Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از پایگاه خبری وبدا علوم پزشکی گلستان، وی از کارکنان بهورز شاغل در بخش بهداشت شهرستان گنبدکاووس بود که از چندی قبل به ویروس کرونا مبتلا شده بود و پس از دو هفته بستری در بخش آی‌سی‌یو بیمارستان پیامبر اعظم(ص) گنبدکاووس جان‌به‌جان آفرین تسلیم کرد. این شهید از سال ۱۳۷۴ به‌عنوان بهورز در شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس مشغول به خدمت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهید خوجم بردی چرکزی از خود ۳ فرزند به یادگار گذاشته است.

اولین شهید مدافع سلامت اهل تسنن استان گلستان پس از شیوع بیماری کرونا، وظایفی همچون بیماریابی، پیگیری وضعیت بیماران مستقر در منازل، بیماران ترخیص شده از بیمارستان و آموزش به جامعه در معرض خطر این بیماری را بر عهده داشت.

پیش از این دکتر عبدالله عباسی و حسن نظری به‌عنوان مدافع سلامت استان گلستان، در راه مبارزه با کرونا به شهادت رسیده بودند.

دومین شهید مدافع سلامت آسمانی شد درگذشت یک پزشک دیگر بر اثر ابتلا به کرونا  کد خبر 543759 برچسب‌ها استان گلستان كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان گلستان كرونا در ايران مدافع سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۷۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • دیدار امیرحسین صادقی با خانواده شهید مدافع حرم
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان
  • تولد ستاره جدید رئال برابر بایرن!
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی