Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: هفته پژوهش و فناوری امسال از ۲۲ الی ۲۷ آذرماه سال جاری برگزار خواهد شد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت علوم، غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در جلسه‌ای که به صورت حضوری و مجازی (ویدئو کنفرانس) با حضور عبدالساده نیسی دبیر ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری و مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری، مدیران حوزه پژوهش و فناوری وزارت علوم و همچنین روسا و معاونان پژوهش و فناوری دستگاه‌های اجرایی در راستای گفتگو و تبادل نظر در مورد هفته پژوهش و فناوری سال جاری در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، توضیحاتی درباره اهمیت برگزاری هفته پژوهش و فناوری ارائه داد و گفت: هفته پژوهش و فناوری در سال ۱۳۹۹ از ۲۲ آذر ماه به مدت یک هفته برگزار می‌شود که مهمترین رویداد پژوهش و فناوری رسمی و گسترده در سطح کشور است و رویداد دیگری به این وسعت، تنوع و گستردگی در حوزه پژوهش و فناوری نداریم و امیدواریم بتوانیم به کمک یکدیگر در سال جاری هفته پژوهش و فناوری را بهتر از سال‌های قبل برگزار نماییم، البته سال‌های قبل هم بسیار خوب برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه در مورد تمایز برگزاری هفته پژوهش و فناوری نسبت به سال‌های گذشته گفت: مورد اول این است که امسال با توجه به نامگذاری سال «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری، تمام برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری باید در راستای این شعار باشد. تمایز دوم امسال بحث شیوع بیماری کرونا است؛ این معضلی که ایران و کل جامعه بشری را در برگرفته است و کلیه برنامه‌ها را تحت تاثیر خودش قرار داده است.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تصریح کرد: خوشبختانه بخش پژوهش و فناوری، شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری و نهاد‌های صنعتی و همچنین نهاد‌های سلامت‌ساز در زمینه مقابله با ویروس کووید -۱۹ خیلی خوب درخشیدند و باید بخشی از این عملکرد مقابله با کرونا را در هفته پژوهش و فناوری منعکس کنیم تا به وظیفه خودمان عمل کرده باشیم. مقوله سوم آن است که باید بحث علوم انسانی، هنر و معماری و به ویژه حوزه و دانشگاه را بتوانیم در هفته پژوهش و فناوری برجسته، گسترده و قوی‌تر از سال‌های قبل عملی کنیم.

هفته پژوهش امسال و برنامه‌ای مشترک با وزارت کشور در ادامه نیسی دبیر ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری و مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فناوری وزارت علوم، ضمن خیر مقدم به مدعوین حضوری و مجازی گفت: هر ساله یک برنامه پیشنهادی از هفته پژوهش و فناوری ارائه می‌دهیم و روی این برنامه با احترام به نظر شما تصمیم گیری می‌کنیم.

وی افزود: مطابق روال هر سال روز‌ها و شعار‌هایی نیز تعیین می‌گردد که ذیل آن دانشگاه ها، پژوهشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی شروع به برنامه ریزی خواهند کرد. همچنین امسال یک برنامه مشترک نیز با وزارت کشور داریم برای برگزاری هفته پژوهش و فناوری استانی و یک برنامه ملی که در تهران و در سطح کل کشور است. یک برنامه هم برای هر استان خواهیم داشت که یک تفاهم نامه با وزارت کشور امضا خواهیم کرد و ذیل این تفاهم نامه به تمام استانداری‌ها ابلاغ خواهد شد که با دانشگاه مادر آن استان جلساتی با موضوع هفته پژوهش و فناوری تشکیل شود و در نهایت برنامه‌های استانی زیر نظر ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری انجام خواهد شد.

نیسی در ادامه در مورد هفته پژوهش و فناوری استانی و ملی این طور توضیح داد: هر ساله یک هفته قبل از شروع هفته پژوهش و فناوری که از مورخ ۲۲ الی ۲۸ آذرماه سال جاری می‌باشد برنامه هفته پژوهش و فناوری استانی را خواهیم داشت، به این منظور که هفته پژوهش و فناوری ملی و استانی با یکدیگر هم پوشانی پیدا نکند و معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها و دیگر مدعوین در استان‌های مختلف بتوانند در برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری ملی که در تهران برگزار می‌شود، شرکت کنند.

تقدیر از پژوهشگران برتر، ۲۵ آذر ماه وی همچنین در مورد جشنواره تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر توضیح داد و گفت: آیین تقدیر از پژوهشگران برتر روز سه شنبه ۲۵ آذر ماه سال جاری و همچنین بیست و یکمین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن بازار از روز پنجشنبه ۲۷ الی ۳۰ آذرماه در محل دایمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار خواهد کرد.

وی در خاتمه تصریح کرد: به مدت دو سال است که نمایشگاه دستاورد‌های هفته پژوهش و فناوری همراه با نمایشگاه ایران ساخت که متولی آن معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است برگزار می‌شود و امسال هم به همین شکل خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: غلامحسین رحیمی وزارت علوم هفته پژوهش تقدیر از پژوهشگران پژوهش و فناوری وزارت علوم هفته پژوهش و فناوری پژوهش و فناوری برنامه ها یک برنامه سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۴۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال قطعی برق برای کشاورزان نخواهیم داشت

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: امسال قول داده شده کشاورزی از قطعی برق خارج شود و مجلس نسبت به آن کوتاه نخواهد آمد و حاضر نمی‌شود با قطع برق، امنیت غذای مردم به خطر انداخته شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  ذبیح‌الله اعظمی سارودیی سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس اظهار داشت: بیش از 95 بخش کشاورزی خرده مالک است و نقش مشارکت مردمی حائز اهمیت است. سال گذشته وزارت نیرو هر جایی که دچار کمبود می‌شد سراغ صنعت می‌رفت. از سال گذشته وزارت نیرو به بخش کشاورزی و غذای مردم آمده که بارها مورد تذکر قرار گرفته است.

وی افزود: سال گذشته در شدیدترین شرایط گرمایی، برق چاه‌های کشاورزی قطع می‌شد که عادلانه نیست. در حالی که برخی گلخانه‌ها نیاز شدید به آب و برق دارند. امسال قول داده شده کشاورزی از قطعی برق خارج شود و مجلس نسبت به آن کوتاه نخواهد آمد و حاضر نمی‌شود با قطع برق، امنیت غذای مردم به خطر انداخته شود.

اعظمی ساردویی با  خرسندی از بارشهای خوب امسال بیان کرد: به میمنت بارندگی‌ها می‌توان امسال جشن خودکفایی را برگزار کرد اما ادامه این روند مستلزم تامین منابع آبی است. وزارت نیرو یک سال فرصت داشته کمبود برق را تامین کند و امید می‌رود در هفته‌های آینده تصمیمات مناسبی اتخاذ شود.

وی گفت:قطعی برقها عادلانه نیست و برخی کشاورزان و دامداری‌ها مجبور به صرف هزینه‌های بیشتر می‌شوند.

خودکفایی گندم نیازمند تامین برق 24 ساعته است

بنابراین گزارش هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران ضمن پیش بینی تولید 14 تا 14.5 میلیون تن گندم برای امسال گفت: اگر به موقع پول داده شود و جایزه تحویل از سوی دولت اعلام شود، امسال بالای 12 میلیون تن خرید خواهیم داشت. تا پایان امروز حدود 400 هزار تن خرید خواهیم داشت که نسبت به مدت مشابه سال قبل تقریبا 70 تا 80 درصد بیشتر خواهد بود.

وی افزود: مشارکت مردم در تولید گندم، بالای 98 درصد است. تولید مستلزم فراهم شدن الزامات است اما در برخی مواقع از جمله آب مورد نیاز تولید گندم الزامات فراهم نمی‌شود که نتیجه 3 دهه اشتباه است.

هاشمی گفت: متاسفانه وظایفی که وزارت نیرو بر عهده دارد، مغفول مانده که یکی از آنها تامین برق 24 ساعته مورد نیاز کشاورز است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شعار امسال با انسجام جامعه کارگری محقق خواهد شد
  • نوبت اول آزمون سراسری آغاز شد/رقابت ۲۶ هزار داوطلب در کردستان
  • اجرای ۷۱۰ عنوان برنامه در هفته عقیدتی در مرکزی
  • تدوین ۱۱ برنامه کشاورزی برای تحقق شعار سال در قزوین
  • موزه ها گنحینه فاخر علم و هویت ایرانیان هستند
  • برگزاری ۸۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته کار و کارگر در استان همدان
  • امسال قطعی برق برای کشاورزان نخواهیم داشت
  • آغاز خرید و فروش مسکن از خرداد امسال در سامانه خودنویس
  • "همه ما مدیون توییم" شعار هفته معلم ۱۴۰۳
  • شروع هفته کار و کارگر با شعار «مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی»