Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه کارشناسی ظرفیت های فناوری فضایی سنجش از دور در حوزه منابع دریایی و دریانوردی با حضور مدیران اداره کل سنجش از دور سازمان فضایی ایران و مدیران و مسئولان سازمان بنادر و دریانوردی برگزار شد.

در این جلسه نقش حاکمیتی سازمان فضایی ایران در حوزه پایش ماهواره ای و ضرورت استفاده از توان کارشناسی بخش خصوصی و شرکت ها و استارت آپ های فعال در بخش سنجش از دور برای ارائه خدمت در بخش منابع دریایی به بحث و بررسی گذاشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جلسه به منظور معرفی و توسعه کاربردهای فناوری سنجش از دور در حوزه شناسایی ظرفیت های منابع آب دریاها و اقیانوس ها و استفاده بهینه و پایدار از این منابع و نیز شناسایی آلودگی منابع محیط زیست دریایی تشکیل شد.

هدف از این جلسه، شناسایی و احصاء نیازها و ملاحظات سازمان ها و دستگاه های بهره بردار در حوزه پایش ماهواره ای و شناسایی منابع آب دریاها در خلیج فارس و دریای عمان با تاکید بر شناسایی و رصد منابع آلودگی های دریایی با استفاده از فناوری سنجش از دور بود.

در این نشست نادر پسنده مدیرکل ایمنی و حفاظت دریایی سازمان بنادر، برای استفاده از فناوری های فضایی و سنجش از دور به منظور پایش و شناسایی به موقع منابع آلودگی های نفتی و اهمیت کنترل آلودگی های دریایی، اعلام آمادگی کرد.

سایر کارشناسان سازمان بنادر نیز در خصوص پایش و شناسایی تغییرات خط ساحلی، شناسایی پارامترهای آب دریاها، پایش آلودگی های دریایی، پایش جریانات دریایی و غیره به ضرورت رصد و دیده بانی مبتنی بر این فناوری تاکید داشتند.

در این جلسه در خصوص پایش و رصد آلودگی های نفتی و کاربرد تصاویر راداری، نمونه هایی از پایش های ماهواره ای انجام شده توسط سازمان فضایی ایران ارائه شد؛ سپس در خصوص اهمیت استفاده از سامانه های پایش ماهواره ای برای دستیابی به اطلاعات به‌روز در خصوص موضوعات فوق بحث و همفکری صورت گرفت.

از جمله مباحث مهم در این جلسه، مطرح کردن نقش حاکمیتی سازمان فضایی ایران در حوزه پایش ماهواره ای و ضرورت استفاده از توان کارشناسی بخش خصوصی و شرکت ها و استارت آپ های فعال برای ارائه خدمت در بخش حوزه منابع دریایی بود.

کارشناسان سازمان فضایی ایران در خصوص معرفی شرکت ها و استارت آپ ها برای برطرف کردن نیاز کارشناسی سازمان بنادر و دریانوردی اعلام آمادگی کردند.

در پایان جلسه مقرر شد، دوطرف به منظور استفاده از فناوری فضایی در حوزه منابع آب های سواحل جنوبی کشور، مشارکت کارشناسی داشته باشند.

کد خبر 5009171 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان بنادر و دریانوردی فناوری فضایی سازمان فضایی ایران سواحل جنوبی ایران ویروس کرونا تحقیقات علمی هوش مصنوعی واکسن کرونا شرکت دانش بنیان فناوری فضایی استارت آپ ایالات متحده امریکا محرم 99 نوآوری موبایل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حاکمیت سایبری فیس بوک سازمان فضایی ایران استفاده از فناوری پایش ماهواره ای سازمان بنادر سنجش از دور حوزه منابع منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۰۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود

سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهاد‌های مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌ هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهاد‌ها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

دکتر رئیسی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکار‌های رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

دکتر رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آیین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • تاکید رئیسی بر استفاده از مساجد در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • شناسایی یک شهاب سنگ از هسته سیارک توسط محققان کشور
  • ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد
  • همه چیز درباره المپیاد ورزش‌های فناورانه + لینک ثبت نام
  • برچسب هوشمند برای پایش مواد غذایی دریایی ساخته شد
  • پایش مواد غذایی دریایی با جوهر هوشمند ایرانی
  • برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار