Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-02@03:19:10 GMT

◄ چالش مدیران جدید صنعت هوانوردی

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۹۹۹۹۷

◄ چالش مدیران جدید صنعت هوانوردی

تین نیوز

مهرداد فرشیدی- کارشناس  حمل‌ونقل* مردادماه سال جاری ایامی مهم و تعیین‌کننده برای صنعت هوانوردی کشورمان به‌ویژه در سطوح مدیریتی بود چراکه در این ماه شاهد تغییر مدیر سازمان هواپیمایی کشوری پس از سال‌ها بودیم.

اگرچه تغییر مدیر سازمان هواپیمایی کشوری ارتباط چندانی به مدیریت حاکم بر شرکت‌های هواپیمایی داخلی ندارد اما به دلیل آنکه تورج دهقانی‌زنگنه، مدیر هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به‌جای علی عابدزاده مسئولیت سازمان هواپیمایی کشوری را بر عهده گرفته است شاهد چند جابه‌جایی در مدیریت ایرلاین‌های کشور بودیم و به همین دلیل از مردادماه سال جاری به‌عنوان ایامی مهم و تعیین‌کننده در صنعت هواپیمایی ایران یاد می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صنعت هواپیمایی چه در سطوح مدیریت عالی و چه در سطح شرکت‌های هواپیمایی، صنعتی مهم و پیچیده است  که دامنه مسئولیت و حدود اختیارات مدیران در این صنعت بسیار فراتر ازآنچه در ظاهر به نظر می‌رسد، است.

اگرچه از عابدزاده به‌عنوان مدیری با طول خدمتی چندین ساله در صنعت هوانوردی کشور یاد می‌شود و تا حدودی جامعه هوانوردی ایران در انتظار تغییر و تحولات در سطوح مدیریتی بود اما استفاده از مدیر هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان مدیریت جدید سازمان هواپیمایی کشوری با توجه به تغییرات عمده مدیریتی پس از تغییر مدیران ارشد در ایران که به یک اپیدمی مدیریتی مبدل و باعث نگرانی و کنجکاوی اهالی فن شده است؛ همه دست‌اندرکاران صنعت هوانوردی موشکافانه در انتظار تغییرات بعدی در سطح مدیران میانی هم در سازمان هواپیمایی کشوری و هم در ایرلاین حاوی پرچم جمهوری اسلامی ایران هستند که این موضوع علاوه بر بار مالی بسیار زیاد در صنعت هوانوردی کشور، تغییر دیدگاهی و راندمان اجرایی قوانین را بر عهده خواهد داشت.

این موضوع به‌ویژه در آینده ایرلاین‌های پر تعداد داخلی که نـحـوه  صدور مجــوز بــرای فعالیت آنـها و اعطای تسهیـلات و عملکرد آنها تا حدودی تابــع تصمیــم‌های شــخصی مدیریت حاکم بر سازمان هواپیمایی کشوری است اثرگذار خواهد بود.

البته آنچه برای مدیران و فعالان صنعت هوانوردی کشور حائز اهمیت است، بحث مدیران میانی و نحو عملکرد آنها بر صنعتی است که اثرات تصمیم‌گیری در آن فراتر از حدود داخلی خواهد بود و ابعاد بین‌المللی پیدا می‌کند، ضمن آنکه تفاوت دیدگاه‌های مدیریت نظامی در هوانوردی بر مدیریت تجاری بر این صنعت هم از دیگر نگرانی اهالی فن است؛ چراکه تفاوت نگاه مدیران دارای سابقه نظامی با مدیریت تجاری در صنعت هوانوردی قطعا تغییرات عمده‌ای را در هوانوردی کشور به وجود خواهد آورد.

بحث کنترل و توسعه فرودگاه‌های ایران، ایمن‌سازی فضای هوایی کشور آن‌طور که مدنظر ایرلاین‌های بین‌المللی برای استفاده تجاری و سودآور از این فضا است، نحوه برخورد با تحریم‌های اعمال‌شده علیه صنعت هوانوردی کشور، فرسوده بودن و لزوم بازسازی ناوگان هوایی کشور، مدیریت بحران کرونا در صنعت هوانوردی کشور، رفع مشکلات مالی ناشی از شیوع بیماری کووید- ۱۹ در میان ایرلاین‌ها، بازنگری چارت سازمان هواپیمایی کشوری و بهینه‌سازی آن منطبق با نیازهای صنعت هوانوردی کشور، استفاده از مدیران لایق و با تجربه در سمت‌هایی که متناسب با علم و تجربه آنها ازجمله موضوعات مهم و کلیدی در صنعت هواپیمایی کشوری است.

از سوی دیگر، بررسی وضعیت آشفته مدیریتی در تعدادی از شرکت‌های هواپیمایی داخلی که باعث تغییر مداوم مدیران عامل و دیگر مدیران اجرایی بسیاری از آنها در سال‌های اخیر شده است و مشکلات عدیده دیگر، همگی از انتظارات فعالان صنعت هواپیمایی کشوری است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: صنعت هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری صنعت هوانوردی کشور صنعت هوانوردی صنعت هواپیمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۹۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، چراکه نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی نصوحی امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در حاشیه نشست شهرگاه (هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری) با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک اظهار کرد: برنامه شهرگاه از تلفیق موضوع شهرداری و دانشگاه گرفته شده است، بدین صورت که بتوانیم یک هم‌نشینی نزدیک بین مدیریت شهری و اعضای هیئت علمی دانشگاه ایجاد کنیم.

وی افزود: در این راستا برنامه‌های شهرگاه در دانشگاه‌های مختلف با موضوعات متنوعی اجرا می شود.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: امروز مدیریت شهری با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک مهمان دانشگاه صنعتی اصفهان است؛ در این نشست اساتید دانشگاه یافته‌های خود را که در قالب پایان‌نامه، مطالعات و پژوهش داشتند، به مدیران شهری ارائه می دهند.

نصوحی ادامه داد: مدیران شهری در این نشست تلاش می‌کنند تا از این فرصت برای اجرای بهتر ایده‌ها و تجربیات این اساتید استفاده کنند، همچنین از آخرین یافته ها و مطالعات دانشگاهی مطلع شوند که این موضوع می‌تواند در برنامه‌ریزی‌ها و رفع مشکلات موجود نقش به‌سزایی داشته باشد.

وی اضافه کرد: در این نشست‌ها مدیران شهری می‌توانند با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها آشنا شوند و از این طریق در برنامه‌ریزی‌ها ارتباط نزدیکی برقرار کنند.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: در این نشست به برنامه‌ریزی یکپارچه زیرساخت‌های حمل‌ونقل پرداخته شد و برآورد مدیران شهری و اساتید دانشگاهی بر این بود که در دنیا با استفاده از این روش، حدود ۲۰ درصد از هزینه‌های نگهداری و تعمیرات زیرساخت‌های حوزه حمل‌ونقل کاهش پیدا کرده است و می‌توان گفت، این عددِ قابل‌توجهی بوده است که توانسته پس‌انداز شود.

نصوحی با بیان اینکه شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری مکانیزم‌ها و سازوکارهای مختلفی برای ارتباط با دانشگاه دارد، بدین صورت که شورای پژوهش در مجموعه شهرداری اصفهان وجود دارد، همچنین پیشنهادهای پروژه های پژوهشی دانشگاهیان به مدیران شهری ارائه و بررسی می‌شود و نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

وی افزود: ما در بخش تحصیلات تکمیلی و دکترا نیز در این زمینه ظرفیت‌های بسیاری داریم که پژوهش‌های آن‌ها می‌تواند حول محور نیازهای جدی مدیریت شهری قرار گیرد و یک فعالیت کاربردی محسوب شود.

کد خبر 749507

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • سود تلفیقی وبشهر به ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان رسید
  • پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • اختصاص یک میلیارد تومان پژوهانه به استادان برگزیده کشوری
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد