Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس پلیس پیشگیری ناجا از تصویب راه اندازی قرارگاه مرکزی "تحول" و "تحرک" کلانتری و پاسگاه هابا پیش بینی فعالیت ۹ کمیته تخصصی خبر داد و گفت: اجرای طرح‌های " نو " در پلیس پیشگیری ناجا کلید خورد. تاریخ انتشار: 10:05 - 04 شهريور 1399 - کد خبر: ۶۵۰۰۶۹

خبرگزاری میزان - سردار  مهدی معصوم بیگی  در تشریح اولویت‌های ماموریتی پلیس پیشگری ناجا، با بیان اینکه فرا رسیدن ماه محرم؛ ایام حزن و سوگواری سید و سالار شهیدان آقا اباعبدالله الحسین (ع) و یارانش را تسلیت عرض می‌کنم، اظهار کرد: بخشی از اولویت‌های ماموریتی پلیس پیشگیری ناجا برگرفته از "سیاست‌های کلان و کلی نیروی انتظامی" و بخشی هم بر مبنای نیاز سنجی، احصاء دقیق امور انتظامی و مربوط به فعالیت" تخصصی ـ ماموریتی ویژه و تعریف شده" این پلیس است؛ در حال حاضر" هوشمند سازی " یکی از برنامه‌های اولویت دار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  ارائه سالانه بیش از ۳۵ میلیون خدمات در کلانتری‌ها   وی با اشاره به اینکه بیشترین مراجعان نیروی انتظامی به "پلیس پیشگیری" است، افزود: سالانه بیش از ۳۵ میلیون خدمات انتظامی توسط عوامل کلانتری ها، پاسگاه‌ها و مراکز انتظامی به مردم و مراجعان ارائه می‌شود این در حالی است که در سال بیش از ۵ میلیون پرونده در مراکز انتظامی تشکیل و در فرآیند رسیدگی قرار می‌گیرد.   کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها در خط مقدم خدمات دهی به مردم     رییس پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها در خط مقدم اجرای ماموریت‌های نیروی انتظامی هستند، ادامه داد: علاوه بر هوشمندسازی پلیس پیشگیری، باید بگویم اجرای "طرح‌های نو" در این پلیس در دستور کار است و عملیاتی شدن برخی از این ایده و طرح‌ها مصوب و برخی دیگر در فرآیند تصویب و برگزاری جلسات نهایی شدن است.   تسریع و تسهیل خدمات دهی به مردم با هوشمند سازی پلیس   سردار معصوم بیگی خاطرنشان کرد: معتقدم "هوشمند سازی" پلیس ضمن " تسهیل امور " باعث "تسریع" و "روان سازی" در روند خدمات دهی به مراجعان می‌شود و در نتیجه تحقق این مهم ارتقاء رضایت مندی مردمی را در پی دارد.    بیشتر بخوانید: ایجاد شایعه برای فروش بیشتر/ قاچاقچیان به دنبال مرگ معتادان نیستند افزایش تحرک و تحول در پلیس پیشگیری با تقدم کلانتری‌ها    رییس پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه افزایش " تحرک " و " تحول " در این پلیس با تقدم در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها از دیگر اولویت‌های اساسی است، گفت: در راستای تحقق این مهم، راه اندازی " قرارگاه مرکزی تحول و تحرک کلانتری و پاسگا‌ها " ـ (کوپ) در تداوم برنامه‌های شورای عالی تحول کوپ تصویب شده است و در واقع از این قرارگاه، به عنوان " گام دوم " طرح تحول کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها یاد می‌شود.   فعالیت ۹ کمیته تخصصی در قرارگاه مرکزی تحول و تحرک   وی با بیان اینکه فعالیت ۹ کمیته تخصصی در این قرارگاه پیش بینی شده است که به زودی عملیاتی خواهد شد، اضافه کرد: راه اندازی و عملیاتی شدن " قرار گاه‌های فرعی " به فرماندهی انتظامی استان‌ها نیز اعلام و ابلاغ شده است.   سردار معصوم بیگی اشاره کرد: کمیته "تصویر سازی مطلوب و اطلاع رسانی" با مسئولیت معاونت اجتماعی ناجا، کمیته "هوشمند سازی و فناوری پلیس" با محوریت فاوا ناجا و کمیته "افزایش بهره وری و اصلاح روندها" با مسئولیت معاونت طرح، برنامه و بودجه ناجا از جمله کمیته‌های تخصصی این قرارگاه هستند.   این مقام ارشد انتظامی مطرح کرد: کمیته " عملیات انتظامی " با مسئولیت پلیس پیشگیری ناجا، کمیته " صیانت و بصیرت افزایی" با مسئولیت بازرسی کل ناجا و ... از دیگر زیر مجموعه‌های عملیاتی قرارگاه مرکزی تحول و تحرک کلانتری و پاسگاه‌ها می‌باشند.    تاکید فرمانده ناجا بر بهبود وضعیت کلانتری‌ها   سردار معصوم بیگی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) درباره تحول درکلانتری‌ها و مراکز انتظامی و بهبود خدمات دهی عنوان کرد: کلانتری ها، پاسگاه‌ها و مراکز انتظامی " ویترین" و"پیشانی" نیروی انتظامی هستند، بنابر این بر مبنای انتظار، تاکید و دستور جدی سردار " حسین اشتری " فرمانده محترم ناجا مبنی بر بهبود و تسهیل روند خدمات دهی در این مراکز، تمهیداتی را در دستور کار داریم؛ هر چند که در فاز اول تعالی رفتار و عملکرد نیرو‌های شاغل در کلانتری‌ها را دنبال کردیم.    انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پلیس کلانتری کلانتری ها و پاسگاه ها پلیس پیشگیری ناجا قرارگاه مرکزی مراکز انتظامی نیروی انتظامی هوشمند سازی راه اندازی معصوم بیگی خدمات دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۳۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان در پنجمین روز از هفته سلامت،مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  با محوریت مراقبت و درمان دیابت در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد.

به گفته  دکتر گلفیروزی بیماری دیابت باید جدی گرفته شودو بیماریهای غیر واگیر باعث ۸۰ درصد مرگ و ۵۳ درصد بار بیماری ها در دنیا  و کشور هستند و در این بین ، دیابت شایع ترین بیماری متابولیک در دنیاست.

دکتر گلفیروزی گفت: با توجه به تغییر در سبک زندگی و افزایش عوامل خطر ابتلا به بیماری‌ دیابت خصوصا چاقی و کم تحرکی ، روند ابتلای افراد به دیابت در دنیا رو به افزایش است و تخمین زده میشود تا سال ۲۰۴۵ تعداد بیماران دیابتی به حدود ۶۳۰ میلیون نفر برسد.

وی از هزینه های بالای بیماری دیابت سخن گفت و افزود: حدود ۹ درصد از هزینه های بهداشتی در ایران صرف بیماری دیابت می شود که در راستای کاهش هزینه ها علاوه بر ارتقاء کیفیت خدمات در حوزه بهداشت در راستای  تشخیص به هنگام بیماریهای دیابت و فشار خون ، باید جهت افزایش سواد سلامت مردم  برای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر برنامه ریزی و افراد را از دوران کودکی آموزش داد و ترغیب کرد تا سبک زندگی سالمی داشته باشند و با مدیریت وزن و فعالیت بدنی سلامت خود را حفظ کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان به اجرای پویش ملی سلامت که با هدف شناسایی بیماران دیابت و فشار خون در کشور اجرا گردید اشاره کرد و گفت :در این پویش بیش از یک میلیون و دویست هزار بیمار دیابتی و فشار خونی شناسایی شد که درمان به موقع این بیماران، گام بسیار مهمی در پیشگیری از عوارض بیماری و کاهش هزینه های  بسیار سنگین آن در حوزه درمان خواهد شد.

دکتر گلفیروزی در زمینه عوارض بیماری دیابت و اثرات آن بر سلامت افراد اظهار داشت: در  بسیاری از بیماران دیابتی حداقل ۵ تا ۱۰ سال پس از ابتلا به بیماری تشخیص داده میشود که در این زمان ممکن است فرد دچار  حداقل یکی از چشمی ،عصبی،قلبی  یا کلیوی شده باشد ،لذا جهت جلوگیری از افزایش عوارض این بیماری، هدف این است که با خدمات تشخیصی و درمانی مناسبی به افراد مبتلا ارائه و از عوارض این بیماری جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه راه اندازی کلینیک های دیابت برنامه ای است که می تواند ضمن کنترل این بیماری، خدمات مناسبی به بیماران ارائه نماید افزود :در این مرکز جامع ، علاوه بر خدمات مراقبتی سطح یک که شامل مراقبت پزشک و پرستار آموزش دیده دیابت ،مشاوره روان و تغذیه می باشد ،ویزیت متخصص داخلی به بیماران ارایه خواهد شد.

وی در ادامه خاطرنشان:این مرکز مجهز به دستگاه های ازون تراپی ،پلاسما تراپی ،وکیوم زخم و خدمات درمانی با پانسمان های نوین می باشد که به بیمارانی دچار زخم دیابتی هستند ارایه خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در پایان گفت: امیدواریم با مشارکت بیمه ها  و مردم بتوانیم برنامه ریزی مناسبی برای کنترل این بیماری در استان داشته باشیم .

دیگر خبرها

  • کمبود کلانتری در تهران/ کلانتری‌ها دیجیتال می‌شوند
  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • اجرای طرح عفاف و حجاب دغدغه پلیس و مطالبه بر حق مردم است
  • کشف ۴۱۷ گرم هروئین از معده قاچاقچی
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیروهای وظیفه
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیرو‌های وظیفه
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • دستگیری ۵ متهم حفاری غیرمجازو کشف ۲ دستگاه گنج‌یاب در نیشابور
  • سارق سیم و کابل برق در سمنان دستگیر شد