Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@21:23:35 GMT

مهار کرونا در تهران به نگاه متفاوت نیاز دارد

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۰۱۹۰۷

مهار کرونا در تهران به نگاه متفاوت نیاز دارد

به گزارش روز چهارشنبه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نشست شورای فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با حضور سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران  و دکترمحسنی بندپی استاندار تهران، زالی فرمانده ستاد عملیات مدیریت با بیماری کرونا و سایر اعضا برگزار شد.

در ابتدای این نشست علیرضا زالی با ارایه گزارشی از اقدامات انجام شده به تشریح وضعیت بیماری کرونا در تهران پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه به تبیین تاریخچه تشکل ستاد مقابله با کرونای تهران با مشارکت بخش های مهم اجرایی، تقنینی، قضایی و انتظامی و نیروهای مسلح از روزهای آغازین شیوع بیماری پرداخت و آن را یک مدل و اسلوب مدیریتی موفق در نبرد با کرونا برشمرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به برخی از ویژگی های خاص تهران نظیر دارا بودن بالاترین چگالی و تراکم جمعیتی کشور، بالاترین جمعیت اتباع بیگانه، وجود بیشترین مشاغل و سازمان ها و ادارات، جمعیت بالای شناور، مشکلات حاشیه شهری، کمبودهای ساختاری بهداشتی و درمانی اشاره کرد.

وی ضمن تقدیر از تلاش همکاران و سازمان های مختلف با ستاد کرونا در راستای کنترل و مهار بیماری خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۰۸ بیمارستان در تهران برای درمان بیماران کرونایی مشارکت داشته اند و ۹۰ مرکز جامع خدمات سلامت ۲۴ و ۱۶ ساعته نیز در این راستا فعالیت دارند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت افزود: توزیع بیماران در مناطق شهری تهران در پیک اول و دوم بیماری کاملا ناهمگون بود و براساس مطالعات صورت گرفته بیشترین ابتلا مربوط به مناطق شرقی و جنوب شرقی به ترتیب مناطق ۴ ،۲، ۱۴ و ۱۵ بوده و پایین ترین میزان مرگ و میر نیز مربوط به مناطق ۲۲  و ۲۱ شهر تهران بوده است.

زالی در باره تاثیر مشارکت جدی مردم در کنترل و مهار کرونا در پیک اول بیماری یادآور شد: بالاترین میزان ابتلا و بستری و مرگ و میر در پیک دوم بیماری مربوط به هفته دوم خرداد ماه بود که به دلیل بازگشایی مشاغل، کاهش حساسیت آحاد شهروندی، کمرنگ شدن رعایت پروتکل های بهداشت و سفرهای بین شهری اتفاق افتاد.

وی افزود: خوشبختانه آمار مبتلایان رو به کاهش است و در طول ۲ هفته اخیر با الزام استفاده همشهریان از ماسک و همچنین اجرای طرح حضورچرخشی و دورکاری کارمندان شاهد کاهش آمار ابتلا و مرگ و میر در تهران بودیم.

فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت با تقدیر از مشارکت و نظارت سازنده نیروهای انتظامی بر نحوه اجرای پروتکل های بهداشتی در تهران، گشت های نظارتی مشترک حوزه بهداشت و انتظامی را تجربه ای موفق و الگویی خوب از همکاری این دو حوزه عنوان کرد که باعث به ثمر نشستن بسیاری از این مداخلات شد.

وی با بیان این که موج سوم بیماری اوایل پاییز شروع می شود؛ به اجرای ۷۳ درصدی پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک در ادارات اشاره کرد و یادآور شد: پایین ترین میزان رعایت شیوه نامه ها مربوط به پاساژها و مجتمع های تجاری به میزان ۲۸ درصد است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

زالی در خاتمه سخنان خود درباره مشارکت همه جانبه نیروی انتظامی با ستاد مقابله با کرونا از ابتدای شیوع بیماری تا کنون گفت: حضور نیروی انتظامی به صورت پنهان و آشکار در کنار ستاد کرونای تهران بسیار ارزنده بوده و نقش مهم و تاثیرگذار آنان را در اجرای طرح مقابله با قاچاق اقلام بهداشتی و حفاظتی، نظارت بر اجرای مصوبات ستاد کرونا، برقراری فضای آرام و بدون تنش در تهران را  شایسته تقدیر است.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی علیرضا زالی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی علیرضا زالی ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی علیرضا زالی ستاد مقابله با کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۱۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها

به گزارش انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، سید محمود تارا نائب رئیس کارگروه سلامت دیجیتال فرهنگستان علوم پزشکی ایران و مسئول پنل پیش نیاز‌های شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روز‌های ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند. 

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیاز‌های اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استاندارد‌های امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت هاست.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیاز‌ها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیاز‌های ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزار‌های پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکار‌های هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • توقیف ۳ تانکر حامل سوخت قاچاق در هرمزگان 
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟
  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • شوراها از جمله مظاهر مشارکت مردم در حکمرانی است
  • نگاه متفاوت کارشناس اقتصادی بعد از حمله موشکی سپاه: معادلات تغییر کرد | فیلم
  • مدیران نگاه عابربانکی را از شهرداری‌ها بردارند
  • نصب پابند الکترونیک برپای ۳۰۰ سارق در غرب تهران
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها