Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، جلسه هم‌اندیشی هیئت‌های اندیشه‌ورز دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور به همت معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه صبح امروز در واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.

حجت‌الاسلام حسن خیری در این جلسه اظهار کرد: فلسفه تشکیل این جلسه به مناسبت دو موضوع اساسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اول اینکه بسیاری از همکارانمان در معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی احکامشان باید تمدید شود و لازم است که یک بار دیگر بازخوانی از فعالیت‌ها داشته باشیم و جایگاه هیئت‌های اندیشه‌ورز در استان‌ها را بررسی کنیم و دوم اینکه زمان تدوین برنامه عملیاتی است که باید برای سال تحصیلی آینده برنامه داشته باشیم.

وی افزود: به خاطر موضوعات مهم مذکور، جلسه‌ امروز به صورت تضارب آرا و هم‌فکری ترتیب داده شد و به دلیل اوضاع خطرناک کرونایی، این جلسه با حضور فیزیکی مدیران مرکز مطالعات علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی و حضور مجازی هیئت‌های اندیشه‌ورز استان‌ها تشکیل شد.

رئیس مرکز مطالعات، برنامه‌ریزی و تعالی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه معاونت علوم انسانی و هنر دارای سه بخش شامل اداره کل آموزش، اداره کل پژوهش و مرکز مطالعات است، گفت: طبق وظایفی که برای هیئت‌های اندیشه‌ورز تدوین شده بود، اقداماتی اعم از دوره‌های توانمندسازی، تألیف کتاب، تغییر سرفصل‌ها و به‌روزرسانی آن‌ها، کرسی‌های نظریه‌پردازی و ترویجی، نشریات و دانشکده‌های موضوعی در دستور کار مرکز مطالعات قرار گرفت.

خیری خاطرنشان کرد: در هیئت‌های اندیشه‌ورز به تازگی شاهد یک کار ارزشمند در خصوص پویش علم بومی با موضوع حکمرانی اسلامی در جهان پساکرونا بودیم که ۴۲ کارگروه تشکیل شد؛ طبیعتاً برای اینکه بتوانیم کارهایمان را مؤثر، مفید و هماهنگ انجام دهیم لازم است که چنین کارهایی را در سطح ملی تعریف کنیم و حتی‌الامکان هیئت‌های اندیشه‌ورز به سمت هم‌افزایی با یکدیگر و با مرکز پیش بروند.

وی عنوان کرد: یکی دیگر از دستاوردهای هیئت‌های اندیشه‌ورز، تصویب دانشکده حکمرانی با موضوع اقتصاد بود که کارهای انجام شده است و به نتیجه مورد نظر خواهد رسید؛ همچنین هیئت‌های اندیشه‌ورز استان‌ها نیز دانشکده‌های دیگری را پیشنهاد داده‌اند و امیدواریم از تجربه حدود دو ساله خود استفاده کنیم و با برنامه عملیاتی مناسب‌تری یک شبکه کشوری هماهنگ رقم بزنیم.

رئیس مرکز مطالعات، برنامه‌ریزی و تعالی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: کارِ هیئت‌های اندیشه‌ورز در واقع کار اجرایی نیست و کار آنان رصد، الگوشناسی، جهت‌دهی و نظارت جدی است؛ در حال حاضر لازم است که هیئت‌های اندیشه‌ورز وظیفه خودشان را در قبال مسائل مختلف پیدا کنند و گروه‌های تخصصی مرکز مطالعات، از همه گروه‌ها و دانشکده‌ها رصد دقیقی داشته باشند.

خیری خاطرنشان کرد: یکی از کارهایی که مرکز مطالعات متولی آن است و مأموریت دارد به عنوان اولویت کاری خود پیگیری کند، موضوع تعیین شاخص‌ها و استانداردهای گروه‌های آموزشی است که بر اساس آن، ارزیابی و نظارت بر گروه‌ها اتفاق می‌افتد؛ طبیعتاً برای پیشبرد این کار نیاز داریم که هیئت‌های اندیشه‌ورز نیز در خصوص تولید شاخص‌ها، استانداردسازی و بخش نظارتی با ما همکاری داشته باشند.

منبع: خبرگزاری آنا

انتهای پیام/

167 / 167 هیئت اندیشه ورز دانشکده حکمرانی حسن خیری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: هیئت اندیشه ورز حسن خیری علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه هیئت های اندیشه ورز مرکز مطالعات دانشکده ها گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۸۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسات هیئت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و با ارتقا مرتبه علمی ۱۰ عضو هیئت علمی به استادی موافقت شد.

در این جلسات با ارتقا مرتبه علمی مژگان امتیازجو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، سیدمسلم سیدالحسینی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، مهدی شمسایی مهرجان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، شهرام صداقت حور عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، صدیقه میرابوطالبی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، سعید کامیابی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، مریم قراچورلو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، نادر جعفرنیا دابانلو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، علی خادمی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه و زهره مشکاتی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان به مرتبه استادی موافقت شد.

مژگان امتیازجو با مدرک ی تخصصی زیست شناسی دریا، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای بیش از ۱۶۰ مقاله، ۳ کتاب و سه اختراع «پکیج‌ها و ستون‌های میکروبی تثبیت شده حدف آلاینده فلز سنگین جیوه (فیلتر زیستی) از صنایع»، «مکمل غذایی پرورش ماهی قزل الای رنگین کمان جهت از بین بردن سلول‌های سرطانی پوست با استفاده از اسپیرولینا» و «شیرغنی شده با نانوحامل‌های لیپیدی حاوی ترکیبات زیست فعال دریایی» است. 

سید مسلم سیدالحسینی دارای مدرک ی تخصصی شهرسازی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد است که دارای ۲ ایده ثبت شده، ۱۳ طرح پژوهشی، ۱۲۷ مقاله ISI، علمی پژوهشی و ... است.

مهدی شمسایی مهرجان با مدرک ی تخصصی شیلات، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۸۰ مقاله ISI، علمی ـ پژوهشی و ... است. وی همچنین ۷ کتاب و بیش از ۶ اختراع است.

شهرام صداقت‌حور با مدرک ی باغبانی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت است که دارای ۵ جلد کتاب، بیش از ۱۰۰ مقاله علمی پژوهشی، ISI و ... و ۹ طرح پژوهشی است.

صدیقه میرابوطالبی با مدرک ی فیزیک عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای ۴۴ مقاله ISI، ۱۴ مقاله علمی پژوهشی، ۷ طرح و یک کتاب است.

سعید کامیابی با مدرک ی جغرافیای طبیعی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۶ کتاب و ۱۰ طرح پژوهشی است.

مریم قراچورلو با مدرک ی مهندسی کشاورزی ـ علوم و صنایع غذایی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای ۵۴ مقاله ISI، بیش از ۷۰ مقاله علمی پژوهشی، ۵ کتاب و ۳ طرح پژوهشی است.

نادر جعفرنیا دابانلو با مدرک ی برق عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۱۶ کتاب و ۶ اختراع در زمینه مهندسی پزشکی است.

علی خادمی با مدرک ی تخصصی روان‌شناسی عمومی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه است که دارای بیش از ۱۷۰ مقاله ISI و علمی پژوهشی، ۱۹ طرح پژوهشی و ۸ کتاب است.

زهره مشکاتی با مدرک ی تخصصی تربیت بدنی و علوم ورزشی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی و ...، ۱۰ طرح پژوهشی درون و برون دانشگاهی و ۷ جلد کتاب است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • حکمرانی نخبگانی، سلسله مراتبی نیست بلکه یک شبکه است/ هیئت‌های اندیشه‌ورز با حضور حداکثری نخبگان در استان‌ها تشکیل شود
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند