌توانند ذرات آنفلوانزا را از طریق هوا منتقل سازند. نتایج این مطالعه پیامد‌های گسترده‌ای برای جلوگیری و کنترل شیوع دارد.

پروفسور ویلیام ریستنپارت از دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه «کالیفرنیا دیویس» گفت: برای اکثر ویروس شناسان و اپیدمیولوژیست‌ها بسیار تکان دهنده است که ذرات گرد و غبار موجود در هوا قادر به حمل ویروس آنفلوانزا هستند.

وی افزود: انتقال ویروس‌های آنفلوآنزا از طریق ذرات گرد و غبار موجود در هوا، زمینه‌های کاملا جدیدی را انجام تحقیقات باز می‌کند و پیامد‌های عمیقی برای نحوه تفسیر آزمایش‌های آزمایشگاهی و همچنین بررسی‌های اپیدمیولوژیک شیوع آن دارد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا پارسی خبر ذرات معلق هوا ذرات گرد و غبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۷۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو در فصل گرما، افراد از خرید دام کنار جاده که هیچ نظارتی بر آن نیست، خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: ۵۷ مبتلا به تب کریمه کنگو در کشور

امین اسدی افزود: براساس آخرین آمار اعلامی وزارت بهداشت چهار نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند که متاسفانه یک نفر از آنها جان خود را از دست داده اند.

او از کاهش ۵۰ درصدی تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو خبر داد و افزود: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو در فصل گرما، کاهش تعداد مبتلایان نشان دهنده هشدارهای به موقع سازمان دامپزشکی به دامداران است.

اسدی ادامه داد: با توجه به افزایش تعداد کنه ها در فصل گرما به دامداران توصیه می شود که نسبت به سم پاشی اسطبل ها اقدام کنند و همواره از دست زدن و له کردن کنه ها با دست اجتناب کنند.

سخنگوی سازمان دامپزشکی با تاکید بر جدی گرفتن هشدارهای دامپزشکی در خصوص شیوع تب کریمه کنگو افزود: به افراد توصیه می شود که از خوردن جگر و گوشت خام و نیم پخته خودداری کنند چراکه این ویروس مقاوم به حرارت نیست و با پختن به طور کامل از بین می رود.

او با تاکید بر اجتناب افراد از خرید دام کنار جاده گفت: با توجه به آنکه نظارت بهداشتی بر روی این دام ها نیست، از این رو به افراد توصیه می شود که از خرید دام و گوشت کنار جاده بواسطه آنکه تب کریمه کنگو بیماری مشترک دام و انسان است، به جد اجتناب کنند.

اسدی گفت: افراد در کشتارگاه ها نسبت به رعایت پروتکل ها و نکات بهداشتی اقدام کنند به طوریکه هنگام کشتار حتما از کلاه، دستکش و ماسک و عینک استفاده کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

کد خبر: 1228868 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • استفاده از منابع مسدودی آزاد شده ارزی کلید خورد | ارز حج امسال از این طریق به کشور عربستان منتقل شد
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • بروز مشکلات تنفسی در خوزستان در پی گرد و غبار
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی