Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور شهرک سازی رژیم صهیونیستی تاکید کرد که آنها حتی با فروش یک پیچ جنگنده های اف ۳۵ به کشورهای خاورمیانه مخالف هستند.

به گزارش شفقنا به نقل از آرتی عربی، تساهی هانگبی وزیر امور شهرک سازی اسرائیل که از نزدیک ترین افراد به نتانیاهو نخست وزیر به شمار می آید در گفت و گویی که با رادیو «اف ام ۱۰۳» داشت، گفت: ما با فروش حتی یک پیچ از جنگنده « اف ۳۵» به هر کشوری از خاورمیانه حتی چنانچه با آنها صلح و روابط دوستانه ای داشته باشیم مخالف هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: این موضع گیری ما است که پیش از این هم آن را اعلام کردیم و در هفته های اخیر هم درباره آن شفاف سازی کردیم و توضیح دادیم. حتی اگر آمریکا باوجود مخالفت ما چنین جنگنده های را در اختیار امارات قرار گذارد بازهم ما راه برتری نظامی در منطقه را پیدا خواهیم کرد.

وزیر شهرک سازی رژیم اشغالگر قدس تصمیم واشنگتن برای فروش جنگنده های پیشرفته « اف ۳۵» به ترکیه را با وجود مخالفت مقامات اسرائیلی یادآوری کرد که در نهایت آمریکا بعد از آنکه ترکیه سامانه دفاع موشکی اس ۴۰۰ را از روسیه خریداری کرد چنین معامله ای با ترک ها را متوقف کرد.

او ادامه داد: آمریکا پیش از این با توصیه ما برای عدم فروش اف ۳۵ به ترکیه مخالفت کرد این درحالی بود که ترکیه دشمن ما نبود اما ما احتمال می دادیم که درگیری با آنها پیش بیاید. بهتر است که آمریکایی ها این بار با پیشنهاد ما مخالفت نکنند.

بعد از توافق اخیر امارات و اسرائیل برای روند عادی سازی روابط بعضی از رسانه ها نوشتند که فروش جنگنده اف ۳۵ به امارات یکی از پیش شرط های این توافق بوده است که وزیر شهرک سازی رژیم صهیونیستی چنین چیزی را رد کرد.

پیش از این هم بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مخالفت خود را با فروش جنگنده های اف ۳۵ آمریکا به امارات اعلام کرد که همین باعث شد تا طبق اعلام رسانه ها نشست سه جانبه امارات، اسرائیل و آمریکا لغو شود.

لینک کوتاه: asriran.com/0037aY

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اسراییل جنگنده شهرک سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۷۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است

وزیر دفاع روسیه امروز جمعه گفت: مسکو هرگز سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را تهدید نکرده و از نظر نظامی و ژئوپلتیکی (جغرافیای سیاسی) علاقه‌ای به حمله به کشورهای این ائتلاف ندارد.

به گزارش مشرق، خبرگزاری اسپوتنیک نوشت: سرگئی شویگو در نشست وزیران دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای (SCO) در آستانه، افزود، ما فقط از مردم خود در سرزمین های تاریخی خود محافظت می کنیم.

شویگو گفت: روسیه همواره نهایت تلاش خود را بکار بسته تا توازن قوا و ثبات راهبردی در جهان را حفظ کند.

وزیر دفاع روسیه خاطرنشان کرد، قصد آمریکا برای استقرار زیرساخت های نظامی خود در آسیای جنوبی و شرقی، تهدیدی مستقیم علیه ثبات کشورهای سازمان همکاری شانگهای است.

وی در اظهارنظر درباره اوضاع در منطقه آسیا-اقیانوسیه گفت، ساختارهای نظامی و سیاسی دارای گرایش به آمریکا تلاش می کنند سیستم امنیتی منطقه را بازسازی کنند تا بر این بخش از کره زمین سلطه یابند.

وزیر دفاع روسیه خاطرنشان کرد، بازداشت تروریست های افراطی از خاورمیانه و شمال آفریقا به جنوب شرق آسیا زمینه را برای تنش جدید در منطقه ایجاد کرده است.

این مقام روسیه گفت: آمریکا از تاکتیک های دامن زدن به کانون های بی ثباتی در جهان، ایجاد تهدیدهای امنیتی استفاده و در عین حال، کمک های نظامی را به طور همزمان ارائه می دهد.

شویگو همچنین به پیامدهای فاجعه بار احتمالی ناشی از حملات مداوم اوکراین به نیروگاه هسته ای زاپوریژیا اشاره کرد و گفت حملات مداوم نیروهای مسلح اوکراین به نیروگاه هسته ای زاپوریژیا که می تواند به عواقب فاجعه بار منجر شود، نگران کننده است.

سازمان همکاری شانگهای در سال ۲۰۰۱ تأسیس شد. هند، ایران، قزاقستان، چین، قرقیزستان، روسیه، تاجیکستان، پاکستان و ازبکستان اعضای کامل آن هستند. افغانستان، بلاروس و مغولستان کشورهای ناظر آن را تشکیل می‌دهند. آذربایجان، ارمنستان، مصر، کامبوج، نپال، قطر، امارات، عربستان سعودی، ترکیه، سریلانکا، مالدیو، میانمار، بحرین و کویت شرکای گفت‌وگو هستند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • بلینکن: چین می‌تواند نقش میانجی‌گر را در خاورمیانه ایفا کند
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده و گسترش آن را نمی‌پذیریم
  • حمله جنگنده‌های اسرائیلی به مقر صلیب سرخ در غزه
  • گزارش تلویزیون اسرائیل از سوخو 35‌ های در راه ایران
  • اوضاع غزه، موضوع مذاکرات وزرای خارجه بریکس در مسکو
  • مخالفت مصر با کوچاندن فلسطینی ها به صحرای سینا
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکو