Web Analytics Made Easy - Statcounter

لوکاشنکو به فرماندار منطقه گرودنو دستور داد تمامی کارخانه‌های شرکت کننده در اعتصاب کارگری را تعطیل کند. وی همچنین شرکت‌کنندگان در این اعتصاب‌ها را به اخراج تهدید کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، پس از اعتراضات گسترده در بلاروس اپوزیسیون این کشور خواستار اعتصاب سراسری در شرکت‌ها و موسسات و کارخانجات دولتی از آغاز هفته کاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  شورای هماهنگی اپوزیسیون در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما به درخواست خود برای کناره‌گیری لوکاشنکو ادامه می‌دهیم. هر دقیقه‌ای که او در قدرت بماند اقتصاد ما خسارت بزرگتری خواهد دید. 

لوکاشنکو به فرماندار منطقه گرودنو در غرب کشور که شاهد قوی‌ترین و بزرگترین موج اعترضات است دستور داده کارخانجات اعتصاب کننده را تعطیل کند. او همچنین اعتصاب‌کنندگان را به اخراج از کار تهدید کرده است.

از سوی دیگر ماموران پلیس ویژه بلاروس دو تن از نمایندگان اصلی جنبش دموکراسی در این کشور را بازداشت کردند. ماموران پلیس ویژه بلاروس "OMON" که شهرت بدی در اعمال خشونت و برخورد با مخالفان دارند، روز دوشنبه دو تن از سران برجسته اپوزیسیون این کشور را بازداشت و به زندانی در مینسک منتقل کردند. 

بازداشت سران جنبش دموکراسی در بلاروس یک روز پس از تظاهرات گسترده در مینسک علیه دولت الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهوری این کشور صورت گرفت. 

مقامات امنیتی بلاروس ضمن تایید بازداشت اولگا کوالکووا و سرگئی دیلوسکی، از رهبران اپوزیسیون و اعضای اصلی "شورای هماهنگی" جنبش دموکراسی، هیچ گونه دلیلی برای این عمل عنوان نکردند.  

هر دو نماینده برجسته مخالفان لوکاشنکو در هیئت رئیسه شورای هماهنگی که هفته گذشته تأسیس شده عضویت دارند. 

سوتلانا آلکسیویچ (Swetlana Alexievich) برنده جایزه نوبل ادبیات نیز از اعضای برجسته این شورا است. جامعه مدنی بلاروس امیدوار است که این نهاد در گفت‌وگو با نمایندگان دولت امکان انتقال مسالمت‌آمیز قدرت در بلاروس را فراهم آورد.

لوکاشنکو این شورا را غیرقانونی می‌داند و چندین بار تهدید کرده است که آن را متلاشی خواهد کرد. او در این ارتباط از "سرهای داغی" سخن گفت که به وسیله قدرت دولت "خنک خواهند شد".

خبرگزاری دولتی بلتا به نقل از لوکاشنکو  گزارش داده است که رئیس جمهوری بلاروس در آغاز سال تحصیلی جدید معلمانی را که از او حمایت نمی‌کنند تهدید به اخراج کرده است. تا کنون تعداد زیادی از معلمان، اعضای سرویس‌های امنیتی، کارمندان وزارت امور خارجه و روزنامه‌نگاران رسانه‌های دولتی به طور علنی به لوکاشنکو پشت کرده و مواضع مخالف خود را علیه او ابراز کرده‌اند. برخی از این نظرات از طریق پیام‌های ویدئویی به طور علنی منتشر شده‌اند. 

هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان، از لوکاشنکو خواست تا با واقعیت‌ها در کشورش روبرو شود. ماس که برای دیدار و گفت‌وگو با مقامات اوکراین در این کشور به سر می‌برد، گفت: «لوکاشنکو پس از این هفته پر از اعتراض، باید واقعیت‌ها در خیابان‌های کشور خود و واقعیت‌ها در ذهن مردم کشورش را به رسمیت بشناسد.» وزیر امور خارجه آلمان از دولت خواست که به حقوق معترضان احترام بگذارد و از به کارگیری خشونت خودداری کند.

پس از انتخابات ریاست جمهوری در نهم اوت، لوکاشنکو با اعلام کسب بیش از ۸۰ درصد آرا، خود را به عنوان برنده انتخابات معرفی کرد. اما ناظران در داخل و خارج از کشور در این امر تردید دارند.

تیخانوفسکایا، رقیب انتخاباتی او از تقلب وسیع در انتخابات سخن گفت. ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا نیز  اعلام کردند که نتیجه انتخابات ریاست جمهوری بلاروس را به رسمیت نمی‌شناسند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بلاروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۲۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر| خلیج گرگان؛ گلستان

آفتاب‌‌نیوز :

کانال آشوراده به طول ۹ کیلومتر جزئی از مهمترین مسیر انتقال آب دریای خزر به خلیج گرگان است.

با بازگشایی کانال آشوراده و ورود آب دریا به خلیج گرگان، موانع مسیر منتهی به اسکله‌های تجاری و تفریحی مرتفع شد و شناورهای سبک می‌توانند به راحتی از اسکله‌ها در مسیر جزیره آشوراده تردد داشته باشند.

خلیج گرگان در خاک ایران واقع و از غرب به شرق کشیده شده‌است و درازای آن تقریباً ۶۰ کیلومتر و حداکثر پهنای آن نزدیک به ۱۲ کیلومتر و وسعت خلیج حدود ۴۰۰۰ هکتار است.

خلیج گرگان کم‌عمق است به‌طوری‌که با در نظر گرفتن بالاآمدگی آب، حداکثر عمق آن به ۴ متر می‌رسد و از غرب به شرق تا حوالی ضلع جنوبی آشوراده به عمق آب افزوده می‌شود.

این خلیج دو بندر دارد، بندر ترکمن در ساحل شرقی که در مداخل خلیج و در کنار آن قرار دارد و بندر گز نیز در ساحل جنوبی واقع شده‌است.

دیگر خبرها

  • رمزگشایی از محرومیت ورزشی روسیه/ نوبت اسرائیل هم می رسد؟
  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان
  • هت‌تریک رکورد شکنی سامیار | عبدلی رکورد ۵۰ آزاد را هم جابه جا کرد
  • تصاویر| خلیج گرگان؛ گلستان
  • معاون وزیر راه: ۴۷۵ نقطه پرتصادف در راههای کشور داریم
  • اعتصاب کارگران «جهان»، ۵۳ سال قبل
  • تکرار رکوردشکنی عبدلی در ۱۰۰ متر آزاد
  • برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان +فیلم
  • جزئیات دیدار و گفتگوی مقام بلندپایه نظامی ایران با وزیر دفاع بلاروس
  • آمادگی بلاروس برای همکاری با ایران باوجود تحریم‌های غرب