Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین - مریم علیزاده؛ در دومین روز معاملاتی بازارهای جهانی، قیمت نفت به واسطه امیدواری به افزایش تقاضا مجددا روند صعودی به خود گرفت.

در این میان اما دو شاخص مهم برنت و وست گزاس خلاف جهت یکدیگر در حرکت هستند که البته دلیل این موضوع در ادامه گزارش بیان خواهد شد.

تا کنون شاخص برنت با رشد 33 سنتی نسبت به معاملات دیروز در محدوده 45 دلار و 34 سنت قرار دارد که البته در این اعداد، کانال 45 دلار و 78 سنت محدوده مقاومتی قابل توجهی برای شاخص برنت محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر اما شاخص وست تگزاس اینترمدییت با افت 35 سنتی نسبت به اوج روز گذشته به کار خود در معاملات امروز ادامه می‌دهد.

یکی از عمده دلایل افزایش قیمت نفت، افزایش امیدواری‌ها به غلبه بر ویروس کرونا و تقویت تقاضای سوخت در جهان است.

از سوی دیگر خبر رسیده که امروز مذاکره کنندگان ارشد تجاری آمریکا و چین در تماس تلفنی بر سر ادامه اجرای فاز نخست توافق تجاری به توافق رسیدند.

اما به نظر می‌رسد عامل کاهنده قیمت وست تگزاس، آمار ضد و نقیض از تعداد دکل‌های نفتی این کشور و همچنین افزایش تعداد موارد ابتلا به کرونا در آمریکا باشد.

البته یادآور می‌شود که طوفان روز گذشته خلیج مکزیک و تعطیلی 82 درصد از فعالیت‌های فراساحلی تولید نفت یکی از محرک‌های قیمت نفت در روز جاری است.

گفتنی است در پی طوفان خلیج مکزیک، تولید بیش از 1.5 میلیون بشکه نفت در مناطق فراساحلی خلیج مکزیک متوقف شده که حدود 15 درصد کل تولید نفت آمریکا به شمار می‌رود.

پربیننده ترین افزایش ظرفیت تولید میدان‌های مشترک نفتی/ برای دو دولت آینده برنامه‌ریزی می‌کنیم انفجار نطنز خرابکاری است ثبت صندوق سرمایه گذاری پالایشی یکم اعلام مهلت خرید دارا دوم نحوه تخفیف خریداران دارا یکم برای صندوق پالایشی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مریم علیزاده قیمت نفت مکزیک نفت نفت برنت بازار جهانی نفت مریم علیزاده قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۷۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع سال جدید با کاهش نرخ تورم در استان آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی گفت: نتایج حاصل از گزارش شاخص قیمت مصرف کننده حاکی از آن است که خانوارهای استان آذربایجان شرقی، سال جدید را با کاهش تورم آغاز کرده‌اند.

فرهاد ذوقی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: براساس تازه‌ترین گزارش مرکز آمار ایران در خصوص نتایج شاخص قیمت مصرف کننده خانوارها، تورم نقطه به نقطه که درصد تغییر شاخص قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل را نشان می دهد و در فروردین ماه ۱۴۰۲ به ۶۳.۹ درصد رسیده بود؛ در فروردین ماه سال جاری به کمتر از ۳۰ درصد کاهش یافته است. 

وی افزود: براساس این شاخص خانوارهای استان در فرودین ماه ۱۴۰۳ به طور میانگین، حدود ۲۹.۹ درصد بیشتر از فروردین ماه ۱۴۰۲ برای خرید یک «مجموعه کالاها و خدمات یکسان» هزینه کرده‌اند.

ذوقی تشریح کرد: تورم ماهانه خانوارهای استان نشان دهنده درصد تغییر عدد شاخص قیمت، نسبت به ماه قبل بوده و در فروردین ماه ۱۴۰۳، تورم ماهانه خانوارهای استان برابر ۲.۹ درصد بوده است که در مقام مقایسه با ماه قبل مشاهده می‌شود نسبت به اسفند ماه سال گذشته ۰.۹ درصد افزایش داشته است که بنظر می رسد عمدتاً به دلیل مصادف شدن با تعطیلات عید نوروز و تغییر در سطح ارائه خدمات و کالاها باشد. 

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی ابراز کرد: براساس این شاخص تورم ماهانه برای گروه‌های عمده خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات، ۲.۷درصد و برای گروه عمده «کالاهای غیرخوراکی و خدمات»، سه درصد بوده است. 

وی افزود: نتایج نرخ تورم سالانه خانوارهای استان نیز نشان می‌دهد در فروردین ماه ۱۴۰۳، نرخ تورم سالانه برای خانوارهای استان به ۴۱.۷ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، ۲.۶ واحد درصد کاهش یافته است. این درحالی است که در فروردین ماه سال ۱۴۰۲ نرخ تورم سالانه استان به ۵۲.۸ درصد رسیده بود. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی،وی خاطرنشان کرد: بدیهی است ادامه کاهش یا تغییر در روند نزولی نرخ تورم استان وابسته به متغیرهای اقتصادی در حوزه قیمت‌های کالاها و خدمات در ماه‌های آتی خواهد بود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • شروع سال جدید با کاهش نرخ تورم در استان آذربایجان شرقی
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • سیاست‌های خلاف تولید، بازنگری شود