Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@13:27:11 GMT

سهم استان یزد در اقتصاد دانش بنیان کمتر از ۵ درصد است

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۰۴۳۷۷

سهم استان یزد در اقتصاد دانش بنیان کمتر از ۵ درصد است

محمدمهدی لطفی روز چهارشنبه در نشست بر خط خانه مطبوعات افزود: باید از ظرفیت‌های حوزه‌های فناوری در فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی استان استفاده کرد تا به یک اقتصاد مبتنی بر نوآوری، فناوری و علم تبدیل شود.

وی با بیان اینکه استان جزو چند استان اول کشور از نظر شاخص‌های فناوری است اظهار داشت: مهمترین رسالت پارک علم وفناوری توسعه اکوسیسیتم نوآوری استان است که تحقق این رسالت نیازمند مشارکت مختلف دولتی ، عمومی و بخش خصوصی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لطفی تصریح کرد: پارک علم و فناوری در سال گذشته در زمینه بودجه های جاری با مشکل و محدویت روبرو بود که در سالجاری با حمایت‌های مسوولان استانی و کشور این مشکل رفع شود که موجب اضافه شدن ۴۰ شرکت فناور شد که امیدواریم تا پایان سال ۱۰۵ شرکت دیگر به این مرکز افزوده شود.

وی با اشاره به حذف بودجه عمرانی پارک در ۲ سال گذشته گفت: خوشبختانه در سفر معاونت علمی رییس جمهوری به استان  سهمیه ای برای بودجه های عمرانی استان در نظر گرفته شد.

لطفی به طرح جامع پارک علم و فناوری یزد اشاره کرد و افزود: پردیس جامع پارک یزد با نزدیک به ۷۰ هکتار وسعت، در سه فاز آماده سازی اراضی، ساختمان سازی برای استقرار مراکز رشد و پایلوت فناوری و آماده سازی برای استقرار شرکت‌های بزرگ ملی و بین‌المللی تکمیل و در اختیار شرکت‌های فناور قرار می گیرد.

رییس پارک علم و فناوری یزد اضافه کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته، خوشبختانه در سفر معاون علمی رییس جمهوری به استان یزد اعتبار خوبی برای طرح یاد شده در نظر گرفته شده است که فاز نخست پردیس یاد شده در مساحت ۲۰ هکتار در دهه فجر امسال به بهره برداری می‌رسد.

وی به احداث کارخانه نوآوری اشاره کرد و  گفت: کارخانه نوآوری از ارکان مهم زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی محسوب می‌شود،راه‌اندازی این کارخانه به معنی ایجاد فضایی برای هم‌افزایی جوانان تحصیل‌کرده و خلاق در کنار کارآفرینان، مربیان کسب‌وکار و سرمایه‌گذاران است.

رییس پارک علم و فناوری یزد خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی کارخانه یاد شده در  مساحت ۱۷ هزار متر مربع در قالب ۲ سوله ۳ هزار و ۴ هزار متر مربعی در محل کارخانه  درخشان از سال گذشته آغاز شده است.

لطفی با بیان اینکه ایجاد نواحی نوآوری نقش مهمی در توسعه پایدار دارند افزود: راه اندازی این نواحی از دیگر طرح‌های در دست اقدام پارک است که محدوده‌ای در نزدیکی پارک کارخانه اقبال برای این طرح در نظر گرفته و در حال دریافت مجوز آن هستیم.

رییس پارک علم و فناوری یزد تعداد تعداد شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری را ۳۳۰ شرکت و  شرکت‌های دانش بنیان را ۱۰۰ مورد بیان کرد.

برچسب‌ها شرکت دانش بنیان یزد پارک علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان یزد پارک علم و فناوری شرکت دانش بنیان یزد پارک علم و فناوری پارک علم و فناوری یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۴۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» صبح امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت‌) با هدف حرکت از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی و ایجاد ارزش افزوده برای طرح‌ها در محل معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، بین حکیم قیم، مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان، و محمدمهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست، امضا شد.

هدف از امضای این تفاهم‌نامه اجرای تدابیر مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ظرفیت‌ها، ایجاد هم‌افزایی و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و عمل به اصل ۵۰ قانون اساسی بوده است.

شرکت پالایش نفت آبادان، به‌عنوان نخستین شرکت صنعتی در کشور، در همکاری با ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، آب، اقلیم و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در زمینه‌های مختلفی ازجمله کارگروه‌های راهبری و فنی دوجانبه، ارائه و واکاوی اجرایی برای طرح‌های اولویت‌دار با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای گذر از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی، و ایجاد ارزش افزوده برای این طرح‌ها در سطح این مجتمع صنعتی این تفاهم‌نامه را امضا کرده است.

شرکت پالایش نفت آبادان به‌منظور تحقق شعار خود با عنوان پالایشگاهی سرآمد و پیشرو در زمینه تولید، توسعه و مانع‌زدایی در طرح‌های زیست‌محیطی، استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده است.

با اجرای این تفاهم‌نامه، افزون بر ایجاد یک مرکز هم‌آفرینی، محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال پایدار در سطح منطقه و کشور و «جهش تولید با مشارکت مردم» عملی می‌شود و رشد و اعتلای شرکت‌های دانش‌بنیان و صادرات فناوری به دیگر کشورهای منطقه تحقق می‌یابد.

دیگر خبرها

  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران