Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان قم‌ سید مهدی علیزاده طباطبایی اظهار داشت: در راستای تکمیل زیر ساخت های منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان و خدمت‌رسانی هر چه بیشتر به فعالان و تجار مستقر در منطقه، از سوی شرکت گاز استان قم احداث خطوط گاز رسانی به فاز سه این منطقه اجرا شد.

وی افزود: طول این خط گاز سه هزار متر می‌باشد که متقاضیان احداث واحدهای تولیدی در فاز سوم منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان می‌توانند در آینده نزدیک با احداث خطوط شبکه گازرسانی داخلی، که مطالعات و طراحی شبکه آن نیز از سوی منطقه ویژه، آغاز شده است، از این زیر ساخت بهره مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طباطبایی اضافه کرد: همچنین پروژه مطالعات و طراحی شبکه آب در فاز سه در مساحت ۷۵۰ هکتار نیز همزمان با این پروزه آغاز و در حال پیگیری می باشد.

مدیرعامل منطقه ویژه قم ادامه داد: در همین راستا اجرای شبکه گاز رسانی به بخش های دیگری از فاز ۲ منطقه نیز انجام شده است، از دیگر اقدام های صورت گرفته تکمیل خطوط آبرسانی در فاز های یک و دو منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان می باشد، شبکه آبرسانی در این دو فاز نیز به طول هزار و ۹۰۰ متر مربع با اعتبار پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال اجرا شد، که با اجرای این طرح بخش های باقیمانده ای از فاز ۱ و ۲ منطقه ویژه تحت پوشش شبکه آبرسانی قرار گرفت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی دیگر از اقدام های صورت گرفته در این منطقه طرح جا به جایی شبکه برق ۲۰ کیلو ولت، موصوف به خط راهجرد را از جمله آن دانست و گفت: این شبکه برق در حدود ۴۰ سال پیش احداث شده است و در زمان واگذاری زمین به منطقه ویژه حدود ۱.۵ کیلومتر از این شبکه ۲۰ کیلو ولت در داخل محدوده منطقه ویژه قرار گرفت که با واگذاری زمین های این بخش از منطقه به سرمایه گذاران، نیاز به جا به جایی این شبکه برق بوده که با توافق و طراحی شرکت توزیع برق قم اجرا شد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به روند افزایش تعداد سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان و تقاضای انرژی برق، از سال ۱۳۹۶ درخواست افزایش قدرت پُست فعلی از پنج هزار کیلو وات به ۶ هزار و ۸۰۰ کیلو وات در دستور کار قرار گرفت و در حال پیگیری می باشد، در این رابطه با افتتاح نیروگاه برق مقیاس کوچک در منطقه ویژه در سال گذشته افزایش قدرت برق از پنج هزار  به ۶ هزار کیلو وات می تواند از این راه تامین شود.

منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان قم، در محدوده ای به وسعت ۲ هزار هکتار در ۱۸۵ کیلومتری تهران در سال ۱۳۷۶ به تصویب هیات وزیران رسید.

این منطقه به عنوان مهمترین منطقه ویژه اقتصادی که به مرکز سیاسی - اقتصادی کشور نزدیک می باشد، در چهار راه جاده های ترانزیت ،جاده ابریشم، مجاورت راه آهن سراسری و بزرگراه های اصلی شمال، جنوب ، شرق و غرب ایران واقع شده است، از این رو جهت برقراری ارتباط با اروپا، کشورهای آسیای میانه و خلیج فارس به منظور تولید، صادرات و ترانزیت کالا، موقعیتی ممتاز و منحصر به فرد داشته و قادر است نقش تعیین کننده ای در اقتصاد کلان کشور ایفا نماید.

تاکنون ۱۵۳ واحد صنعتی و تجاری در این منطقه پروانه بهره برداری دریافت نمودند که ۱۴۱ واحد فعال و این رقم نمایان گر فعالیت ۹۲ درصد از واحدهای دارای پروانه بهره برداری منطقه می باشد.

برچسب‌ها هفته دولت قم منطقه ويژه اقتصادی سلفچگان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته دولت قم منطقه ويژه اقتصادی سلفچگان هفته دولت قم منطقه ويژه اقتصادی سلفچگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۰۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش چهار برابری درآمدهای نفتی ایران با شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها

«یودی لووی»، رئیس سابق بخش جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد در مصاحبه‌ای با یک رسانه اسرائیلی گفته چنانچه شرکای اسرائیل قصدی جدی برای تضعیف تهران دارند باید زیرساخت‌های نقل و انتقالات پولی این کشور را هدف قرار دهند.

روزنامه تایمز اسرائیل نوشته «لوی» سال ۲۰۱۶ بعد از ۳۵ سال کار برای دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل از سمتش به عنوان واحد جنگ اقتصادی موساد کناره‌گیری کرد.

مسئولیت لوی در دوران حضور در موساد تحقیق درباره گردش مالی دولت‌ها و گروه‌های متخاصم با اسرائیل شامل حماس، حزب‌الله و ایران بوده است.

او در این مصاحبه با تایمز اسرائیل از شرکا و متحدان اسرائیل خواسته «نوع متفاوتی از جنگ اقتصادی» را علیه جمهوری اسلامی ایران به کار بگیرند: جنگی که روی مردم ایران اثرگذار نباشد و در عین حال، مانع از انتقال پول از سوی ایران به گروه‌های متحدش در غرب آسیا شود.

لوی گفت: «طی سال‌های متمادی با هماهنگی قاسم سلیمانی، ایرانی‌ها زیرساختی باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها و انتقال پول به سراسر دنیا ایجاد کردند.»

این کارشناس سابق موساد تصریح کرد تحریم‌ها علیه ایران تا اندازه زیادی بی‌اثر بوده‌اند، زیرا آنها تن‌ها اعلام شده و هرگز اجرا نشده‌اند.

او گفت: «بسیاری از کشور‌ها در دنیا احساسشان این بود که تحریم‌های آمریکا انگیزه‌های سیاسی دارند.»

لوی اضافه کرد: «در صدر آنها کشور‌های اروپایی قرار داشتند که احساسشان این بود که آنها بابت تجارت با ایران تحت فشار‌های شدید قرار می‌گیرند و حتی مجازات می‌شوند در حالی که آمریکا هیچ تحریمی علیه برخی کشور‌های دیگر مانند قطر که در آنجا منافع دارد اعمال نمی‌کند.»

تایمز اسرائیل نوشته گزارش‌ها حاکی است ایران به طرز فزاینده‌ای در دور زدن تحریم‌های نفتی مهارت کسب کرده است.
در یک جلسه استماع در کنگره آمریکا در ماه دسامبر، «کلیر جانگمن»، یکی از مقام‌های گروه موسوم به «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» (یوآنی) گفت که درآمد‌های نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده است.

گروه «یوآنی» که ارتباطاتی با دولت آمریکا و رژیم اسرائیل دارد گروهی متشکل از مقام‌های سابق امنیتی، دیپلمات‌ها و محققان آمریکایی است که هدف خود را فشار بر برنامه هسته‌ای ایران اعلام کرده‌اند.

یانگمن در آن جلسه مدعی شد که برآورد‌ها حاکی است حدود ۳۰۰ کشتی تحت مالکیت و تحت پرچم کشورهای مختلف در حال حاضر نفت ایران را حمل و آن‌ها را به مقصد می‌رسانند.

منبع: همشهری آنلاین

tags # نفت ، ایران ، تحریم های آمریکا سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری و زهکشی مغان
  • کسب رتبه برتر منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در بین مناطق ویژه اقتصادی کشور
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد
  • افزایش چهار برابری درآمدهای نفتی ایران با شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها