Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@08:11:58 GMT

علل داغی کف پا چیست؟

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۱۳۴۶۴

علل داغی کف پا چیست؟

شاید تا به حال برای شما هم پیش آمده باشد که در شب به هنگام خوابیدن در قسمت کف پایتان احساس گرما و داغی شدیدی داشته باشید. اگر به صورت مکرر دچار این حالت نمی‌شوید جای نگرانی وجود ندارد، اما برخی از افراد علاوه بر داغی مکرر در کف پا احساس مور مور شدن می‌کنند، این علائم می‌تواند زنگ هشداری برای بروز یک بیماری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چربی خون

اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که عادت به مصرف غذا‌های چرب و فست فودی دارید و حتی در مصرف این دسته از غذا‌های چرب زیاده رویی می‌کنید، احتمال بروز بیماری چربی خون در شما افزایش می‌یابد. یکی از علائم بروز این بیماری در شما داغ شدن همراه با مور مور شدن و سوزن سوزن شدن پاهایتان است.

ابتلا به دیابت

داغی کف پا یکی از هزاران علائمی است که به شما خبر ابتلا به دیابت را می‌دهد. همچنین ممکن است داغی کف پای شما با عرق کف دست نیز همراه باشد. پس داغی کف پا را باید جدی گرفت.

بیماری مزمن کلیوی

یکی از وظایف اصلی کلیه، تصفیه و پاک سازی بدن و جلوگیری از تجمع انواع آلودگی‌ها در بدن است اما زمانی که کلیه به هر دلیلی از کار بیفتد و دیگر نتواند وظایف خود را به خوبی انجام دهد، این مواد زائد و اضافی در بدن که به دلیل کم کاری کلیه در بدن باقی مانده است به سمت دیگر قسمت‌های بدن حرکت می‌کند و بر اثر سوختن این مواد زائد در دیگر قسمت‌های بدن شما در کف پاهایتان احساس داغی دارید.

 

کم کاری تیروئید

یکی دیگر از عواملی که می‌تواند سبب بروز داغی کف پا ‌شود کم کاری تیروئید است. زمانی که شما دچار کم کاری تیروئید می‌شوید سوخت و ساز بدنتان نیز کاهش می‌یابد پس در نتیجه با تجمع انواع مواد در بدنتان روبه رو می‌شوید که می‌تواند سبب بروز داغی در کف پایتان شود.

کمبود ویتامین‌ها

در بین انواع ویتامین ها، افراد زیادی از کمبود ویتامین B رنج می‌برند. ویتامین B از جمله ویتامین‌های لازم و ضروری بدن است که کمبود این ویتامین می‌تواند سبب بروز انواع بیماری در شما شود. زمانی که شما با کمبود این ویتامین رو به رو می‌شوید در سیستم عصبی اختلالاتی ایجاد می‌شود که سبب می‌شود تا شما احساس سوزن سوزن شدن  در پا و داغی کف پایتان رو به رو شوید.

 لازم است با بروز این علائم به پزشک مراجعه کنید تا بعد از انجام آزمایشات و معالجه پزشک به علت اصلی این عارضه پی ببرید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: چربی خون دیابت بیماری کلیوی سبک زندگی پارسی خبر داغی کف پا کم کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۳۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار هواشناسی برای کشاورزان یزدی/ بروز مداخلات جوی در بافق

به گزارش خبرنگار مهر؛ در این اطلاعیه اداره هواشناسی استان یزد در پی نفوذ سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های همرفتی از روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت تا روز جمعه ۱۴ اردیبهشت، برای کشاورزان هشدار هواشناسی سطح زرد صادر کرد.

این در حالی است که در صورت تداوم در الگوی نقشه‌ها این هشدار برای برخی نواحی به سطح رنگ نارنجی تبدیل می‌شود.

رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گرد و خاک، در نقاط مستعد بارش تگرگ از جمله مخاطراتی است که این سامانه به همراه دارد.

مدیریت بحران استان یزد هم ۲۴ الی ۴۸ ساعت آینده را با توجه به پیش بینی های هواشناسی مبنی بر رخداد مداخلات جوی و تشدید فعالیت سامانه بارشی، به اعضای ستاد پیشگیری، فرماندهی و عملیات پاسخ به بحران شهرستان بافق هشدار داده خواستار آمادگی کامل آنها شد.

کد خبر 6092437

دیگر خبرها

  • علت اختلال خط ۵ متروی تهران مشخص شد
  • مصرف الکل های سمی در هر اندازه ای خطرناک است
  • این علائم نشان می‌دهد که مشروب تقلبی مصرف کرده‌اید
  • حدود ۱۰۰ درصد مطالبات کارگران در مهاباد بروز است
  • هشدار هواشناسی برای کشاورزان یزدی/ بروز مداخلات جوی در بافق
  • بروز مشکلات تنفسی در خوزستان در پی گرد و غبار
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • اعزام شبانه اکیپ عملیاتی توزیع برق خوی برای تعمیر تیر شکسته و پیشگیری از بروز خاموشی 
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم