Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@04:03:58 GMT

ساوت چاینا: شورای امنیت بار دیگر به آمریکا «نه» گفت

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۹۵۰۹۲

ساوت چاینا: شورای امنیت بار دیگر به آمریکا «نه» گفت

به گزارش ایرنا، ساوت چاینا در این مطلب خاطر نشان کرد: حرکت تاریخی شورای امنیت در «نه» گفتن به درخواست آمریکا برای بازگرداندن تحریم ها علیه ایران، مثل بمب هر اقدامی از سوی واشنگتن علیه ایران در سازمان ملل را منفجر و متلاشی کرد.

این روزنامه با اشاره به اینکه واکنش شورای امنیت به درخواست فعال سازی «مکانیسم ماشه» مقام های دولت دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا را بشدت خشمگین کرده است تاکید کرد:  «با وجود همه تحرکات آمریکا، ریاست دوره ای شورای امنیت تقاضای این کشور برای بازگرداندن تحریم ها علیه ایران را رد کرد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش می افزاید که «دایان دیجانی» سفیر اندونزی در سازمان ملل که کشورش ریاست دوره ای شورای امنیت را بر عهده دارد، گفته است طبق خواست روسیه و چین، نتایج آرای ۱۵ عضو درباره درخواست آمریکا را اعلام کرده است.

وی افزود: همه اعضای شورای امنیت بجز دومنیکن و خود آمریکا اعلام کرده اند مخالف درخواست آمریکا و بازگرداندن تحریم ها هستند و چنین حقی را برای آمریکا که از برجام خارج شده و عضوی از آن نیست قایل نمی دانند.

ساوت چاینا از قول دیجانی آورده است: اعضای شورای امنیت با نگارش نامه هایی اعلام کرده اند که درخواست آمریکا را نمی پذیرند و با این حساب توافق و اجماعی بر سر این موضوع وجود ندارد و ریاست شورای امنیت در موقعیتی نیست که بتواند برای برنامه آینده تصمیم گیری کند.

روزنامه چینی اضافه کرد: با توجه به اظهارات وی، شورای امنیت دیگر دستکم تا زمانی که اندونزی ریاست دوره ای شورای امنیت را برعهده دارد اقدامی درباره درخواست آمریکا برای فعال کردن مکانیسم ماشه انجام نخواهد داد و نیجر که ماه سپتامبر (شهریور) ریاست دوره ای این شورا برعهده می گیرد خود در کنار چند کشور دیگر در نامه ای تاکید کرده است آمریکا هیچ حقی برای اقدام علیه ایران در این زمینه ندارد و عضوی از برجام نیست بنابراین عملا نیجر هر تقاضایی از سوی آمریکا را مردود دانسته است.

سفرای چین و روسیه نیز بنا به این گزارش از بیانیه شورای امنیت در رد تقاضای آمریکا استقبال کرده اند «جانگ جون» نماینده چین آن را «گامی صحیح در مسیری درست» دانسته و انتقادهای آمریکا از پکن را نیز مردود اعلام کرده است.

منبع: ساوث چاینا مورنینگ پست برچسب‌ها ایالات متحده آمریکا مکانیسم ماشه پکن پروندهٔ خبری شکست قطعنامه ضدایرانی آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا مکانیسم ماشه پکن ایالات متحده آمریکا مکانیسم ماشه پکن درخواست آمریکا شورای امنیت ریاست دوره ای اعلام کرده علیه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۵۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست بلینکن از چین در رابطه با ایران و کره شمالی

وزیر امور خارجه آمریکا در سفر به پکن از دولت چین خواست که از نفوذ خود برای کنترل نقش ادعایی ایران در تشدید بحران فعلی منطقه تغییر رفتار "خطرناک" پیونگ‌یانگ استفاده کند.

به گزارش ایسنا، "آنتونی بلینکن" وزیر امور خارجه آمریکا که از ابتدای جنگ غزه با حمایت تمام‌عیار از رژیم صهیونیستی از مسئولیت خود در تشدید تنش‌ها در منطقه شانه خالی کرده است، در سفر به پکن ادعایی را علیه نقش ایران در بحران فعلی منطقه مطرح کرد.

خبرگزاری اسپوتنیک در این باره گزارش داد، بلینکن که به پکن سفر کرده است، در کنفرانسی خبری گفت: از چین می‌خواهم از نفوذ خود در منصرف کردن ایران و نیروهای نیابتی آن از گسترش درگیری در خاورمیانه استفاده کند.

ادعای بلینکن درباره نقش ایران در گسترش این درگیری در حالی است که واشنگتن از ابتدای جنگ غزه که به تنش‌ها در منطقه دامن زده و در پی پاسخ‌ تلافی‌جویانه گروه‌های مقاومت منطقه به اقدامات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه، بیم درگرفتن جنگی تمام‌عیار و گسترده در منطقه را ایجاد کرد، به حمایت دیپلماتیک، مالی و نظامی از تل‌آویو پرداخته است.

شمار تلفات جنگ غزه طی حملات کورکورانه رژیم صهیونیستی که بیمارستان‌ها، مساجد، کلیساها و ساختمان‌های مسکونی از آن مستثنی نبوده‌اند، از ۳۴ هزار نفر فراتر رفته است.

افزون بر این، ۸۵ درصد از جمعیت غزه در شرایطی که ۶۰ درصد از زیرساخت‌های حیاطی این منطقه از بین رفته و دسترسی کافی به غذا، آب آشامیدنی و دارو وجود ندارد، از خانه‌های خود آواره شده‌اند.

ایران با محکوم کردن حمایت آمریکا از جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی در غزه تحت عنوان "حق اسراییل برای دفاع از خود" بر حمایت خود از آرمان آزادی‌بخش گروه‌های مقاومت فلسطینی تاکید کرده است‌.

با این حال، مقامات ایران ادعای آمریکا و متحدان آن مبنی بر حمایت مالی و نظامی از گروه‌های مقاومت منطقه و کنترل اقدامات آن‌ها را که "نیروهای نیابتی ایران" خوانده می‌شوند را رد کرده و گفته است که آن‌ها به طور مستقل و طبق صلاحدید خود عمل می‌کنند.

ایران اخیرا، به حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری سفارت ایران در دمشق طی عملیات "وعده صادق" پاسخ داد و آن را اقدامی مشروع برای دفاع از منافع ملی و در چارچوب بند ۵۱ منشور سازمان ملل تلقی کرد.

اسپوتنیک همچنین گزارش داد که بلینکن گفت: از چین می‌خواهم از نفوذ خود برای فشار آوردن به پیونگ‌یانگ برای پایان دادن به رفتار خطرناک خود و مشارکت در گفتمان استفاده کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات
  • مدودف: توقیف دارایی های روسیه در آمریکا بی پاسخ نمی ماند
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • بیمه سرمد میزبان جلسۀ عمومی شورای هماهنگی شرکت‌های بیمۀ استان اصفهان
  • تلنگری به طرفداران گفتمان سازش
  • از «مصطفی سعیدی سیرائی» چه می‌دانیم؟مدیری اجرایی با سوابق شهرداری
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • درخواست بلینکن از چین در رابطه با ایران و کره شمالی