Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا محمد حیدری سه‌شنبه در جلسه مدیریت پسماند در فرمانداری تعیین خرمشهر به محلی به عنوان منطقه ۲ تخلیه پسماندها استان خوزستان را امتیازی برای این شهرستان دانست و گفت: ۱۰هزار میلیارد ریال بودجه برای پسماند در کل کشور در نظر گرفته شده و باید سعی کنیم سهم خرمشهر از این بودجه را دریافت و آن را صرف مکانیزه، مدرن کردن دفن پسماند و توسعه آن کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: در این راستا باید تمام موارد زیست محیطی، مسیر دسترسی و راه آهن برای اجرای این طرح فراهم شود.

حیدری افزود: موقعیت جغرافیایی جنوب غرب استان خوزستان مجموعه‌ای از الزامات را بر ما تحمیل می‌کند و ما برای اجرای مناسب چنین پروژه‌هایی بامشکلات آمایش سرزمینی هستیم زیرا پهنه جغرافیایی ما آنقدر گسترده نیست که بهترین گزینه را انتخاب کنیم.

حیدری افزود: طبیعی است وقتی باچنین تنگناهایی پیشرو داشته باشیم در ادامه کار با تنش ها و چالش های اجتماعی هم مواجه شویم هر چقدر این تنگناها بیشتر باشد احتمال تنش‌های اجتماعی و مدیریتی بیشتر می‌شود.

وی ادامه داد: برای اجرای طرح استانی باید معایب و محاسن و چالش‌های پیش روی این طرح را با منطق کارشناسی احصا و در جلسه کارگروه استانی مطرح کنیم.

فرماندار ویژه خرمشهر با تاکید بر لزوم همسطح‌سازی ۲ طرف ریل مسیر برای جابه جایی کامیون‌های حمل زباله اضافه کرد: نصب جی‌پی‌اس به کامیون‌های حمل زباله لازم است تا نظم بیشتری بر کار حاکم شود.

حیدری دفع پسماند عفونی را تابع قوانین خاص و ویژه بیان کرد و گفت: اگر بنا شود پسماند عفونی حمل شود قواعد و قوانین حمل آن جدای از زباله های عادی است که باید به دقت رعایت شوند.

وی از عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مطب برخی پزشکان خرمشهر انتقاد کرد و گفت: متاسفانه پسماند عفونی برخی از مطبهای  پزشکان در سطح خیابان قابل مشاهده است لذا باید برخورد جدی با متخلفان صورت گیرد.

حیدری در ادامه بر چگونگی دفن زباله در خرمشهر اشاره کرد و گفت: درحال حاضر در سایت دفن زباله هیچگونه نظارتی از سوی محیط زیست و شهرداری وجود ندارد پسماند زباله در کنار جاده انباشته می‌شود.

وی تصریح کرد: برای دسترسی به جاده در فصل زمستان نیز باید اقدامات لازم اندیشیده شود همچنین پروژه دیوارسازی سایت دفن پسماند توسط شهرداری مینوشهر تکمیل نشده و لازم است کار را به موقع تحویل داده شود. 

رئیس اداره حفاظت محیط زیست خرمشهر در این نشست گفت: در سال ۸۳ یک مشاور برای طرح دفن پسماندهای استان خوزستان تعیین شد و ضمن تحقیق بر سه شهر آبادان، خرمشهر و شادگان، دارخوین و جزیره مینو و شهرهای کوچک اطراف در منطقه ۲ پسماند خوزستان قرار گرفتند که پس از تحقیق ها و کار کارشناسی محل دفنی به مساحت ۱۰۰ هکتار در خرمشهر به عنوان دفن مرکزی تعیین شد.

رضا جاوید اظهار داشت: در پی تهدیدات زیست محیطی ناشی از دفن غیر اصولی پسماند آبادان، موضوع باز هم در استانداری مطرح و دستور جابه جایی محل دفن پسماند آبادان داده شد.

وی به مشکلات ناشی از دفن پسماندهای آبادان در سایت دفن پسماند خرمشهر اشاره و گفت: یکی از عمده ترین مشکلات مسیر نامناسب برای جا به جایی  پسماند، خودروهای نامناسب حمل، تخلفات رانندگان در تخلیه بین راهی و زیرساختهای نامناسب محل دفن زباله است که در برخی موارد امکان تردد راحت را سلب می‌کنند.

جاوید دفن غیر اصولی و نزدیکی آبهای سطحی از جمله تالاب ناصری و پساب‌های مزارع کشاورزی به محل دفن زباله را از مشکلات عمده پسماند خرمشهر بیان کرد وگفت: با توجه به اینکه حجم پسماند آبادان ۲ برابر خرمشهر است در شرایط همچون اربعین این میزان چندبرابر می‌شود.

وی محصور نبودن محل دفن زباله خرمشهر را یک مشکل دیگر برشمرد و گفت: وجود زباله گردهاو آتش زدن زباله‌ها در محل دفن زباله که با توجه به جهت وزش باد غالب باعث مشکلات زیست محیطی می شود از دیگر مشکلات است.

جاوید در ادامه به مزایای اجرای این طرح نیز اشاره کرد و گفت: پسماندها به دلیل تولید انرژی و محصولات همچون کمپوست به عنوان طلای کثیف شناخته شده  و عاملی برای ورود منابع به شهرداری می‌شود.

برچسب‌ها خرمشهر مدیریت پسماند سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خرمشهر مدیریت پسماند سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور خرمشهر مدیریت پسماند سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور محل دفن زباله دفن پسماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۳۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی

اسدالله عباسی امروز (شنبه ۸ اردیبهشت) بمناسبت هفته زمین پاک در آیین اهدای (کارت شهریار) همیار پسماند در شهر لاهیجان حضور یافت و با دانش‌آموزان فعال در حوزه تفکیک زباله از مبدا گفتگو صمیمی داشت.

 استاندار گیلان در حاشیه این مراسم و در جمع خبرنگاران نقش آموزش در مدیریت پسماند و تفکیک زباله از مبدا را بسیار مهم برشمرد و اظهار کرد: برگزاری چنین مراسماتی با مشارکت شهرداری و آموزش و پرورش، بسیار در مدیریت پسماند و آموزش به دانش آموزان دارای اهمیت است.

وی با بیان اینکه خانواده و دانش آموزان باید مسئله تفکیک زباله از مبدا را جدی گرفته و آن را اجرایی کنند، گفت: تفکیک زباله از مبدا یکی از مهم‌ترین راه‌های کاهش تولید زباله و مدیریت پسماند در گیلان است که با تلاش دولت سیزدهم در گیلان و با اقدامات صورت گرفته توسط فرمانداران، بخشداران و دهیاران در تمامی شهرستان‌های استان، هم‌اکنون بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ روستا در این استان موفق شدند تفکیک زباله از مبدا را آغاز و اجرایی کنند.


نماینده عالی دولت در گیلان با تأکید بر لزوم توجه به  خطرات زیست محیطی در صورت عدم رعایت تفکیک زباله از مبدا و مدیریت پسماند بیان کرد: باید فرهنگ مدیریت پسماند را در بین دانش آموزان و خانواده‌های ایرانی جا انداخت، زیرا اگر آنان بدانند که انجام چنین کاری چه میزان در کاهش مشکلات زیست محیطی مفید است قطعا به انجام آن روی خواهند آورد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • تمهیدات لازم از هم اکنون برای مواکب اربعین اندیشیده شود
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • زورخانه در روستاهای مستعد تیران احداث شود
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد