Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق مطالب وب‌سایت IranianPsychologist.org

زمانی که می‌خواهیم بدن خود را روی فرم نگه داریم و از نظر فیزیکی آن را تقویت کنیم، تقریباً می‌دانیم به کجا مراجعه کنیم و از کجا کمک بگیریم. سالن‌های بدنسازی و همچنین باشگاه‌های ورزشی بهترین مکان برای رسیدن به فیزیک بدن است. اما وقتی می‌خواهیم احساسات درونی و روابط خود را بهبود ببخشیم یا بخواهیم افسردگی یا اضطراب را درمان کنیم، چه باید بکنیم؟

شاید تصمیم گیری برای کمک گرفتن در مواقع بحرانی روحی کار سختی نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مواقع افراد ماهر و تحصیل کرده‌ای وجود دارند که می‌توانند به شما در حل مسائل روحی و روانی کمک کنند.

در برخی از زمان‌های زندگی، هر یک از ما ممکن است احساس ناراحتی و افسردگی داشته باشیم و ممکن است برای رفع مشکلاتمان به کمک نیاز داشته باشیم. بیش از 30 میلیون آمریکایی برای رفع مشکلات احساسی و روحی و مواردی که درمان آنها از کنترل آنها خارج است، نیاز به کمک دارند - مشکلات مربوط به ازدواج یا رابطه، یک مشکل خانوادگی یا مواجه با از دست دادن شغل، مرگ یک دوست عزیز، افسردگی، استرس، خستگی از شغل یا سوء مصرف مواد.

این ضررها و فشارهای زندگی روزمره گاه می‌توانند هر انسانی را پا در بیاروند و آن را به فردی گوشه گیر تبدیل کنند. بعضی اوقات ما برای کمک به این مشکلات، نیاز به کمک از یک متخصص مجرب و دارای مجوز داریم. در شهر سن خوزه آمریکا نیز این مشکلات وجود دارد و روانشناسان ایرانی سن خوزه به صدها هزار نفر ایرانی و آمریکایی در هر سنی کمک می‌کنند، که زندگی سالم‌تر و پربارتر داشته باشند.

 

سان خوزه

سن خوزه بزرگترین شهر در جنوب خلیج سانفرانسیسکو و خانه بسیاری از شرکت‌های فنی است. بودن مشاغل مهم در این شهر احتمالاً بزرگترین جذابیت آن است، زیرا سن خوزه در مرکز دره سیلیکون واقع شده است. سن خوزه در کل مکانی گرانقیمت برای زندگی در کل آمریکا است، اما نسبت به سایر شهرهای مجاور کم هزینه‌تر است.

سن خوزه به دلیل داشتن آب و هوایی معتدل و مدیترانه‌ای بسیار مورد توجه مهاجران است. موقعیت سن خوزه در صنایع پیشرفته باعث شده است تا این شهر به عنوان یک مرکز فرهنگی، سیاسی و اقتصادی و با نام مستعار "پایتخت دره سیلیکون" شناخته شود. مطمئنا زندگی در چنین شهری نیز مشکلات خاص خود را دارد و برخی از این مشکلات به دردهای روحی تبدیل می‌شوند. کار زیاد، مشکلات بسیاری را برای ایرانیان مقیم این شهر ممکن است به وجود آورد که با این اوصاف مطمئنا به روانشناسان ایرانی در آمریکا نیاز پیدا خواهند کرد.

 

روانشناسان ایرانی در سن خوزه

طبق خلاصه تحقیقات دانشکده پزشکی دانشگاه استنفورد، برخی از انواع روان درمانی می‌توانند افسردگی، اضطراب و علائم مرتبط با آن مانند درد، خستگی و حالت تهوع را به طور مؤثر کاهش دهند. تحقیقات بسیاری از این موضوع حمایت می‌کنند که سلامت روحی و جسمی به طور مستقیم با هم ارتباط دارند و دیدن یک روانشناس می‌تواند سلامت کلی فرد را بهبود بخشد.

شواهد قانع کننده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد اکثر افرادی که حداقل چندین جلسه با روانشناس دارند، به مراتب بهتر از افراد دارای مشکلات عاطفی هستند که درمان نمی‌شوند. یک مطالعه بزرگ نشان داد که 50 درصد از بیماران بعد از 8 جلسه به طور قابل توجهی بهبود یافتند، در حالی که 75 درصد از افراد تا پایان دوره 6 ماهه درمان خود کاملا بهبود یافتند.

 

 

وقتی به یک روانشناس ایرانی فکر می‌کنید، بلافاصله تصویری از کسی که صبور است، شنونده خوبی است و شفقت زیادی دارد در ذهن شما نقش می‌بندد. در حالی که این خصوصیات مهمی برای یک روانشناس خوب ایرانی در سن خوزه است، اما روانشناسان ایرانی در سن خوزه باید خصوصیات دیگری نیز داشته باشند.

برای اینکه هر روانشناس ایرانی در سن خوزه بتواند به مشتریان خود کمک کند، باید بتواند استنتاج کند، تجزیه و تحلیل کند و اطلاعات جمع آوری شده را بررسی کند. روانشناس بودن بیش از این است که فقط به مشکلات مردم گوش فرا دهید. آنها اطلاعات مربوط به فرد یا خانواده را جمع آوری می‌کنند و از این اطلاعات برای ایجاد راه حل‌هایی برای تغییر استفاده می‌کنند.

 

برای یافتن روانشناسان ایرانی در سن خوزه چه باید کرد؟

برای یافتن روانشناسان ایرانی سن خوزه، از پزشک خود یا یک متخصص روانپزشک دیگر سوال کنید. با انجمن روانشناسان محلی یا ایالتی خود تماس بگیرید. از خانواده و دوستان خود بپرسید. با مرکز بهداشت روان منطقه خود تماس بگیرید. یا یک راه راحت‌تر این است که سراغ فضای آنلاین و تکنولوژی بروید و از آن کمک بگیرید.

می‌توانید با مراجعه به وب‌سایت‌های مرجع بهترین روانشناسان ایرانی را پیدا کنید و از آنها برای رفع مشکلات خود کمک بگیرید. وب‌سایت مرجع روانشناسان ایرانی به آدرس iranianpsychologist.org لیستی از بهترین روانشناسان را در اختیار شما قرار می‌دهد و به راحتی می‌توانید به روانشناس ایرانی مورد نظر خود دسترسی پیدا کنید.

 

منبع: www.iranianpsychologist.org - مرجع روانشناسان ایرانی

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: خانواده زندگی روزمره سیاسی و اقتصادی سیلیکون مرگ روانشناسان ایرانی روانشناس ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۰۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: رفع مشکلات معیشتی کارگران نیازمند یک طرح جامع در کنار افزایش دستمزد است،برای حل مشکلات معیشتی کارگران باید برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تری صورت بگیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، سید احمد علم‌الهدی در دیدار با جمعی از کارگران و مسئولان اداره کار خراسان رضوی که به مناسبت روز کار و کارگر برگزار شد، اظهار داشت: کارمندان و کارگران غیور و دلاور سرمایه افتخار و سرافرازی این ملت و نظام مقدس اسلامی هستند. شما عزیزان با مقاومت و مجاهدت خود چه در عرصه فعالیت و کار  و چه در عرصه کارآفرینی و محیط کار سرمایه ارزشمندی برای این نظام مخصوصاً در تقابل با کارشکنی‌های دشمنان ایجاد کرده‌اید.

وی افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تمام پیشرفت و تعالی که توانسته در مقابل توطئه‌ها، تهاجم‌ها و عدوات دشمن طی 45 سال عمر انقلاب به دست آورد را مدیون مجاهدات ارزشمند شما برادران زحمتکش و عزیزانی است که در عرصه کار و فعالیت توانستید رشد جامعه را به نقطه‌ای برسانید که دشمنان ما در همه سرکوب‌هایی که نسبت به ما داشتند ناموفق باشند.

کارگر تنها با طرح نهضت ملی مسکن خانه‌دار نمی‌شود

علم‌الهدی با بیان اینکه مشکل مسکن کارگران تنها با اجرای طرح نهضت ملی مسکن رفع نمی‌شود، ادامه داد: استفاده از این طرح در مرحله نخست نیازمند منابع مالی قابل‌توجهی است که با توجه به درآمد، اجاره‌بها و وضعیت معیشت کارگران، این قشر شریف نمی‌تواند از این طرح بهره‌مند شود؛ بنابراین باز هم افرادی که در جریان رفاه نسبی قرار دارند توان پرداخت این مبلغ را داشته و دوباره این قشر زحمتکش کارگر است که بی‌خانه می‌ماند.

رفع مشکلات معیشتی کارگران نیازمند یک طرح جامع است

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم، گفت: چراکه هم‌زمان با افزایش حقوق کارگران قیمت سایر خدمات اجتماعی نیز افزایش پیدا می‌کند و این اقدام تأثیر چشمگیری در زندگی آنان نخواهد داشت و بیشتر به ضرر این قشر و اقتصاد کشور است.

وی با بیان اینکه رفع مشکلات معیشتی کارگران نیازمند یک طرح جامع در کنار افزایش دستمزد است، اضافه کرد: شرایط زندگی در طول زمان برای کارگران سخت‌تر می‌شود، بنابراین برای رفع مشکلات معیشتی کارگر نیاز است، برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تری صورت بگیرد تا او با خیال راحت و تمرکز کافی بتواند در محیط کار حاضر شود و از طرف دیگر لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند.

رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است

امام‌جمعه مشهد رشد اقتصاد کشور را در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر و کاهش دغدغه‌های او عنوان کرد و افزود: یکی از اقداماتی که در حال حاضر برای کاهش فشار گرانی انجام می‌شود، دادن کالابرگ به عموم مردم است، بهتر بود این کالابرگ با اولویت‌بندی ابتدا به قشر کارگر داده می‌شد.

وی با تأکید بر نقش نیروی کار جوان و خلاق داخلی و اهمیت استفاده از آن ابراز کرد: خوشبختانه نیروی جوان، متخصص و خلاق در جامعه بسیار وجود دارد که اگر به‌خوبی از توان و نیروی آنان در تولید استفاده شود، ما شاهد رشد چشمگیر اقتصاد کشور خواهیم بود.

ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه

علم‌الهدی به نواقصی که در «فرهنگ کار» جامعه وجود دارد اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات جامعه ما فرهنگ نادرستی است که در حوزه فعالیت‌های کاری وجود دارد که اگر این فرهنگ به درستی در نیروی کار ما نهادینه شود، بازدهی مجموعه‌های اقتصادی ما بسیار بالا می‌رود.

وی با انتقاد به زمان بازنشستگی نیروهای کار خاطرنشان کرد: اگر این فرهنگ به درستی در جامعه حاکم شود، دیگر شرایط سنی و جسمی عامل تأثیرگذاری در به‌کارگیری افراد نیست، شما ببینید درست زمانی که یک فرد به اوج توانمندی و تجربه در حوزه کاری خود می‌رسد، بازنشسته می‌شود؛ اگر این تخصص بعد از بازنشستگی در یک مجموعه دیگر به کار گرفته شود که خیلی خوب است اما اگر موجب منزوی شدن و خانه‌نشینی فرد شود، ضرر بزرگی برای اقتصاد و تولید کشور است.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه فرهنگ کار را نمی‌توان با نصیحت و از بیرون به افراد انتقال داد، بیان کرد: این فرهنگ تنها می‌تواند توسط خود نیروی کار و کارگر ایجاد شود و مسئله‌ای نیست که از بیرون و با تعلیم و تربیت بشود به افراد دیکته کرد. بنابراین اگر در یک محیط کارگری 100 نفرِ تنها 30 نفر به درستی مشغول فعالیت شوند، ناخودآگاه آن 70 نفر دیگر را به دنبال خود می‌کشند. شما در شرکت‌های دانش‌بنیان می‌بینید که گاهی با 6 نفر کارمند نتیجه و دستاوردهای بیشتری از یک دستگاه تولیدی سابقه‌دار دارند.

تقدم مشارکت در کار نسبت به سرمایه‌گذاری

وی با اشاره به شعار سال که «جهش تولید با مشارکت مردم» است، عنوان کرد: منظور مقام معظم رهبری از مشارکت مردم بیشتر از نوع کار است، زیرا مشارکت در کار مقدم بر مشارکت در سرمایه است. البته مشارکت در سرمایه نیز ضروری و لازم است، نه اینکه مشارکت در سرمایه مهم نیست اما عمده تأثیرگذاری به قشر کارگر و تولید برمی‌گردد که اگر جهش پیدا کند، بازار کار گسترده‌ای را به وجود می‌آورد.

مشکلات حوزه معیشت کارگران به قوت خود باقی است

علم‌الهدی به کاهش نرخ بیکاری کشور به 8 درصد اشاره کرد و گفت: یکی از افتخارات نظام در این مدت کاهش نرخ بیکاری بوده است که این رقم خوشبختانه در استان با توجه به فعالیت شما قشر زحمتکش و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به 6.2 درصد رسیده است.

وی با اشاره به مشکلات حوزه کار و کارگر بیان کرد: معمولاً در ایام «روز کارگر» مسائل و راهکارهایی مطرح می‌شود که بعد به مرحله اجرا نمی‌رسد و مشکلات حوزه معیشت کارگران به قوت خود باقی می‌ماند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • شمسایی: کار سخت آدم‌های بزرگ، مدیریت و پشتیبانی می‌طلبد
  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها، حاصل تلاش ۹۰ روانشناس در پلیس اصفهان است
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم
  • از روان تا درمان
  • توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس/ رسیدگی به مسائل نابرابری اجتماعی
  • ماجرای انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها به کجا رسید؟
  • رئیس سازمان نظام روانشناسی: انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها نتیجه خوبی نداشت