Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@05:47:58 GMT

درمان آلزایمر با ارسال امواج الکتریکی عمیق به مغز

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۰۱۳۴۹

درمان آلزایمر با ارسال امواج الکتریکی عمیق به مغز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، عصب شناسان قصد دارند با ارسال امواج الکتریکی عمیق به مغز، بیماران مبتلا به آلزایمر را درمان کنند.

 گروهی از محققان امپریال کالج لندن و انستیتو تحقیقات فراموشی انگلیس بودجه ای ۱.۵ میلیون دلاری از  چند سرمایه گذار آمریکایی از جمله بیل گیتس برای آزمایش این فناوری دریافت کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا آنها ۲۴ بیمار در مراحل اولیه آلزایمر را انتخاب کرده اند تا در آزمایش این درمان شرکت کنند. این روش درمانی روزانه ۲ ساعت و به مدت ۲ هفته انجام می شود.

با کمک این فناوری نوین الکترودهایی به جمجمه متصل می شوند. این الکترودها امواجی بی ضرر با فرکانس بالا به مغز ارسال می کنند. اشعه های مذکور فرکانس های متغیری بین ۲ هزار تا ۲۵۰۰ هرتز دارند و هنگام گذر از روی یکدیگر، یک موج سومی به وجود می آورند که ضعیف و حدود ۵ هرتز است.

محققان معتقدند این موج سوم به درمان بیماران کمک کند. این موج در بخش هیپوکامپوس مغز به وجود می آید که مسئول ایجاد خاطرات تازه است. آنها امیدوارند چنین فرایندی میتوکندری این قسمت از مغز را فعال کند. میتوکندری منبع انرژی سلولی است و که در اثر ابتلا به آلزایمر آسیب می بیند.

فرکانس موج سوم در حقیقت با فرکانس روشن شدن سلول های مغز یکسان است و این امر سبب می شود اعصابی که در نتیجه ابتلا به آلزایمر آسیب دیده اند، دوباره فعال شوند.

آزمایش فناوری روی داوطلبان سالم نشان داد این تکنیک جریان خون به مغز را بیشتر می کند و به ارتقای نتایج تست شناسایی چهره کمک می کند.  

اما  آزمایش بالینی جدید برای نخستین بار با حضور بیماران مبتلا به آلزایمر و از ماه ژانویه ۲۰۲۱ میلادی آغاز می شود.

کد خبر 5008882 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: تحقیقات علمی آلزایمر مغز برق بیل گیتس مغز انسان علوم اعصاب ویروس کرونا تحقیقات علمی هوش مصنوعی واکسن کرونا شرکت دانش بنیان فناوری فضایی ایالات متحده امریکا محرم 99 استارت آپ نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موبایل حاکمیت سایبری فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۱۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی یک بیماری ۱۲ سال قبل از بروز علائم

به گزارش خبرآنلاین، آزمایشی که حساسیت بصری را ارزیابی می کند می تواند به پیش بینی آلزایمر، ۱۲ سال قبل از شروع علائم کمک کند.

مهر در گزارشی به نقل از مدیکال نیوز نوشت: مشکلات بینایی که بر توانایی فرد در خواندن و نوشتن، رانندگی، تشخیص رنگ یا قضاوت در فاصله‌ها تأثیر می‌گذارد، می‌تواند نشانه اولیه بیماری آلزایمر، شایع‌ترین نوع زوال عقل باشد.

مطالعات قبلی نشان داده‌اند که تغییرات فیزیکی در چشم‌ها، مانند آسیب عروق خونی، ممکن است در پیشرفت بیماری آلزایمر دخیل باشد، در حالی که تحقیقات دیگر استفاده از اسکن شبکیه را به عنوان راهی برای تشخیص این بیماری از طریق چشم مورد بررسی قرار داده‌اند.

علاوه بر این، محققان پلاک‌های بتا آمیلوئید- که یکی از دلایل اصلی بیماری آلزایمر در مغز محسوب می‌شود- روی شبکیه و عدسی چشم پیدا کرده اند که به روش‌های غیرتهاجمی بالقوه برای تشخیص بیماری آلزایمر اشاره می‌کند.

اکنون، محققان دانشگاه لافبورو در بریتانیا استدلال می‌کنند که از دست دادن حساسیت بصری می‌تواند بیماری آلزایمر را ۱۲ سال قبل از تشخیص معمول پیش بینی کند.

«احمد بیگده»، محقق ارشد و دکترا در دانشکده ورزش، گفت: «حساسیت بصری به توانایی فرد برای تشخیص و پردازش اطلاعات بصری به طور دقیق و کارآمد اشاره دارد.»

او توضیح داد: «از دست دادن حساسیت بصری می‌تواند منجر به مشکلات مختلفی در درک و پردازش اطلاعات بصری شود، مانند مشکل در تشخیص اشیا یا چهره‌ها، مشکل در خواندن یا پیمایش در محیط‌های آشنا، و چالش‌هایی در درک جزئیات بصری یا تضادها. به عنوان مثال، فردی که حساسیت بینایی کمتری دارد ممکن است هنگام رانندگی در خواندن تابلوهای خیابان دچار مشکل شود.»

بیگده ادامه داد: «ما تصمیم گرفتیم حساسیت بصری را به عنوان یک پیش‌بینی‌کننده زوال عقل بررسی کنیم، زیرا تحقیقات قبلی نشان داده است که افراد مبتلا به زوال عقل اغلب نقص‌های پردازش بینایی را حتی در مراحل اولیه بیماری تجربه می‌کنند.»

وی افزود: «اختلالات بینایی با افزایش خطر ابتلاء به زوال عقل در آینده مرتبط است، که نشان می‌دهد ارزیابی توانایی‌های پردازش بینایی می‌تواند ابزار ارزشمندی در ارزیابی خطر زوال عقل باشد.»

دانشمندان از طریق تحقیقات خود دریافتند که شرکت کنندگان با نمرات پایین‌تر در تست حساسیت بصری در معرض خطر بیشتر تشخیص زوال عقل در آینده هستند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899478

دیگر خبرها

  • امواج کوتاه در دریای خزر
  • فرونشست عمیق زمین در یکی از خیابان‌های مشهد
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • گذر امواج ناپایدار با تندباد و بارش پراکنده از اصفهان/تداوم روند افزایشی دمای هوا در استان
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • شهرهای مختلف چگونه با امواج گرمایی مبارزه می‌کنند؟
  • پیش‌بینی یک بیماری ۱۲ سال قبل از بروز علائم
  • پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم
  • آزمایش چشم آلزایمر را ۱۲ سال قبل از بروز علائم پیش بینی می کند
  • فراموشی و آلزایمر روی صحنه تئاتر