Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین زیر ساخت گردشگری در منطقه گردشگر پذیر موگرمون شهرستان لنده به مناسبت هفته دولت و با حضور نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه،بهمئی،چرام ولنده در مجلس شورای اسلامی،معاون امور اقتصادی استاندارکهگیلویه و بویراحمد، معاون گردشگری استان، فرماندار شهرستان لنده و برخی دیگر از مسئولان استانی و شهرستانی کلنگ زنی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلوی وبویراحمد؛ معاون گردشگری، اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد در آیین کلنگ زنی این پروژه با بیان اینکه این با نگاه ویژه دولت تدبیر وامید در راستای رفع محرومیت زدایی در مناطق کم تر توسعه یافته این پروژه به عنوان اولین زیر ساخت گردشگری در شهرستان لنده،کلنگ زنی شده است،اظهار کرد: اردوگاه گردشگری با اعتبار 72میلیارد ریال در منطقه گردشگری موگرمون شهرستان لنده ایجاد می شود.

محمد حسین زاده با بیان اینکه این پروژه با سرمایه گذاری بنیاد علوی کشور و حمایت اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد احداث می شود،تصریح کرد: از مجموع اعتبار اختصاص یافته به اردوگاه گردشگری موگرمون 15میلیارد ریال اعتبار ملی،10میلیارد ریال اعتبار استانی و15میلیارد ریالسهم سرمایه گذاری بیناد علوی است.»

حسن زاده با بیان اینکه احداث اردوگاه گردشگری موگرمون لنده یکی از 9پروژه مصوب شده جهش تولید اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد است،عنوان کرد:  «از محل تسهیلات اشتغال زایی روستایی و عشایری این اداره کل نیز 32میلیارد ریال تسهیلات به این پروژه اختصاص یافته است.

معاون گردشگری، اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد،با بیان اینکه این پروژه در زمینی به مساحت 11هزار متر مربع اجرا می شود،گفت: در این اردوگاه گردشگری قرار است سوئیت های اقامتی،آلاچیق،سکونشینمن،رستوران،آبشار مصنوعی،سرویس بهداشتی ایجاد شود.
شهرستان لنده یکی از شهرستان‌های استان کهگیلویه و بویراحمد است و در سال 1391 شهرستان شد. تا پیش از آن بخش لنده از توابع شهرستان کهگیلویه بشمار می‌آمد،مرکز این شهرستان، شهر لنده می‌باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کلنگ زنی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد اردوگاه گردشگری شهرستان لنده کلنگ زنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۰۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: در راستای حفظ آثار تاریخی به جای مانده از نیاکان، یک خانواده ملایری ۵۹ شیء تاریخی را به اداره میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، محسن معصوم علیزاده امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آثار باستانی، دفینه‌ها و گنجینه‌های مادی و معنوی هر ملت و میراث‌فرهنگی آن‌ها محسوب می‌شود.

وی افزود: اشیا و آثار باستانی بیان کننده پیشینه تاریخی و تمدن هر کشور و سرزمین است. قدمت تاریخی این اشیا سبب ارزشمند بودن آن‌ها و اعتبار تاریخی ملت‌ها می‌شود، به نحوی که برای نگهداری و مراقبت از این هویت‌های تاریخی هر ملت باید همه احساس مسئولیت کند و هزینه‌های هنگفتی در سال از سوی دولت‌ها برای این موضوع پرداخت می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان خاطرنشان کرد: در هر خانه‌ای کتابی، نوشته‌ای، فرشی، گلدانی، تابلو و میراثی از پدران و مادران و گذشتگان وجود دارد که با حساسیت خاصی نگهداری می‌شود و برای اعضای آن خانه از ارزش و اعتبار ویژه‌ای برخوردار است، چراکه نشان‌دهنده هویت فرهنگی، میراث خانوادگی و ارزش‌های یک خاندان است.

معصوم‌علیزاده اضافه کرد: حفظ آثار تاریخی و فرهنگی در یک منطقه نیز همین جایگاه را میان اعضای یک جامعه دارد و نشان‌دهنده هویت و تمدن یک ملت است، به ویژه ملتی همچون ایران که تمدنی بسیار قدیمی و درخشان دارد و زمانی که بسیاری از جوامع غربی و شرقی هنوز به وجود نیامده بود، ایران از تمدن غنی و پیشرفته برخوردار بود.

وی اضافه کرد: این اشیا و آثار تاریخی و فرهنگی همچون اجداد ما هستند و به دلیل اینکه حاصل هنر و نبوغ پیشینیان ما است، باید در حفاظت و حراست از این میراث نهایت دقت و کوشش را به عمل آوریم و چه خوب است که برای ماندگاری بهتر آثار تاریخی در اختیار موزه‌ها و مخازن امن قرار گیرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان تاکید کرد: اهدای آثار تاریخی یکی از راه‌های حفظ اشیا، اموال فرهنگی و غنی‌سازی موزه‌ها به لحاظ داشته‌های فرهنگی و آثار است که در راستای حفظ آثار تاریخی به جای مانده از نیاکان، یک خانواده ملایری ۵۹ شیء تاریخی را به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا کرد که امیدواریم این کار پسندیده در جامعه ما ادامه‌دار باشد.

معصوم‌علیزاده اضافه کرد: با توجه به رویه موجود در قوانین و ضوابط موزه‌های دنیا مبنی بر اینکه اگر فرد یا سازمانی آثار تاریخی خود را به مرجع و منبع اصلی بازگردانند، آثار اهدایی به نام آن‌ها در تاریخ کشور ثبت و بر همین اساس اشیا به نام خانواده محبی ثبت خواهد شد.

وی گفت: این اشیا توسط مسعود محبی از ایرانیان ساکن آمریکا و بعد از فوت پدرشان به موزه لطفعلیان ملایر اهدا شد که شامل ۵۹ شیء تاریخی با قدمت‌های مختلف است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: این اشیا برای دوران مختلف پیش از تاریخ، دوران تاریخی اسلامی و معاصر از جمله پیه‌سوز، پیکرک‌های کوچک، انگشتر، باروت‌دان، ابریق و ظروف مختلف کاربردی است که پس از کارشناسی به منظور طی فرآیندهای قانونی تحویل امین اموال استان شد.

معصوم‌علیزاده با اشاره به اینکه اصالت و هویت بیش از نیمی از این مجموعه به صورت قطعی تأیید شده است، افزود: تعیین اصالت تعدادی دیگر از این آثار به پژوهش و مطالعات دقیق‌تری نیاز دارد.

کد خبر 749012

دیگر خبرها

  • با احداث سد آبریز، زنان و دختران کهگیلویه برای گوجه چینی به دیگر استانها نخواهند رفت
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • اولین دستگاه رادیو تراپی وارد کهگیلویه و بویراحمد شد
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس جاده‌ای شهرک صنعتی در بویراحمد
  • پایگاه اتوبوس آمبولانس در بویراحمد کلنگ‌زنی شد
  • ساخت سه پایگاه امدادی اورژانس در کهگیلویه و بویراحمد
  • خریداری ۵۰۰ دستگاه آمبولانس در کشور
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس در بویراحمد