Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا مسلم مروجی‌فرد عصر پنجشنبه در نشست رفع موانع تولید پنج شهرستان جنوبی استان کرمان (کهنوج، منوجان، قلعه‌گنج، فاریاب و رودبار جنوب) اظهار داشت: طی ۲ سال گذشته تا کنون این تعداد مجوز صادر شده است.
وی افزود: در پنج شهرستان جنوبی استان کرمان ۷۶ پروانه بهره‌برداری با سرمایه‌گذاری یکهزار و ۵۷۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۲ هزار و ۱۴۸ نفر صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مروجی ادامه داد: در حوزه معدن هم با توجه به ظرفیت‌های این منطقه ۱۳۳ پروانه اکتشاف و ۸۴ گواهی کشف و پروانه بهره‌برداری صادر شده است.
وی بزرگترین مجموعه صنایع معدنی این منطقه را مجتمع تیتانیوم کهنوج عنوان کرد و از راه‌اندازی دوباره این مجموعه در دولت تدبیر و امید خبر داد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان گفت: با حمایت‌های دولت این مجموعه به بخش خصوصی و شرکت فولاد پاسارگاد واگذار شد که روند تکمیل و فعال‌سازی آن سریع‌تر شده است.
وی ادامه داد: همچنین احداث کارخانه دوم تیتانیوم در شهرستان کهنوج به شرکت دیگری از بخش خصوصی واگذار شده و واگذاری زمین مورد نیاز طرح انجام شده و عملیات اجرایی آن با سرمایه‌گذاری سه هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی ۲۰۰ نفر از هفته آینده آغاز می‌شود.
مروجی فرد از آمادگی این سازمان برای حمایت از سرمایه‌گذاران خبر داد و گفت: در بخش سرمایه‌گذران بومی به ویژه در طرح‌های وابسته به صنایع کشاورزی آمادگی صدور مجوزهای لازم با نهایت سرعت و یک روزه اعلام می‌شود.
وی با بیان اینکه تمامی توان خود را در راستای کمک به سرمایه‌گذاران به کار می‌گیریم، افزود: این سرمایه‌گذاران می‌توانند طرح‌های اولویت‌دار مورد نیاز منطقه را از کارشناسان حوزه‌های مختلف سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان دریافت کرده و در این زمینه مشاوره بگیرند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان ضمن قدردانی از فرماندار و دادستان کهنوج گفت: برگزاری مرتب و مستمر کارگروه رفع موانع تولید در این شهرستان موجب شده تا بیشتر مشکلات در حوزه‌های سرمایه‌گذاری شهرستان حل شده و فعالیت بهتر واحدهای تولیدی و رضایت مردم و سرمایه گذاران را در پی داشته باشد.
او تصریح کرد: در شهرستان کهنوج ۲۳ پروانه اکتشاف و ۱۲ گواهی کشف در حوزه معادن و هفت جواز تاسیس هم در حوزه صنایع معدنی صادر شده است.
منصور شکرالهی نماینده مردم پنج شهرستان جنوبی کرمان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: جلسات مختلفی با شرکت‌های بزرگ معدنی برای سرمایه‌گذاری در جنوب کرمان تشکیل شده و در کنار تمامی سرمایه گذاران خواهیم بود.
وی افزود: در راستای حل مشکلات سرمایه‌گذاران در سطح استانی و ملی تلاش خواهم کرد چرا که تنها راه توسعه، جذب سرمایه‌گذار و حمایت از این بخش است.
این نماینده مجلس اظهار داشت: پذیرش مسوولیت‌های اجتماعی و استفاده از نیروهای جوان بومی باید جزو اولویت‌های سرمایه‌گذاران منطقه باشد.

در این نشست به مشکلات مطرح شده از سوی سرمایه‌گذاران پرداخته شد که طی آن مسائل مربوط به زیرساخت‌های صنایع و معادن از جمله آب، برق و گازرسانی و همچنین مشکل معارض محلی بررسی و مصوب شد با پیگیری نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای تامین و سایر مسوولان مشکلات موجود حل ‌شود.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت کرمان اشتغال زایی جیرفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت کرمان اشتغال زایی جیرفت وزارت صنعت معدن و تجارت کرمان اشتغال زایی جیرفت سرمایه گذاران سرمایه گذاری معدن و تجارت صادر شده جنوب کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۳۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد استان در حوزه گردشگری اظهار کرد: این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها، آذربایجان غربی را به یکی از مناطق ویژه گردشگری و تاریخی تبدیل کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، جلسه راهبری طرح‌های سرمایه‌گذاری استان به ریاست محمدصادق معتمدیان استاندار آذربایجان‌غربی برگزار شد.

در این جلسه درخواست‌ها و روند سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی و گردشگری استان بررسی و استاندار آذربایجان‌غربی دستورات لازم جهت تسهیل، روان‌سازی و تأمین امکانات لازم برای این سرمایه‌گذاری را صادر کرد.

محمدصادق معتمدیان در این جلسه با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد استان در حوزه گردشگری، وجود ۱۸۰۹ اثر ثبت شده ملی، پنج اثر ثبت جهانی و ۵۳ منطقه نمونه گردشگری، طبیعت بکر و زیبا، آب و هوای مناسب و موقعیت جغرافیایی ویژه، اظهار کرد: این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها، آذربایجان‌غربی را به یکی از مناطق ویژه گردشگری و تاریخی منطقه تبدیل کرده است.

وی ظرفیت‌های کشاورزی استان را نیز یادآور شده و افزود: زمینه‌های مختلف سرمایه‌گذاری از جمله تغییر الگوی کشت و احداث باغات با درختان کم‌آب‌بر و با ارزش افزوده بالا و همچنین ظرفیت سرمایه‌گذاری در حوزه فرآوری محصولات کشاورزی، می‌تواند فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای سرمایه‌گذاران در استان را فراهم کند.

استاندار آذربایجان‌غربی در ادامه از اهتمام جدی مدیران استان برای جذب سرمایه‌گذار و رفع موانع و مشکلات سرمایه‌گذاری در استان خبر داده است و گفت: تلاش می‌شود ضمن معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری به سرمایه‌گذاران، روند سرمایه‌گذاری در استان روان‌سازی و امکانات مورد نیاز سرمایه‌گذاران در کمترین زمان تأمین شود.

معتمدیان ادامه داد: این سرمایه‌گذار ملی قصد دارد در حوزه کشاورزی و گردشگری آذربایجان‌غربی فعالیت کند و در حال حاضر این شرکت، باغ سه هزار هکتاری گردو و پسته را در ماکو احداث کرده که در نوع خود در خاورمیانه بی‌نظیر است.

کد خبر 747862

دیگر خبرها

  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • ادامه رگبار باران در جنوب شرق کشور
  • عرضه محصولات خراسان جنوبی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ تهران
  • آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد
  • ۱۰ هزار نفر در طرح های صنعتی ایلام مشغول به کار هستند
  • راه اندازی مرکز معاینه فنی ناوگان سنگین در کهنوج
  • مهیا بودن شرایط سرمایه گذاری در خوشاب
  • اینجا از هر ۱۰ سرمایه، ۹ تا بر باد می‌رود
  • عربستان به دنبال جذب سرمایه‌گذار برای پروژه نئوم