Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه گفت: 8 کانون‌ دانشجویی با محور فرهنگ، هنر و ادب در راستای تقویت روحیه خودباوری و استعداد دانشجویان این دانشگاه فعال شده است.

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ در دوره مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی بهره‌گیری از ظرفیت‌های معنوی، مادی و سرمایه‌های انسانی دانشگاه به‌ویژه تقویت نقش‌آفرینی مدیران واحدهای دانشگاهی در امر تربیت و ایفای وظیفه دانشگاه در اصلاح محیط دارای اهمیت بوده و بر خلاقیت‌های فردی و مدیریت اسلامی در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و اعتلای دانشگاه تأکید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

**بیشتر بخوانید:

ایجاد کانال‌های ارتباطی و اطلاع‌رسانی برای بهره‌گیری مفید از فضای مجازی

پرونده فرهنگی دانشجویی واحد نجف‌آباد در یک نگاه

راهکارهای خلاصی از فضای مجازی با رویکرد سکولار

معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یکی از محوری‌ترین و حساس‌ترین معاونت‌های این دانشگاه است که علاوه‌بر ارتباط مستقیم با دانشجویان، فراهم‌کننده امکانات رفاهی و فرهنگی آنان بوده و تصدی سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و اجرای آنها در راستای انجام امور مربوط به دانشجویان اعم از رفاهی، فارغ‌التحصیلی، تسهیلات و امور فرهنگی مربوط را عهده‌دار است.

خبرنگار خبرگزاری آنا در گفتگو با فرشید مظلوم معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه با توجه اهمیت این حوزه و تأکید معاون جدید دانشگاه بر اصل تمدن‌سازی در دانشگاه براساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، مجموعه فعالیت‌ها، دستاوردها و برنامه‌های پیش روی این معاونت را بررسی کرده است که مشروح آن را پی‌می‌گیریم.

مظلوم در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه در راستای افزایش روحیه خودباوری و شکوفایی خلاقیت‌ها و استعدادهای دانشجویی اظهار کرد: فعال‌سازی هشت کانون در زمینه‌های فرهنگ، هنر و ادب و حمایت از فعالیت‌ این کانون‌ها و سعی در جلب مشارکت آنها در موضوعات مختلف از اهم فعالیت‌های این واحد دانشگاهی در راستای تقویت روحیه خودباوری و استعدادهای دانشجویی است.

وی با تأکید بر اهتمام در اجرای راهبردهای تربیتی و فرهنگی سند دانشگاه اسلامی افزود: در این زمینه در همه مناسبت‌ها سعی بر حاکمیت اصول اعتقادی، اخلاق و معنویت اسلامی صورت گرفته و تلاش شده با برگزاری نشست‌های تخصصی بصیرت افزایی در اجرای اصول این سند اهتمام جدی صورت گیرد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه اضافه کرد: همواره همه فعالیت‌های این واحد دانشگاهی با تأکید بر پیوست فرهنگی انجام شده و همسوسازی فعالیت‌های فرهنگی فضای عمومی دانشگاه مورد تأکید مسئولان بوده است.

مظلوم عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه برای توسعه فضای معنوی، اخلاقی و سبک زندگی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی چند دوره کارگاه با همکاری نهاد نمایندگی رهبری در استان در این زمینه برگزار کرده است.

اقدامات واحد مراغه برای توسعه سبک زندگی اسلامی

وی ادامه داد: کارگاه‌های معرفت افزایی با موضوع سبک زندگی اسلامی ویژه استادان با حضور استادان برجسته از تهران و قم و کارگاه سبک زندگی اسلامی ویژه خواهران هم با هماهنگی دفتر نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه در راستای توسعه سبک زندگی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب برگزار شده است.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه درباره نحوه استفاده از ظرفیت اعضای هیئت علمی در فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به آنا گفت: از طریق برگزاری نشست‌های تخصصی با گروه معارف و استادان حوزوی و دعوت به برگزاری مسابقات مختلف قرآن و عترت و ... توسط استادان از ظرفیت اعضای هیئت علمی این واحد دانشگاهی در فعالیت‌های فرهنگی دانشجویی استفاده کردیم.

مظلوم مطرح کرد: با توجه به گسترش و شیوع ویروس کرونا و با توجه به اهمیت فضای مجازی و لزوم تبدیل تهدیدها به فرصت‌ها سعی شده از فعالان فضای مجازی در زمینه فعالیت‌های فرهنگی استفاده شود و در این زمینه سایت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه، گروه‌ها و کانال‌های مشاوره را راه‌اندازی کردیم.

وی درباره ارتباط برادرانه با آحاد دانشجویان و توسعه و ساماندهی فعالیت جمعی دانشجویان توضیح داد: تا قبل از آغاز شیوع بیماری کرونا ارتباط با آحاد دانشجویان در محیط‌های مختلف اعم از فضای ورزشی، سلف‌سرویس، بوفه، سالن‌ها و ... وجود داشت؛ اما بعد از شیوع این بیماری اکثر فعالیت‌ها به‌صورت مجازی بوده و ضمناً از ظرفیت انجمن‌های علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه نیز در زمینه امور فرهنگی در زمان عادی استفاده می‌شود.

همسوسازی فعالیت‌های فرهنگی اولویت معاونت فرهنگی

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه خاطرنشان کرد: یکی از اولویت‌های اصلی این معاونت همسوسازی فعالیت‌های فرهنگی بوده که در این زمینه موفق بوده‌ایم. بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویان تعامل خوبی با این معاونت در امور فرهنگی داشته و در این واحد دانشگاهی ستادهای مختلفی با نهادهای مرتبط مانند امربه‌معروف و نهی از منکر، کمیته حجاب و عفاف، کمیته کمک مؤمنانه هماهنگی لارم را دارند.

مظلوم درباره فعالیت‌های عمومی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه در دوره همه‌گیری ویروس کرونا تشریح کرد: در این دوره برای فعالیت‌های اجتماعی و عمومی از ظرفیت کانون هلال احمر برای تب‌سنجی در شهر و دانشگاه استفاده شد و از ظرفیت بسیج دانشجویی در زمینه ضدعفونی معابر عمومی شهرستان و واحد دانشگاهی مراغه استفاده کردیم.

وی اضافه کرد: کارگاه آشنایی با بیماری کرونا توسط استادان بسیجی رشته پرستاری برگزار شد و در رزمایش کمک مؤمنانه بسته‌های مواد خشک و غذای گرم تهیه و توزیع کردیم و توسط امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه بروشورهایی در زمینه بیماری کرونا چاپ و توزیع شد.

انتهای پیام/4121/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی مراغه دانشگاه فرهنگ دانشجو خودباوری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه معاون فرهنگی دانشجویی فعالیت های فرهنگی واحد دانشگاهی سبک زندگی اسلامی روحیه خودباوری فضای مجازی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۴۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در جریان سفر یک روزه خود به عسلویه، ضمن دیدار با علمای اهل سنت و امامان جمعه عسلویه و نخل تقی از چند مجتمع پتروشیمی مستقر در عسلویه بازدید و با مدیران شرکت پتروشیمی دماوند و مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی دیدار و بستر‌های همکاری دانشگاه با صنایع را تشریح کرد.

قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه‌ای در حاشیه این دیدار‌ها با تأکید بر اینکه در سه سال گذشته، گسترش حوزه فناوری در دانشگاه از تأکیدات رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بوده، اظهار کرد: با حمایت مدیران ارشد سازمانی و همت همکاران در استان‌ها، برخی از واحد‌های دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در بسیاری از حوزه‌ها، برندی معتبر در کشور شده‌اند که پیشنهاد می‌شود صنایع حتماً از این واحد‌های فناور بازدید کنند.

وی با بیان اینکه شرایط مناسب رفاه و آرامش در دانشگاه آزاد اسلامی برقرار شده، عنوان کرد: هر سال شاهد رشد جمعیتی مناسب از لحاظ تعداد دانشجو در دانشگاه هستیم. ۱۵۰ هزار دانش‌آموز در ۸۰۰ مدرسه در سراسر کشور در حال تحصیل بوده و ۳۰ هزار دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه مشغول تحصیل هستند که با افزایش واحد‌های بین‌الملل، هدف‌گذاری برای ۱۰۰ هزار دانشجو صورت گرفته است. ضمن اینکه در شرایط تحصیل دانشجویان غیرایرانی با تأکید بر پاسداشت زبان فارسی، تدریس به زبان رسمی کشور صورت می‌گیرد.

سروری‌مجد با اشاره به برخی طرح‌های دانشجویی و دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی تشریح کرد: یکی از طرح‌هایی که با استقبال از سوی دانشجو و صنعت روبرو بوده، طرح پویش است که دانشجویان به‌عنوان نیروی کار، برای تجربه‌اندوزی و با حداقل هزینه به صنایع معرفی خواهند شد و پس از اتمام تحصیل، صنایع به انتخاب خود می‌توانند مستعدترین‌ها را جذب کنند. همچنین مدارس عالی مهارتی به‌عنوان طرح راهگشا با توجه به نیاز صنایع و رفع این نیاز‌ها در مناطق تأسیس می‌شوند.

وی اضافه کرد: مزیت مهم دانشگاه آزاد اسلامی، وجود آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های پیشرفته و مجهز است که با توجه به یکپارچگی دانشگاه، این ظرفیت‌ها در خدمت هر واحد دانشگاهی در هر استان به‌عنوان پشتیبان برای انعقاد قرارداد با صنایع قرار می‌گیرد. این اقدامات نشان‌دهنده تحولاتی است که در دانشگاه به وجود آمده تا آینده‌ای روشن برای دانشگاه، کشور و نسل جوان ترسیم شود.

دانشگاه آزاد کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌ها به استان‌هاست

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نیز با بیان اینکه در مدیریت جدید دانشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مجموعه یکپارچه و ید واحد در مسائل دانشگاهی و کشوری ایفای نقش می‌کند، گفت: آن چیزی که در استان بوشهر به‌عنوان چالش یا مزیت وجود دارد در حقیقت دغدغه یا فرصتی برای کل دانشگاه آزاد اسلامی است.

سعید رازقی ادامه داد: در کل استان‌ها با توجه به فرصت‌های موجود، ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی از طریق دانشگاه آن استان پای‌کار آورده می‌شود و در حقیقت این دانشگاه در هر استان، مدخل و کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌های پژوهشی، آموزشی و مهارتی دانشگاه به استان‌هاست.

وی با اشاره به وجود نفت، گاز، پتروشیمی، دریا و نخیلات در استان بوشهر بیان کرد: امید است با این حس همکاری و علاقه‌مندی موجود در دانشگاه و صنایع مستقر در عسلویه با انعقاد قرارداد‌ها و تفاهم‌نامه‌های همکاری، آنچه به‌عنوان مأموریت در حوزه‌های ذکر شده برای دانشگاه در نظر گرفته و در استان بوشهر عملیاتی و به منصه ظهور رسانده شود.

دانشگاه‌ها راهگشای صنایع هستند

مدیر فنی مجتمع شرکت دماوند انرژی عسلویه نیز با ابراز علاقه‌مندی ارتباط با دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: بستر همکاری فراهم است و از چند جهت می‌توان این ارتباط را پیش برد.

غلامرضا یعقوب‌زاده با بیان اینکه می‌توان تلفیق صنعت و دانشگاه را پیش برد، افزود: این پتروشیمی می‌تواند پذیرای دوره‌های کارآموزی دانشجویان دانشگاه باشد که امکانات رفاهی نظیر خوابگاه نیز مهیاست و قطعاً در طرح‌های توسعه‌ای از این گروه از دانشجویان می‌توان بهره برد.

وی با بیان اینکه در بخش R&D نیز می‌توان از ظرفیت دانشگاه بهره گرفت، مطرح کرد: در بخش فنی چالش‌هایی وجود دارد که با توجه به اینکه دانشگاه و دانشجویان به دانش روز مسلط هستند، به‌ویژه در بحث افزایش بهره‌وری و بهینه‌سازی و نیز افزایش ایمنی و کارایی تجهیزات می‌توانند راهگشای صنایع باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه