Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@09:06:16 GMT

علت حجم بالای پسماندهای تهران

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۹۴۳۵۷

علت حجم بالای پسماندهای تهران

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، میزان پسماند تولیدی شهر تهران پیش از شیوع ویروس کرونا درپی تمهیدات اندیشیده شده و عملیات تفکیک پسماند توسط شهرداری تهران از ۷۵۰۰ تن به حدود ۴۹۰۰ تن در روز کاهش پیدا کرده بود اما با شیوع ویروس کرونا به‌دلیل توقف عملیات تفکیک زباله و استفاده مردم از وسایل حفاظتی اعم از ماسک و دستکش میزان ورود پسماندهای شهری پایتخت به «مجتمع پردازش و دفع پسماند آرادکوه» به همان میزان قبلی بازگشت، با این تفاوت که ترکیب این زباله‌ها تغییر کرد یعنی حجم قابل توجهی دستکش و ماسک از جنس‌های مختلف به زباله ها اضافه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین با افزایش تعداد مبتلایان و موارد بستری میزان پسماند تولید شده روزانه در بیمارستان‌های شهر تهران نیز در اوایل اسفند ۹۸، به ۸۰ تن و در اواخر اسفند ماه به ۹۰ تن در روز افزایش پیدا کرد. با توجه به افزایش تعداد مراجعه‌کنندگان و افراد بستری شده این میزان در فروردین ماه سال جاری بین ۸۰ تا ۱۱۰ تن در روز متغیر شد.

در اردیبهشت ماه همزمان با کاهش نسبی تعداد مبتلایان و بیماران بستری شده در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی میزان تولید پسماند در این ماه با همان روند تولید در اواخر فروردین ماه ادامه داشت. تولید پسماندهای بیمارستانی همچنان حدود ۹۰ تن و پسماندهای عادی بین ۷۰۰۰ تا ۷۵۰۰ تن در روز ادامه داشت. این درحالی بود که عملیات تفکیک زباله در «مجتمع پردازش و دفع پسماند آرادکوه» با اعمال پروتکل‌های شدید بهداشتی نیز سر گرفته شد.

فاطمه اکبرپور- رییس اداره محیط زیست انسانی استان تهران - در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه میزان تولید روزانه پسماند شهر تهران نسبت به ماه‌های گذشته تغییر زیادی نکرده است، می‌گوید: زمانی‌که استان تهران در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد تعداد مراجعات به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بیشتر می‌شود و از این رو پسماندهایی که در مراکز درمانی تولید می‌شود نیز افزایش پیدا می‌کند اما در عین حال زمانی‌که تهران در وضعیت زرد کرونایی قرار می‌گیرد و تعداد مبتلایان و موارد بستری در بیمارستان‌ها کاهش پیدا می‌کند به‌دلیل اینکه میزان حفاظت و استفاده مردم از پوشش‌ها و تجهیزات حفاظتی از جمله ماسک و دستکش زیاد می‌شود همچنان شاهد افزایش میزان تولید پسماند هستیم که در نتیجه منجربه تداوم تولید روزانه ۷۵۰۰ تن پسماند خانگی و حدود ۹۰ تن پسماند بیمارستانی در روز هستیم.

او در ادامه اظهار می‌کند: بسیاری از مردم و اصناف از تجهیزات حفاظتی در این ایام استفاده می‌کنند و گاهی یک فرد ممکن است طی روز چندبار مجبور شود ماسک و دستکش خود را تعویض کند بنابراین با توجه به جمعیت پایتخت می‌توان در نظر گرفت که اگر هر فرد تنها یک ماسک در روز استفاده کند روزانه چند عدد ماسک مصرف و به‌عنوان پسماند دفع می‌شود.

اکبرپور در پایان صحبت‌های خود تاکید می‌کند: توصیه می‌کنیم پسماند در محل تولید و در منازل مدیریت و تفکیک شود. سعی کنیم پسماند کمتری تولید و بیشتر از وسایل و تجهیزاتی استفاده شود که دارای کیفیت بهتری هستند و دیرتر به پسماند تبدیل می‌شوند. همچنین در این دوران کرونایی لازم است چه افرادی که در خانه بیمار هستند، چه آنانی که ناقل بدون علامت یا سالم هستند وسایل حفاظتی خود را در منازل به‌صورت جداگانه در کیسه‌های در بسته جمع‌آوری کنند تا در مرحله جمع‌آوری مشکلی برای کسانی که در حوزه پسماند فعالیت می‌کنند، ایجاد نشود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مکانیسم ماشه مارک ویلموتس قطعنامه 2231 شب های محرم هفته دولت روح الله حسینیان ویروس کرونا شیوع کرونا پسماند مکانیسم ماشه مارک ویلموتس قطعنامه 2231 شب های محرم هفته دولت روح الله حسینیان بیمارستان ها تن در روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۴۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوضاع نظافت تهران از پاریس هم بهتر است؛ آمار هم داریم

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با تأکید بر اینکه تهران از پاریس حتما تمیزتر است، گفت: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا، رضا محمدی در حاشیه مراسم تکریم از ۸۰۰ نفر از پاکبانان پایتخت به مناسبت روز جهانی کارگر در جمع خبرنگاران، گفت: براساس آمار و ارقام وضعیت تهران به لحاظ نظافت از پاریس بهتر است.

وی با اشاره به نظرسنجی از شهروندان درباره نظافت پایتخت، تأکید کرد: سامانه‌ای تحت عنوان ۱۳۷ وجود دارد که شهروندان می‌توانند موارد را به این سامانه اطلاع بدهند که شکایت‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش پیدا کرده است.

به گفته مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، یکی از مشکلات شهرداری در حوزه جمع آوری پسماند مدل ماشین آلات جمع آوری پسماند در شهر بود، بطوریکه معدل مدل ماشین آلات پسماند از مدل ۹۱ تا پایان اردیبهشت سال جاری به مدل سال ۱۴۰۰ می‌رسد.

تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت

وی اظهار کرد: همچنین کف حقوق پاکبانان از ۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به ۱۲ میلیون تومان رسیده است که قطعا این موضوعات اثر خود را در کف خیابان و نظافت شهر خواهد گذاشت.

دیگر خبرها

  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • اوضاع نظافت تهران از پاریس هم بهتر است؛ آمار هم داریم
  • استقبال کانون استان قزوین از برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • قبض برق این مشترکان بالای ۲میلیون تومان می‌شود!
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود