Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی استاندار خراسان شمالی گفت:  در حال حاضر نرخ اشتغال بانوان شهرستان فاروج ۷درصد از متوسط کشور، بالاتر است.

  محمد علی شجاعی، ۶ شهریورماه، در نشست اقشار مختلف مردم و بررسی مسائل و مشکلات شهرستان فاروج، با اشاره به اینکه وحدت و انسجام بین تمام قوا در استان موجب شده تا هرکاری را در مسیر خدمت رسانی به سرانجام برسانیم، اظهار کرد: استقرار تیم کارشناسی بازرسی استانداری در هفته آینده الزامی است تا مطالبات مردمی در حوزه های مختلف شهرداری، فرمانداری، ادارات شهرستانی و بخشداری ها پیگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پیشران نخست اقتصادی استان و شهرستانها در سند توسعه، کشاورزی است لذا نیازمند ارائه طرح های بیشتری برای پیشرفت این حوزه هستیم و شهرستان فاروج رتبه نخست تولید زعفران کشور و رتبه نخست تولید انگور استان را داراست لذا نیازی به معرفی ندارد اما شاهد معیشت سخت و عدم درآمد مردم این شهرستان هستیم بنابراین سند توسعه استان به معنای دفترچه راهنما است.

وی با تاکید براینکه انگور و زعفران محورهای توسعه شهرستان فاروج قرار گیرد، افزود: تغییر الگوی کشت، ترویج و توسعه در شهرستان فاروج که عمده معیشت مردم از راه کشاورزی است الزامی است.

شجاعی با بیان اینکه در حوزه صنعت و معدن باید به سمت فرآوری محصولات معدن رفت زیرا در این حوزه عقب هستیم که منجر می شود  به سمت خام فروشی بروند لذا نیازمند ارائه طرح در این حوزه هستیم، اضافه کرد: توسعه شرکت های کشت و صنعت و فرآوری محصولات کشاورزی در این شهرستان الزامی است.

وی افزود: حوزه گردشگری که مزیت دیگر شهرستان فاروج است باید توسعه و به روز شود تا جذب بیشتر گردشگر را شاهد باشیم.

نماینده عالی دولت در استان بیان کرد: سرمایه گذاران شاهد پروسه طولانی اداری هستند  و این به معنای ضعف سیستم دولتی است اما سرمایه گذاران نباید در مسیر تشخیص خود اقدام به سرمایه گذاری کنند بلکه باید در مسیر مزیت های استان  و شهرستانها حرکت کنند.

شجاعی اظهار کرد: ارائه طرحی بزرگ و جامع گردشگری برای پیشرفت و توسعه فضای توریستی شهرستان فاروج با محوریت اداره کل میراث فرهنگی استان در دستور کار قرار گیرد و تا یک هفته آینده ارائه شود.

وی ادامه داد: مدیر باید یک اثر، یا طرح در طول دوران مدیریت خود با تاکید بر شناسایی پتانسیل منطقه برای نسل های آینده برجای بگذارند و این اقدام به معنای تسلط دانایی است.

استاندار خراسان شمالی تصریح کرد: تعاونی ها فقط شکل گرفته اند اما کاری به آنان داده نمی شود در حالیکه مردم محور اصلی در این تعاونی ها هستند لذا باید توجه جدی تری به تعاونی ها شود بنابراین با اولویت تعاونی های فعال، طرح هایی برای توسعه و پیشرفت به آنان ارائه شود.

شجاعی تصریح کرد: نرخ اشتغال بانوان شهرستان فاروج ۷درصد از متوسط کشور، بالاتر است اما باید فضای درآمد بیشتری را برای این قشر که عمدتا سرپرست خانوار هستند فراهم کرد.

وی با تاکید براینکه داشتن نگاه و بینش سیاسی سر جای خود باید باشد اما نباید از خدمت رسانی به مردم و خانواده های شهدا و ایثارگران غفلت کرد، اظهار کرد: ۹۸ درصد گلزار شهدای این شهرستان فاقد برق و آب است و این به معنای بیخیالی و کم لطفی به حرمت و جایگاه شهداست و اگر من جای هر یک از مدیران متولی بودم مشکلات حوزه گلزار شهدای شهرستان ها را حل می کردم چون جزو وظایف ما است.

وی با بیان اینکه در بحث تحقق شعار سال ( جهش تولید) کسی استثنا نیست لذا حضور مردم می تواند کمک بیشتری به تحقق این شعار کند، اظهار کرد: تدوین سند بانوان با تاکید بر دیده شدن جزئی ترین مسائل شهرستان این قشر باید نگارش شود.

وی با اشاره به برگزاری دوره تربیت مربی ورزشی بومی در راستای توسعه حوزه ورزش بانوان، تصریح کرد: ارتقای ۱۱ پله ای آمار فضای کسب و کار خراسان شمالی در کشور به معنای حال خوب استان است و این نشان دهنده تلاش و کوشش تمام اجزای حاکمیت است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فاروج بانوان اشتغال شهرستان فاروج خراسان شمالی تعاونی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۲۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است

فرماندار شهرستان نایین گفت: گردشگری اولین رکن و اولویت اول سند توسعه و پیشرفت و یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان نایین است.

محمد کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در نائین با بیان اینکه با وجود ۱۲۰۰ اثر تاریخی باید پیشرفت نائین را در گردشگری دنبال کنیم، اظهار کرد: با جدیت پیگیر توسعه گردشگری و تکمیل زیرساخت‌های آن در شهرستان نائین هستیم زیرا موضوع گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان، به‌عنوان اولین رکن و اولویت اول سند توسعه و پیشرفت در نظر گرفته شده است.

وی افزود: تمام تلاش ما در مجموعه اداری شهرستان نائین حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری و صنایع دستی و تسهیل امور در جهت رفع مشکلات حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است.

فرماندار شهرستان نائین عنوان کرد: بر همین مبنا جلسات کمیته تخصصی میراث فرهنگی با فواصل زمانی معین برگزار و در این جلسات به صورت مصداقی با حضور مدیران مربوطه و بعضاً شخص سرمایه‌گذار موضوعات و درخواست‌های این حوزه مورد بررسی و تصمیماتی در این راستا اتخاذ می‌شود که امیدواریم بتوانیم به‌عنوان خدمتگزار مردم، زمینه ایجاد سرمایه‌گذاری و به تبع آن ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان را در مبحث مهم گردشگری پیگیری کنیم.

کریمی با اشاره به برگزاری منظم جلسات این کمیته تخصصی گفت: بسیاری از مشکلات و مسائل این حوزه که بعضاً چندین سال متوقف بود با ارائه راهکار و تعامل بین دستگاهی و همکاری مدیران شهرستان مرتفع شد و شاهد اقدامات خوبی در حوزه مرمت آثار تاریخی، تسریع در صدور مجوزها و ایجاد واحدهای بوم‌گردی و گردشگری و پیگیری ثبت آثار ملموس و میراث ناملموس فرهنگی بودیم که با مجموع این اقدامات، حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را به‌عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان تقویت کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی بافت تاریخی نائین خصوصاً محوطه پیرامونی نارین قلعه، بررسی مسائل و مشکلات مجموعه‌های بوم‌گردی و گردشگری در شهرستان، بررسی نحوه معرفی جاذبه‌های گردشگری در ورودی‌های شهر نائین و جذب مسافران عبوری، احیای مغازه‌های بازار تاریخی نائین از مسائل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در نائین است که نیاز به بررسی دارد.

فرماندار شهرستان نائین با اشاره به بیش از هزار اثر تاریخی که حدود ۱۰۰ اثر از آن ثبت ملی شده است، گفت: وجود بیش از ۱۰۲ هکتار بافت تاریخی در شهر نائین موجب شده است تا این شهرستان جز ۹ شهرستانی در کشور باشد که برای بافت تاریخی آن مشاور ویژه تعیین شده است؛ مطالعات بافت تاریخی در حال انجام است و حوزه احیای بافت تاریخی نائین باید با رعایت ضوابط و هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط عمل کند.

کد خبر 749098

دیگر خبرها

  • مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • سخنگوی دولت: همانطور که در حوزه زیر ساخت، نظامی و سلامت از متوسط جهانی بیشتر رشد کرده ایم در سایر حوزه ها هم می توانیم (فیلم)
  • تعداد پرستاران زن در ایران، ۷۵درصد بیش از پرستاران مرد است
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است