Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@09:24:33 GMT

نذر آب؛ از تهران تا سیستان

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۸۰۲۶۷

نذر آب؛ از تهران تا سیستان

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران از اجرایی شدن طرح نذر آب ۳ در استان سیستان و بلوچستان با اعزام کاروان سلامت به شهرستان خاش در اواخر شهریور ماه ۹۹ خبر داد.

به گزارش مشرق، شاهین فتحی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران اظهار کرد: در دو ساله گذشته کاروان سلامت در قالب طرح نذر آب در نواحی کم برخوردار استان سیستان و بلوچستان اجرایی شد که در این طرح، هلال احمر با کمک خیران، در خصوص رفع برخی از کمبودها از جمله تهیه آب شرب و تهیه و توزیع تانکرهای آب روستایی، اقدام های موثری را انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

احداث ۳ مدرسه در مناطق مرزی توسط جمعی از کشتی‌گیران ۱۶۵ میلیارد تومان مرهم کدام درد خوزستان است؟

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران ادامه داد: با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور، در سال جدید با محدودیت هایی در خصوص این طرح روبرو شدیم اما به همت معاونت داوطلبان هلال احمر استان تهران و خیران و با توجه به ارزیابی تیم اعزامی مقرر شد طرح نذر آب سه امسال در دهستان سفید کوه، واقع در شهرستان خاش استان سیستان و بلوچستان اجرایی شود.

فتحی با اشاره به اینکه این طرح با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در استان سیستان و بلوچستان اجرایی خواهد شد، بیان کرد: طی بازدیدی که تیم ارزیاب هلال احمر استان تهران از دهستان سفید کوه داشتند، مقرر شد به هم وطنان نزدیک به ۱۵ روستا که هر روستا بین ۲۰ تا ۳۰ خانوار را در خود جای داده است، خدمات مختلفی از جمله بهداشتی، درمانی و تامین آب شرب ارائه شود.

وی ادامه داد: اکثریت این خانواده ها کپر نشین بوده و با محرومیت بسیار زیادی مواجه هستند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران گفت: محرومیت در بسیاری از روستاهای دهستان سفید کوه شهرستان خاش آنقدر بالا است که حتی در برخی از این روستاها هموطنان از امکانات اولیه بهداشتی برخوردار نیستند.

فتحی عنوان کرد: درآمد اکثر روستائیان بسیار پایین است و دسترسی به روستاها دشوار است.

وی ادامه داد: تیم کاروان سلامت هلال احمر استان تهران در آینده نزدیک یک تیم کاملی شامل پزشکان، دندانپزشکان، پرستاران و عوامل عملیاتی هلال احمر استان تهران را جهت ارائه خدمات به این روستاها اعزام خواهد کرد.

فتحی تاکید کرد: خیران می توانند جهت شرکت در طرح نذر آب امسال، کمک های نقدی و غیر نقدی خود را از طریق شعب جمعیت هلال احمر استان تهران به دست محرومان استان سیستان و بلوچستان برسانند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا انفجار بیروت قرارداد ایران و چین استان تهران تهران شهرستان خاش استان سیستان و بلوچستان شاهین فتحی استان سیستان و بلوچستان طرح نذر آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۰۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد

مدیرکل توسعه خانه‌های هلال جمعیت هلال احمر کشور از راه‌اندازی بیش از ۷ هزار خانه هلال در استان‌ها خبر داد و گفت: در هفته هلال احمر تعداد خانه‌های هلال در سطح کشور به ۸ هزار خانه افزایش خواهد یافت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عباس احدپور  صبح امروز در نشست بررسی توسعه کمی و کیفی خانه‌های هلال در سطح استان بوشهر با اشاره به نقش مهم این خانه‌ها در عرصه حل مشکلات جامعه هدف، اظهار داشت: در هفته هلال احمر تعداد خانه‌های هلال در سطح کشور به 8 هزار خانه افزایش خواهد یافت.

وی اضافه کرد: تاکنون بیش از 7 هزار خانه هلال در سه بخش روستایی، شهری و تخصصی راه‌اندازی شده که یکی از نقش‌های مهم آن هنگام وقوع حوادث رسیدگی سریع به آسیب‌دیدگان، دیده‌بانی و اطلاع‌رسانی است.

مدیرکل توسعه خانه‌های هلال جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در راستای مشارکت‌های مردمی، گفت: نقش محوری خانه‌های هلال استفاده از ظرفیت‌های موجود در همان مناطق است که در استان بوشهر شاهد این ظرفیت عالی هستیم و باید برنامه پاسخگویی و برنامه هدف‌گذاری مناسب در ادامه راه وجود داشته باشد که در زمان بحران بهترین پاسخگویی ارائه شود.

احدپور با بیان نقش موثر آموزش محور بودن خانه‌های هلال، تصریح کرد: توسعه توان امدادی و آموزشی خانه‌های هلال در سطح کشور به نوعی برنامه‌ریزی بلند مدت به‌شمار می‌آید ، ما امروز شاهد آن هستیم که مردم در زمان حضور حوادث پیشتاز هستند اما این توان و انسان‌دوستانه مردم نیاز به آموزش و مهارت‌آموزی امدادی است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: امروز اثرگذاری و تأثیرات آموزش مدون را در خانه‌های هلال شاهد هستیم ، وقتی حادثه‌ای در این مناطق رخ می‌دهد همین افراد به عنوان گروه‌های امدادی پیشتاز و ارزیابان اولیه در پاسخ اضطراری به این حوادث حضور پیدا می‌کنند که این مهم در سطح کلان و بحران‌های بزرگتر نیز موثر خواهد بود.

مدیرکل توسعه خانه‌های هلال جمعیت هلال احمر کشور در پایان ضمن قدردانی از تعامل دستگاه‌ها با جمعیت هلال احمر استان بوشهر گفت: آنچه اینجا شاهد هستیم قابل تقدیر است و با توجه به ظرفیت این استان مطمئناً شاهد درخشش‌های بیشتری خواهیم بود.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد
  • عملیات آبرسانی به ۶ روستای درمیان آغاز شد
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • ۶ روستای شهرستان درمیان آبرسانی می شود
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • مفقود شدن ۲ نفر در سمیرم
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • همدلی خیران هلال احمر آذربایجان شرقی در سیل سیستان و بلوچستان
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد