Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس امداد و نجات فدراسیون کوه‌نوردی از فوت یک کوهنورد مشهدی در دماوند با وجود ممنوعیت‌های ایجاد شده خبر داد و گفت که دماوند همچنان شلوغ است.

حمید مساعدیان، رئیس امداد و نجات فدراسیون کوه‌نوردی، در باره حادثه پیش آمده که منجر به فوت یک کوهنورد در جبهه شمالی دماوند به رغم اعلام محدودیت ها برای صعود به قلل مرتفع شده بود، گفت: بسیاری از کوهنوردان باتوجه به تعطیلات پیش رو سعی دارند از جبهه شمالی دماوند بدون توجه به ممنوعیت و محدودیت ها اقدام به صعود کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچین این کوهنوردان برای صعود مسیر شمالی دماوند را انتخاب کرده اند. باید ذکر کرد که مسیر شمالی از مسیر های دیگر صعود کمی سخت تر است. دیشب (پنج شنبه) حدود ساعت ۱۲ در مسیر شمالی قله دماوند یک تیم از کوهنوردان استان خراسان رضوی در حین صعود دچار حادثه شدند. بنابرگزارش های اولیه یکی از اعضای این تیم در حین صعود دچار اصابت سنگ بزرگی قرار می گیرد. در اثر این حادثه کوهنورد مصدوم دچار شکستگی های مکرر و مولتیپل تروما می شود که یکی از موارد خطرناک آن شکستگی استخوان ران است.

او ادامه داد: بعد از این حادثه بلافاصله به ما تماس گرفته می شود و سریعا یک تیم امداد و نجات با تجهیزات کامل در نیمه های شب به سمت محل حادثه اعزام کردیم. همچنین با توجه به حضور کوهنوردان مختلف در مسیر، به همراهان وی سفارش به انتقال مصدوم به ارتفاعات پایین تر می شود و همچنین با توجه به تاریکی هوا امکان اعزام هلی کوپتر وجود نداشته و حدود ۶ بامداد امروز (لحظه مخابره خبر) تیم امداد به محل حادثه می رسد.

مساعدیان ادامه داد: کوهنورد مشهدی حادثه دیده در مسیر شمالی قله دماوند پس از رسیدن تیم امداد و نجات هلال احمر و انجام عملیات احیای قلبی ریوی که به مدت۳۵ دقیقه تا یک ساعت طول کشید، متاسفانه پاسخی نداده و این حادثه منجر به فوت وی شده است. این کوهنورد ۳۰ ساله به نام "احسان صبوریان" نیمه شب گذشته دچار حادثه سقوط و شکستگی استخوان فمور شده و اقدامات انجام شده جهت امدادرسانی به وی متاسفانه موفقیت آمیز نبود.

مساعدیان در پاسخ به اینکه آیا خبر دارید که با وجود ممنوعیت صعود به قلل مرتفع، چند کوهنورد در دماوند حضور دارند؟ گفت: تعداد دقیق کوهنوردان هنوز اطلاع رسانی نشده است اما در جبهه شمالی، جبهه شمال شرق و چه جبهه غربی دماوند همچنان شلوغ است!/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: امداد و نجات مسیر شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۶۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهری شلوغ با بیشترین نرخ رشد جمعیت در جهان

دهلی، پایتخت هند، شهری ۳۳ میلیون نفری و سرشار از شگفتی‌های تاریخی در کنار زندگی مدرن است که جمعیت آن سریع‌تر از هر نقطه دیگری در جهان رشد می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، جهان از قرن چهاردهم میلادی شاهد افزایش جمعیت انسانی بوده و سرعت رشد جمعیت هشت‌میلیاردی فعلی نشان می‌دهد که این روند در دهه‌های اخیر شتاب گرفته است. در این میان بعضی از مکان‌ها بیشتر از سایرین تحت‌تأثیر رشد جمعیت قرار دارند.

بر اساس چشم‌انداز شهرنشینی جهانی سازمان ملل متحد در سال ۲۰۲۴، دهلی در شمال هند، شهری با سریع‌ترین رشد در جهان محسوب می‌شود که در سال‌های اخیر شاهد افزایش جمعیت و رشد اقتصاد خود بوده است. جمعیت این شهر در سال گذشته ۲.۷۳ درصد افزایش داشته و در حال حاضر حدود ۳۳.۸ میلیون نفر است. جمعیت دهلی در سال ۱۹۵۰ تنها ۱.۳ میلیون نفر بود. این شهر در سال ۲۰۲۴ شاهد نرخ رشد ۹ درصدی بود که بالاترین نرخ رشد در بین شهرهای جهان به‌شمار می‌رود. شهرهای دیگری که در سال ۲۰۲۴ رشد چشمگیری داشتند، بنگلور هند، شانگهای چین و داکا بنگلادش هستند.

شگفتی‌های دهلی

دهلی به‌عنوان یک شهر مستحکم در حدود سال ۱۰۵۲ تأسیس شد، با این حال آثار معماری این منطقه نشان می‌دهد که از ۳۰۰ سال قبل از میلاد میزبان انسان‌ها بوده، در نتیجه شهر میزبان مجموعه‌ای از ساختمان‌های تاریخی و منطقه‌ای خاص به نام دهلی قدیم (مملو از خیابان‌های پرپیچ‌وخم و باریک) است.

دهلی از سال ۱۹۱۱ جایگزین کلکته شد و عنوان پایتخت هند را از آن خود کرد. این شهر رنگارنگ و روح‌بخش غرق در تاریخ و در عین حال مملو از زندگی مدرن است. دهلی مجموعه‌ای شگفت‌انگیز از تاریخ، فرهنگ، آشپزی، تجارت و زندگی خیابانی را با مناظر و فعالیت‌های بی‌شماری برای بازدیدکنندگان خود ارائه می‌کند.

پایتخت هند در دید اول مکانی شلوغ و پر هرج‌ومرج به‌نظر می‌رسد، اما با کمی صبر می‌توان به بخش‌هایی از شهر رسید که تصاویری ظریف از زندگی روزمره و لایه به لایه باستانی آن را با بیش از دو هزار سال تاریخ آشکار می‌کند. غذاهای خیابانی این شهر، افسانه‌ای و گشت‌وگذار در خیابان‌های بخش قدیمی آن موجب شگفتی است، زیرا بازدیدکنندگان را با بناهای پنهانی مانند خانه میرزا غالب (شاعر افسانه‌ای اردو)، مسجد سر به فلک کشیده جاما (بزرگ‌ترین مسجد هند) یا خاری بائولی (بزرگ‌ترین بازار ادویه آسیا) مواجه می‌کند.

در ورای این تصویر زیبا، واقعیتی از زندگی روزمره بعضی از ساکنان نیز وجود دارد. دهلی به‌طور مشخصی دارای مشکل آلودگی هوا است و حتی در سال ۲۰۱۴ به‌عنوان آلوده‌ترین شهر جهان شناخته شد. در سال‌های پس از آن نیز در این لیست جای داشت. این شهر همچنین مناطق وسیعی از زاغه‌ها را در خود جای داده است و تصور می‌شود ۴۹ درصد از جمعیت روزافزون آن در خانه‌های موقت و مستعمرات غیرمجاز بدون هیچ‌گونه امکانات مدنی زندگی می‌کنند.

کد خبر 750992

دیگر خبرها

  • شهری شلوغ با بیشترین نرخ رشد جمعیت در جهان
  • نجات جوان کوهنورد با کمک آتش نشانی وامداد کوهستان
  • مفقود شدن دو کوهنورد در ارتفاعات قله نظرگاه داورزن
  • ۴ کوهنورد گمشده درارتفاعات بام ایران، تلفنی نجات یافتند
  • تردد تهرانی‌ها در این مسیرها ممنوع/ اعلام مسیرهای جایگزین
  • ممنوعیت‌های تردد درمحدوده صادقیه برای برگزاری مراسم سوگواری امام صادق(ع)/اعلام مسیرهای جایگزین
  • نجات ۴ کوهنورد گمشده در قله دماوند
  • ممنوعیت تردد در بزرگراه خرازی غرب تهران
  • نجات جان ۴ کوهنورد مفقودی در ارتفاعات قله دماوند
  • سقوط از کوه نوجوان کاشانی را به کام مرگ کشاند