Web Analytics Made Easy - Statcounter

نجفی با بیان اینکه تعداد نواقص پروژه جاده ساری-تاکام، زیاد است، گفت: قطعا تا زمانی که نواقص رفع نشود، ما نیز مطمئنا این پروژه را تحویل نخواهیم گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، عباسعلی نجفی عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه مازندران به مناسبت هفته دولت  اظهار کرد: طی روزهای گذشته حدود 85 پروژه در مازندران با اعتباری بالغ بر 820 میلیارد ریال مورد بهره‌برداری و کلنگ‌زنی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: افتتاح و کلنگ‌زنی برخی از این پروژه‌ها طی روز گذشته در شهرستان‌های جویبار، قائم‌شهر، سوادکوه شمالی و سایر شهرستان‌ها انجام شد و سایر برنامه‌های افتتاح طی روزهای آتی در سایر شهرستان‌ها انجام خواهد شد.

وجود 107 نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های مازندران

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مازندران، خاطرنشان کرد: اقدامات اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مازندران در سال گذشته و همچنین بخشی از سال‌جاری موجب شد تا از 219 نقطه حادثه‌خیز استان، 165 نقطه رفع خطر شود و تعداد نقاط پرحادثه در راه‌های استان، اکنون به 54 برسد.

این مسئول بیان کرد: در سه ماهه نخست امسال، طی بازدید و بررسی از جاده‌های استان و همچنین جلساتی که با دستگاه‌های ذیربط نظیر پلیس‌راه و راه و شهرسازی در سطح استان برگزار شد، 53 نقطه جدید دیگر شناسایی و تعداد نقاط پرحادثه استان به 107 نقطه رسیده است که برنامه داریم تا طی امسال، 37 نقطه را رفع کنیم.

نجفی ادامه داد: در 4 سال پیاپی اخیر، بیشترین کاهش فوتی‌ها را در استان مازندران داشتیم و در 4 ماهه امسال نیز 45 درصد کاهش فوتی را در راه‌های استان داشتیم.

عمر متوسط بالای 30 سال ناوگان حمل‌ونقل در مازندران

وی در پاسخ به سوال خبرنگار بلاغ در خصوص آخرین وضعیت ناوگان باری و مسافری در استان مازندران و همچنین اقدامات در دست اجرا برای نوسازی ناوگان فرسوده در این بخش، عنوان کرد:  در استان مازندران در بخش حمل و نقل کالا نزدیک به 15 هزار دستگاه خوردوی سنگین، 17 هزار راننده، 132 شرکت حمل کالا، 5 شرکت ترانزیت حمل کالای بین‌المللی ا و در بخش مسافری، 224 شرکت حمل‌ونقل مسافربری در بخش‌های اتوبوس، مینی‌بوس و سواری، 6 هزار راننده، 224 دستگاه اتوبوس، 900 دستگاه مینی‌بوس و 4 هزار و 100 دستگاه سواری مشغول فعالیت هستند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مازندران، مطرح کرد: در خصوص ناوگان فرسوده، عمر متوسط دستگاه‌های سنگین بالای 30 سال است و نوسازی نیاز به طرح ملی دارد که البته یک طرح ملی شروع شد و طبق تفاهم انجام شده  در گام نخست، مقرر شد تا کامیون‌های بالای عمر 50 سال، نوسازی انجام شود.

بهره‌مندی 3 هزار راننده ناوگان مسافربری از تسهیلات کم بهره کرونایی

این مسئول اضافه کرد: در گام بعدی برنامه سازمان حمل‌ونقل جاده‌ای مازندران در این راستا، بر این است تا 65 هزار خودروهای سنگین را بر اساس عمر کامیون‌ها به نوبت، نوسازی انجام شود.

نجفی متذکر شد: در ایام کرونا، آسیب به بخش حمل‌ونقل ما خیلی کمتر از بخش مسافربری بود و صدمات وارده به شرکت‌های حمل‌ونقل مسافربری، جدی بوده و کاهش تعداد مسافر را داشتیم.

وی گفت: البته جهت برخورداری از تسهیلات کم بهره به رانندگان این ناوگان، حدود 9 هزار نفر تاکنون ثبت نام کردند و نزدیک به 3 هزار نفر از این تسهیلات بهره‌مند شدند.

وجود نواقص فراوان در جاده ساری-تاکام

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مازندران، در پاسخ به این سوال یکی از خبرنگاران در خصوص عدم شرایط مطلوب جاده ساری-تاکام پس از افتتاح اخیر، تصریح کرد: ما محور ساری-تاکام را هنوز تحویل نگرفتیم و این پروژه در حال حاضر در حد کاهش ترافیک و در حد بهره‌برداری بود و نه اینکه ما این پروژه را تحویل گرفته باشیم.

این مسئول تأکید کرد: طی بازدید از پروژه، نواقص زیادی از سوی همکاران ما احصاء شد و این نواقص را جهت رفع به شرکت ساخت اعلام کردیم که پس از رفع، نواقص موجود، ما این پروژه را تحویل می‌گیریم.

نجفی ادامه داد: تعداد نواقص این پروژه، زیاد است، قطعا تا زمانی که نواقص رفع نشود، ما نیز مطمئنا این پروژه را تحویل نخواهیم گرفت.

وی اذعان کرد: در شرایط فعلی، اینکه دو خط رفت و برگشت داشته باشیم و شاهد تصادفات رخ به رخ نباشیم، دلیل انجام آمدوشد در این مسیر است و قطعا نسبت به حالت قبلی یک حسن محسوب می‌شود؛ اما اینکه مطلوب ما باشد، نیست و قابل قبول برای ما پس از رفع نواقص محسوب می‌شود.

به گفته مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مازندران، 10 هزار و 400 کیلومتر راه جاده‌ای وجود دارد که نگهداری آن با 820 نیروی این سازمان، به طور شایسته ممکن نمی‌شود و از سویی دیگر عمر متوسط بالای 30 سال ماشین‌های راهداری و گرانی قطعات و لوازم یدکی از جمله معضلات این سازمان در انجام مأموریت‌ها است که  ما را با چالش‌هایی در این بخش، مواجهه کرده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پروژه را تحویل جاده ساری تاکام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۱۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟

استاندار مازندران با تاکید بر برخی اختلافات در روند تکمیلی طرح نیروگاه زباله سوز ساری گفت: موانع پیش روی تکمیل نیروگاه زباله سوز رفع می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بیست و پنجمین نماینده عالی دولت در مازندران در راستای بازدید از ظرفیت‌های مهم استان، نخستین بازدیدش را عصر و شامگاه پنج شنبه 6 اردیبهشت، از زباله‌سوز ساری در شهرک شهید مصطفی خمینی و نیروگاه نکا آغاز کرد.

یوسف نوری در حاشیه این بازدید از اختلافات جزئی بین کارفرما و پیمانکار خبر داد و گفت که دستور دادیم این شرایط در اسرع وقت حل شود.

وی همچنین گفت: درصد کمی از تجهیزات باقی مانده که از چین در راه ایران است، به زودی به مقصد رسیده و نصب می‌شود.

استاندار مازندران همچنین اعلام کرد: بخش‌های اجرایی از جمله محوطه و راه دسترسی و برخی دیگر از زیرساخت‌ها از سوی بسیج سازندگی دنبال می‌شود.

پیشرفت 97 درصدی پروژه در بخش ابنیه

سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران نیز در همین ارتباط گفت: پروژه زباله‎سوز ساری با همکاری شرکت  T.T.S، شهرداری ساری و بسیج سازندگی در حال ساخت است و تاکنون در بخش ابنیه از حدود 42 درصد پیش از دولت سیزدهم به 97 درصد پیشرفت رسیدیم.

احمد توکلی افزود: در حوزه تجهیزات نیز تا امروز 90 درصد آن تأمین و نصب شده، مابقی که عمدتاً ابزار دقیق و تابلوی برق است نیز به زودی وارد کشور و استان می‌شود.

وی ادامه داد: برای راه دسترسی، آب و برق و خطوط انتقال نیز با همکاری بسیج سازندگی و کارفرمایی شهرداری ساری پیگیری انجام شده است.

سرپرست معاونت عمرانی استاندار مازندران، عدم تأمین مالی پروژه را یکی از دلایل تأخیر در آن اعلام و تصریح کرد: برخی اقلام و تجهیزات به دلیل تحریم با تاخیر زمانی روبه‌رو شد و تلاش این است که در سال 1403 با راه‌اندازی نیروگاه 450 تنی و قابل افزایش تا 600تن، زباله‌ها را ساماندهی کنیم.

توکلی همچنین گفت: درصددیم با راه‌اندازی بحث کمپوست قائمشهر و سایر سایت‌ها مانند نور، بهشهر، و تنکابن بیش از 80 درصد از زباله‌های روزمره را مدیریت کرده و این معضل کهنه را به سامان برسانیم.

تامین 18 میلیون دلار از 30 میلیون دلار

شهردار ساری نیز گفت: اعتبار این طرح 30 میلیون دلار بود که 18 میلیون دلار توسط دولت و شهرداری و 12 میلیون دلار نیز از طریق شرکت طرف قرارداد باید تأمین می‌شد.

محمدحسین قبادی ادامه داد: شهرداری به کمک وزارت کشور و استانداری مازندران 18 میلیون دلار را تأمین کرده است و اکنون پیمانکار باید به تعهداتش عمل کند.

شهردار ساری با اشاره به پیشرفت سریع ابنیه که از 42 درصد به 97 درصد رسیده و به زودی تمام خواهد شد، از حضور مؤثر و پرشتاب سازمان بسیج سازندگی و سپاه کربلا در این پروژه قدردانی کرد.


 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از آغاز عملیات احداث خط ۱۱ تا نوسازی ۱۴۵۷ تاکسی
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • شوراها در تحول دیپلماسی اقتصادی باید نقش آفرین باشند
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • جایگزینی بیش از ۲ کیلومتر نیوجرسی جای گاردریل در جاده‌های مازندران
  • توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟