Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@02:44:04 GMT

چالش‌های برگزیتی قاره سبز در فصل خزان اروپا

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۸۰۹۶۰

چالش‌های برگزیتی قاره سبز در فصل خزان اروپا

خبرگزاری میزان- نظر می‌رسد چالش پیش روی رهبران قاره سبز را بتوان با دوران پس از جنگ دوم جهانی مقایسه کرد باید منظر روز‌های آینده ماند و دید که پاییز پیش روی اتحادیه اروپا به خزان برگ ریز این اتحادیه می‌انجامد یا نوید بخش روز‌های سبزتری برای قاره سبز خواهد بود. تاریخ انتشار: 03:01 - 04 شهريور 1399 - کد خبر: ۶۴۹۸۷۰ خبرگزاری میزان - ظاهراً انگلیس پس از کش و قوس‌های فراوان قرار است تا ۳۱ دسامبر به طور کامل از اتحادیه ارپا خارج شود؛ خروجی که هرچند در قالب برگزیت و در ماه اکتبر سال گذشته میلادی اجرایی شد، اما تا امروز کماکان انگلیس عضو مهم‌ترین پیمان‌های تجاری اروپا باقی مانده و این امر حداقل تا پیش از آغاز سال جدید میلادی ادامه خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  مذاکرات پس از اجرایی شدن برگزیت که از ماه فوریه آغاز شده بود با اوج گرفتن شیوع ویروس کرونا در اروپا متوقف شد. مذاکرات محدودی هم پس از کم شدن تنش‌های کرونایی به شکلی محدود آغاز شده بود تاکنون هیچ نتیجه مشخصی نداشته است و حتی آقای بارنیه چندی پیش اعلام کرده بود که روند کنونی مذاکرات پسابرگزیتی با انگلیس حداقل تا پایان سال جاری میلادی امکان چشم اندازی از کسب توافق برسر پیمان‌های تجاری و امنیتی مشترک پیش روی خود نمی‌بیند و ضمن نگرانی از پیشرفت مذاکرات، نسبت به احتمال حصول توافق با انگلیس ابراز ناامیدی کرده و به صراحت گفته بود که طرفین در حال تلف کردن وقت هستند.
پس از آن و با سخت‌تر شدن معادلات برگزیتی وزرای امور خارجه فرانسه و آلمان روز شنبه هفته جاری با انتشار توییت‌هایی از نبود پیشرفت در مذاکرات با طرف انگلیسی در خصوص آینده روابط اتحادیه اروپا با این کشور ابراز تاسف کردند و خواستار آن شدند که انگلیسی ها قوانین اروپایی را رعایت کنند.   بیشتر بخوانید:  جانسون قربانی بعدی برگزیت/ انحلال ۵ هفته‌ای پارلمان با موافقت ملکه!   وزارت خارجه فرانسه در طی بیانیه‌ای ضمن ابراز نگرانی شدید از نبود پیشرفت در گفت‌وگو‌های برگزیتی خواستار پاسخگویی صریح و شفاف انگلیس به چالش‌های برگزیتی شد. در همین ارتباط مدیر کل دفتر وزارت خارجه فرانسه با انتشار توییتی خطاب به انگلیسی ها تاکید کرد که هرگز بدون احترام به قوانین اروپایی نمی‌توانند به بازار‌های اروپایی راه پیدا کنند.  موضعی که ظاهرا با هماهنگی کامل با همتایان آلمانی اتخاذ شده بود.   موضوع مبادلات تجاری مهم‌ترین بخش گفت‌وگو‌های لندن و بروکسل را در خصوص روابط میان دو طرف پس از دوره انتقالی پسابرگزیت تشکیل می‌دهد. حمل و نقل جاده‌ای کالا یکی از اصلی‌ترین موضوعات حل نشده و مورد مناقشه است موضوعی که انگلیسی ها تمایل چندانی ندارند تا قوانین و مقررات درباره رانندگان آن‌ها که در قاره اروپا تردد می‌کنند، اعمال شود و بوریس جانسون همچنان اصراردارد که کشورش پیش از سال آینده میلادی از اروپا با کسب توافق برسر پیمان‌های تجاری و امنیتی خارج خواهد شد.
به گفته ویتوریو هوزل، فیلسوف آلمانی شاید اروپای امروز شباهت ویژه‌ای به بدو تأسیس آن دارد. زمانی که رهبران وقت آلمان و فرانسه تصمیم گرفتند تنها با ۶ کشور اتحادیه را در دهه پنجاه میلادی تأسیس کنند. امروز بار دیگر آنگلا مرکل برای پرکردن جای خالی انگلیس و اقتصاد مهم این کشور در اتحادیه، نیاز به شریک اصلی خودش فرانسه دارد.   نظر می‌رسد چالش پیش روی رهبران قاره سبز را بتوان با دوران پس از جنگ دوم جهانی مقایسه کرد باید منتظر روز‌های آینده ماند و دید که پاییز پیش روی اتحادیه اروپا به خزان برگ ریز این اتحادیه می‌انجامد یا نوید بخش روز‌های سبزتری برای قاره سبز خواهد بود.   عابد اکبری رییس موسسه ابرار معاصر تهران    انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آنگلا مرکل برگزیت قاره سبز پیش روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۰۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود


به گزارش تابناک به نقل از نشریه "دی سایت"، آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان در سخنانی تاکید کرد که گسترش اتحادیه اروپا توسط 10 کشور در 20 سال پیش، برای کل اتحادیه اروپا مزایایی به همراه داشت.

این مقام آلمانی در جریان بازدید از شهرهای دوقلوی فرانکفورت (اودر) و اسلوبیسه گفت که این الحاق کل این تشکل را قوی تر و مهمتر از همه امن تر کرده است. او همراه با همتای لهستانی خود رادوسلاو سیکورسکی در این مناطق سخنانی را ایراد کرد.

وی به مناسبت سالگرد الحاق این کشورها به اتحادیه اروپا در حدود 20 سال پیش گفت: این یک "لحظه باورنکردنی" 20 سال پیش بود که "ما به عنوان کشورها، به عنوان جوامع، به عنوان اروپا قدرت یافتیم تا بر تقسیم اروپا غلبه کنیم و هم زمان سرانجام به جامعه صلح و آزادی تبدیل شدیم."

در 1 می 2004، کشورهای بلوک شرق سابق استونی، لتونی، لیتوانی، اسلوونی، اسلواکی، جمهوری چک، مجارستان و لهستان و همچنین مالت و قبرس به اتحادیه اروپا پیوستند. این بزرگترین گسترش در تاریخ اتحادیه اروپا بود.

بائربوک ادامه داد: ما امروز تجربه می کنیم که به عنوان یک اتحادیه مشترک اروپایی در حال حاضر، قوی تر هستیم. در اینجا تنها مسئله ارقام تجاری مطرح نیست.

وی افزود: این را می توان به عنوان مثال در اتصالات اتوبوس برون مرزی، همکاری پلیس و گمرک یا در بسیاری از روابط بین مردم در سراسر مرز مشاهده کرد. ارزش افزوده ای که اروپا هر روز برای مردم به ارمغان می آورد، به ویژه در منطقه مرزی آلمان و لهستان آشکار است.

بائربوک همچنین با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین در خاک اروپا، خواستار اصلاح سیاست امنیتی در اتحادیه اروپا شد. وزیر امور خارجه آلمان در این باره گفت: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود. ما دیگر نمی توانیم مناطق خاکستری در اروپا را بپذیریم.

وزیر امور خارجه آلمان گفت: اتحادیه اروپا باید اصلاح شود تا از نظر سیاست امنیتی قوی تر شود و واقعاً یک صدا صحبت کند. علاوه بر این، کشورهایی که می‌خواهند بخشی از این اتحادیه آزادی و صلح شوند باید در اتحادیه اروپا پذیرفته شوند. در پایان، موضوع با اهمیت برای میلیون ها اروپایی دفاع از صلح و امنیت است.

وی تاکید کرد: گسترش به سمت شرق به طور مکرر مستلزم شجاعت مسئولین سیاست و شهروندان برای برداشتن گامی جدید بود. بائربوک گفت: ما معتقدیم که امروز دوباره به این مسئولیت شجاعانه نیاز داریم تا اتحادیه اقتصادی و تجاری مشترک خود را به یک اتحادیه امنیتی تبدیل کنیم. آنچه اهمیت ویژه ای دارد همکاری آلمان و لهستان است.

دیگر خبرها

  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • چالش سخت آرسنال برای حفظ یکی از بهترین استعدادهای آکادمی‌اش
  • آتش اعتراضات به المپیک در فرانسه
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • بوی شورش از درون جشنواره کن ۲۰۲۴ می‌آید/کارکنان در طلب حقوق بیشتر
  • شکایت علیه فوتبال: جان فوتبالیست‌ها بی‌اهمیت است
  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • سیتی به مصاف تیم بدون مربی می‌رود!
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی