Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@10:45:16 GMT

تعیین تکلیف چاه های فاقد پروانه

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۸۲۸۴۳

تعیین تکلیف چاه های فاقد پروانه

در نشست مشترک شهرداری تهران و شرکت های آب و فاضلاب ونیز آب استان تهران، بر تعیین تکلیف چاه های فاقد پروانه در پایتخت تاکید شد.

 به گزارش ایسنا، عبدالحمید امامی معاون مالی شهرداری تهران در نشست مشترک با شرکت آب و فاضلاب گفت: ما همانند سایر شهروندان در این شهر زندگی می کنیم، پس وظیفه داریم کیفیت زندگی شهروندان را در ابعاد مختلف ارتقاء دهیم‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر انجام همکاری های مشترک و فی مابین تاکید کرد و عنوان کرد: سیاست‌های عمومی شهرداری تهران در وهله نخست امید بخشیدن و جلب اعتماد مردم است؛ به این معنی که ما با همکاری و با شیوه‌های رفتاری مناسب، مردم را امیدوار کنیم که اگر مشکلات به طور کامل برطرف نشده، اما کم شده‌اند و مسیر رو به پیشرفت است.

در ادامه مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری شهرداری تهران نیز در ادامه گزارشی از مجموع فعالیت های انجام شده ارائه کرد و گفت: لیست چاه هایی که برای آبیاری بوستان ها بهره برداری می شود مشخص شده است که به تفکیک داشتن و نداشتن پروانه و یا میزان آب دهی سرانه دارند مشخص شد که  مقرر شد، طی تفاهم نامه ای توسط بالاترین مقام دو دستگاه اجرایی شود، ارائه کرد.

همچنین رضوی مدیر عامل آب منطقه ای تاکید کرد: شرکت آب منطقه ای خود را متعهد می داند در قبال همکاری خوب شهرداری تهران، در یک پروسه زمانی مصوب در خصوص مجوز چاهای فاقد پروانه اقدام کند.

وی با اشاره به تعیین تکلیف چاه‌های بدون پروانه ادامه داد: طبق مجوز صادر شده از سوی وزارت نیرو، چاه‌های بدون پروانه صنعتی و خدماتی در قالب بخشنامه تخصیص و چاه‌های خانگی در قالب بخشنامه تغییر کاربری، از شبکه آب شهری به منابع آب زیر زمینی، تعیین تکلیف می‌شوند.

رضوی با تاکید بر اخطار داده شده به مالکان چاه‌ها برای مراجعه به شرکت آب منطقه‌ای تهران افزود: اگر چاه‌ها شاکی نداشته و یا در حریم چاه‌های دیگر قرار نگرفته باشند، مجوز آن‌ها صادر خواهد شد.

وی تصریح کرد: هم اکنون ۱۰ هزار حلقه چاه آب بدون پروانه در استان و شهر تهران شناسایی شده که ۱۰ درصد از آن‌ها صنعتی است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: با برنامه ریزی‌های انجام شده تا ۲ سال آینده ۳۰۰ میلیون مترمکعب و تا ۶ سال آینده ۵۰۰ میلیون مترمکعب برداشت از آب‌های زیرزمینی با آب‌های سطحی جایگزین خواهد شد.

بختیاری مدیر عامل آب و فاضلاب استان تهران نیز اعلام کرد: پیرو جلسه و تفاهم نامه قبلی دو طرف  تمامی شکایات خود شرکت از یکدیگر را پس گرفتند و همکاری کامل در برداشت میزان آب و نیز مجوزهای حفاری در حال اجراست.

بنا براعلام روابط عمومی معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، وی افزود: درباره برنامه برای آبیاری فضاهای سبز برای استفاده حد اکثری از پس آب تصفیه شده آمادگی کامل داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرداري تهران شهرداری تهران تعیین تکلیف آب منطقه ای شرکت آب چاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۲۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از برنامهریزی برای تسریع در تعیین تکلیف خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، حمیدرضا کریمی در جمع خبرنگاران با تأکید بر لزوم تعیین تکلیف وسایل نقلیه توقیفی موجود در پارکینگ‌های انتظامی استان کرمانشاه، اظهار داشت: براین اساس طبق قانون، پلیس راهور باید از طریق وسایل ارتباط جمعی به فاصله یک ماه دو مرتبه به مالکان خودروهای رسوبی و وسایل نقلیه فرسوده جهت ترخیص اطلاع رسانی کند.

وی افزود: در صورتی که مالک ظرف مدت سه ماه از تاریخ انتشار آگهی وسایل نقلیه از مراجعه خودداری کند، وسیله نقلیه در حکم رها شده تلقی می‌شود و طبق مقررات تعیین تکلیف خواهد شد. 

دادستان کرمانشاه عنوان کرد: همچنین برای وسایل نقلیه‌ای که دارای شماره تلفن و نشانی مالک هستند، علاوه بر فراخوان پلیس راهور، از طریق پلیس‌های تخصصی مربوطه ابلاغ‌هایی به مالک صورت گیرد و یا با آنها تماس گرفته شود.

وی گفت: پلیس راهور باید لیست تمام خودروهای فرسوده غیرقابل استفاده و اسقاطی را احصاء و تفکیک کند و به قید فوریت اقدامات لازم را در جهت ترخیص آنها را به صورت جداگانه اجرایی کند. 

کریمی خاطرنشان کرد: به منظور جلوگیری از انباشت مجدد خودروهای رسوبی در پارکینگ‌ها، در زمان توقیف هر خودرویی باید اطلاعات و مشخصات کاملی از مالک و متصرف آن همچون پلیس راهور، پلیس راه، پلیس‌های تخصصی انتظامی،کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها و غیره ثبت شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • تعیین تکلیف حق پخش ورزش
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شوند
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شود
  • تعیین تکلیف خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه
  • تعیین تکلیف شهریه پودمان فرهنگیان ۱۴۰۳
  • لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تعیین تکلیف شود
  • چرا مدیریت پرسپولیس را به شهرداری تهران واگذار کردند؟
  • مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید